🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 72 418
  • 2 212
  •   59
Отговори
# 2 160
[quote link=topic=1816938.msg50264889#msg50264889 date=1759086032]

[/quote]

Вижте го, яйцевидния е с най-високи подметки и пак е значително по-нисък от останалите, тоя  дали има и 160🤣  затова е толкова злобно гномче.
Дано вкарат останалите набързо, не ми се гледат дремещи вече чифтосаните.

# 2 161
На тая снимка на Ву си му личат годините, че и отгоре. Абсолютен чичак си е.
Красьо няма да го коментирам... Още като влезе и каза, че е суетен, казах, че трябва да си смени главата в такъв случай.
Близнакът в бяло според мен е Атанас и той ми е по-хубавия от двамата.

Ву е сигурно с 15 години по-възрастен от Джанго, обаче двамата изглеждат като набори на снимката. 😄

# 2 162
Ами той ще се спука от надуване!
Защо му викам Хъмпти Дъмпти?! Ами той 1:1
Скрит текст:

# 2 163
Християна от сезон 3 щеше да е култова точно за този формат ("ше те заапа!"). Представям си я как "заапва" Шерминка.
Тя, мисля, си има детенце и едва ли би се занимавала отново с това предаване.

# 2 164
Засичам за втори път близнаците из Пловдив и бих казала, че са доста симпатични мъже. Ако е само единия, признавам, няма да го отразя, но когато видя две еднакви красиви лица, прави впечатление. Определено имат чар. Май Стефан (не ги разпознавам) е малко по-нахакан и има потенциал да стане “Ерген”. Според мен имат и финансови възможности и без да съм видяла часовници или коли. Бяха облечени добре, определено привличат внимание и доста мъже също ги зяпаха(изключвам аз и останалите жени, които си ги гледахме).

# 2 165
  • Варна
Скрит текст:
Тази снимка с ИИ ли е?

# 2 166
Скрит текст:
Тази снимка с ИИ ли е?
Не, направих я с Фотошоп.

# 2 167
Старите ергенки не стават да влизат втори път, големи пуританки се оказват при повторното им влизане. Трябват нови лица, напиращи да привлекат вниманието.

# 2 168
Венетка от С1 липсва тук, само тя ще вдигне всичко във въздуха......., но пък трябва да снимат в изба или във винен комплекс. Няма да смогнат на Совиньон Smile
Но зрелищата са гарантирани, ако вкарат такъв профил.
Тя може да иде при Игри на предатели 😃

# 2 169
Старите ергенки не стават да влизат втори път, големи пуританки се оказват при повторното им влизане. Трябват нови лица, напиращи да привлекат вниманието.
То хубаво, но толкова риалитита вече има, в които да търсиш изява и внимание по различен начин... То са "Предатели", "Игри на волята", "Биг брадър". Чудя се "Любов в рая" за любов или за сеир е. Ето я Емили - нестандартна, провокативна и малко куку, благодат за продуцента, а изхвърча за няма и две седмици. Дали по собствено желание или не няма значение. Но определено във формата тази година не се вписва всеки именно, заради пенсионерския клуб и желанието да се изкарат много морални. Ами, като ще е "Монахините в рая" по-добре го сложете от 18:00 ч., а не от 22:00 ч.

# 2 170
И Мартина Симова от Е3 с Алек и Шермин се оперира, не мога да я позная на новите снимки. Тя стоя доста малко, може пък нея да вкарат, макар, че едва ли някой от тези вътре освен Краси кълве на толкова направени жени, а вече си има Шермин и Киара. А и Мартина ще я бъркат с водещата Райна, след операциите е заприличала на нейна по-малка сестра.

Мартина Симова изглеждаше почти като сестра на Киара, но Киара е естествено по-красива. Всъщност Шермин и Киара бяха в същия сезон с Алек, сигурно от тогава двете не се харесват.

Не знам толкова ли не можеха да намерят предимно обикновени хора като в Диви и Красиви, които обаче да не са склонни към създаване на фейк двойки само и само да седят на курорта? Там такива измислени двойки бяха по-малко и пак имаше динамика и се разпадаха, създаваха нови... Не знам как Мишо Недков успя да намери такива хора, пък Тушев не успя.

Може би така става като избираш повечето участници от дискотеките на Студентски. Имам чувство, че вместо кастинг са викнали част от тълпите от една вечер в две съседни дискотеки Студентски град, барабар с част от танцьорките.

Аз в началото го плюех, защото плямпаше прекалено и се хвалеше прекалено, но Неделчо също не се разгърна, можеше да бъде интересен образ, но го изхвърлиха пръв. За мен той наистина търсеше любов вътре.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:58 от skodafan

# 2 171
Аз честно казано, не съм скандализирана от игрите, които пускат, по простата причина,че това са стандартните игри за точно този тип предавания (като изключим класическия ерген). Във всяко едно предаване за любов, което съм гледала, вариации на тези игри са присъствали - стискането с гъбите, да въртиш колело или да пускаш топче и където се падне, трябва да го направиш с друг човек от каста. Така че съм се нагледала на стискане на гъби, близане, целуване, шот от тялото, жените със завързани очи и всеки мъж минава и целува всяка жена и после те ги оценяват и т.н., така че дори не ми прави впечатление. Даже тези нашите са обрани, да знаете американците какви неща правят... да не говорим пък в реалититата на нетфликс, които се правят масово само със стари участници от други реалитита, нови образи не влизат. Тези хора не са като нашите стари ергенки, колкото разкрепостени са били в първото предаване, в което са участвали, във второто/третото са двойно по-разкрепостени. Joy А и да добавя, че това, че си в някакъв "мач" не означава, че на колелото няма да близеш някой друг мъж/жена. Joy

# 2 172
Искам да видя как Габито на Микеле се ближе с някой друг. Само заради това бих изтърпяла тия простотии.

# 2 173
Чувате ли какви глупости дрънка Емилито в момента по БТВ, "Студио Ергенът"? Тя май наистина смята да стане прокурор. Искала да вземе "чантата за 100 бона", водещата й каза, че няма парична награда в това предаване. И Емили каза: "ами ако бях взела такъв като Мартин от миналия сезон, щях да взема и чанта със 100 бона".

# 2 174
Е то хубаво има перверзни игри, но друго няма. Липсва интрига, която да задържи вниманието. Игрите са много малка част от един епизод, през останалото време вече няма нищо за гледане освен на Анна плещенето.

Един любовен триъгълник Шермин - Краси - Киара не може да задържи рейтинга, ако всичко друго са игрите, а през останалото време гледаме как двойките са завити с одеяла и си гукат или дремят по пейките. Разбрахме, че Джани ревнува Габриела и е консервативен, а тя е безгласна буква, нищо ново няма да ни покажат те двамата, за другите двойки да не говорим.

Дано да извадят нещо от ръкава, че ако нещата продължат така до декември рейтингът ще се сгромоляса.

Love Actually е филм най-много за час и половина, а не сериал, вървящ с месеци. Дори във вечния "Дързост и красота" двойките непрекъснато се разделяха и събираха с други. А тук е предизвестено кой с кой ще е, само за Краси не е много сигурно. Предобриха концепцията този сезон.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 11:22 от skodafan

Общи условия

Активация на акаунт