🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 75 247
  • 2 299
  •   160
Отговори
# 2 205
Не може ли да направят игра, където жените стоят със затворени очи и ги целуват мъжете и те трябва да познават кой ги целува?

Ясно, че Джани няма да пусне Габриела, но с другите жени поне може да стане нещо.

# 2 206
  • Варна
Не може ли да направят игра, където жените стоят със затворени очи и ги целуват мъжете и те трябва да познават кой ги целува?
Мне, това е гнусно... Още повече като не виждаш кой те целува.

# 2 207
Не мога да ви изчета, ама изобщо.
За напусналите - Емили изобщо не трябваше да влиза, това ми мнение не се е променило още от самото начало. Радвам се, че „доктора“ също се махна, близнаците можеха да изкарат още малко, нали ще влизат още хора, все ще се намери и за тях нещо. Накрая с извъртането на ситуацията с розите ме разочарова. Така си заминаха куп мъже, но само една жена? Тъпо. Да не говорим, че Лилито хич нямаше да ми липсва, Хиенито и тя.

След като Емили си тръгна така, за кво изобщо ни го излъчваха онова пране, като няма да се завърти някъв сюжет покрай него? Само да унижим още повече една жена публично и да ѝ добавим още за какво да се подиграват с нея? Браво. Мисля да прегледам още какви същества ще влязат следващите епизоди и като цяло ще гледам с превъртане следващите епизоди, просто, защото съм го започнала.

# 2 208
Не мога да ви изчета, ама изобщо.
За напусналите - Емили изобщо не трябваше да влиза, това ми мнение не се е променило още от самото начало. Радвам се, че „доктора“ също се махна, близнаците можеха да изкарат още малко, нали ще влизат още хора, все ще се намери и за тях нещо. Накрая с извъртането на ситуацията с розите ме разочарова. Така си заминаха куп мъже, но само една жена? Тъпо. Да не говорим, че Лилито хич нямаше да ми липсва, Хиенито и тя.

След като Емили си тръгна така, за кво изобщо ни го излъчваха онова пране, като няма да се завърти някъв сюжет покрай него? Само да унижим още повече една жена публично и да ѝ добавим още за какво да се подиграват с нея? Браво. Мисля да прегледам още какви същества ще влязат следващите епизоди и като цяло ще гледам с превъртане следващите епизоди, просто, защото съм го започнала.
Изобщо, до сега, логиката в целия сезон може да бъде приравнена с поведението на Емили.

# 2 209
Pypilotta,
За прането има време - един от участниците, няма да го наричам "главно действащо лице" по обективни причини, е все още вътре. Неговата 48-килограмова годеница също, още има мегдан да се заформи интрига с мирис на прах за пране (в случая гел), но няма да е така зрелищна, както в присъствието и на перачката. Освен ако продукцията е пратила този сюНет в девета глуха.

# 2 210
  • у нас
Това някакво избиване на комплекси ли е с тези кг? Кой го интересува колко тежат?!
Явно, и то голям комплекс, щом постоянно го набива на всички.

# 2 211
Pypilotta,
За прането има време - един от участниците, няма да го наричам "главно действащо лице" по обективни причини, е все още вътре. Неговата 48-килограмова годеница също, още има мегдан да се заформи интрига с мирис на прах за пране (в случая гел), но няма да е така зрелищна, както в присъствието и на перачката. Освен ако продукцията е пратила този сюНет в девета глуха.
Е това ще е дъното на дъната, да го излъчат пред тях без самата тя да присъства поне да може да каже нещо (ако има желание).

48-килограмовата май свали пръстена, нещо се обясняваше по тоя повод 😅

# 2 212
Много готин Стоян в Надкаст. То затова и стоеше толкова не на място в предаването. Като от друга планета в сравнение с всички останали.

# 2 213
  • София
Много готино момче е Стоян Ву. И изобщо ама изобщо не е за този формат. Сестра му явно не го познава добре, хаха. Нз, живи и здрави.
Много лошо впечатление ми направи като каза, че всички спели до обяд и жените започвали да пият още на обяд. Отврат. И изобщо не излизали. Баси мързеланите.
Д-р Пенко всички са го харесвали много. Бил душата на компанията.

# 2 214
За Криси личи, че е по-лека от Шермин. Това, че Шер се мисли за най-лека не означава, че е така.

Шермилинго най-вероятно е най-леката сред тях сега като си тръгна Емили, ама това е в другия смисъл на думата.. Trollface

# 2 215
Ева от сезон 1 каза, че в спойлера на сезона е чула гласовете на Благовеста и Гергана от първи сезон. Чакала потвърди, че и той е чул слух за влизането им + за Ферай от 4ти сезон.
https://youtu.be/kYk5D1CkBpk?si=V0sM7_NxV23Mo_rZ

# 2 216
Благовеста я засичах в едно столично заведение, когато вече бяха почнали снимките на Родос, но да - може да е заминала по-късно.

# 2 217
  • Варна
В Чакалкаст, Гърдева и ко-водещатата Ясмин Кирилова, казаха че Краси е писал и на двете. И не само на тях. Значи не е такъв играч както го представят, а и сам се мисли. И според това, мисля че, въпреки дудненето от Шермин, той я смята за успешно попадение, може само да му притъмнява от исканията ѝ за апартаменти и прочие... Затова стои с нея, въпреки че 90% от времето слага на кантар дали си струва изобщо. Иначе, ако всяка мацка в дискотеката пада пред краката му и е толкова познат, защо би прибягвал до сваляне на Гърдева ( и Ясмин....и вобще толкова различни типажи жени) чрез Инстаграм, по дяволите?
Защото иска да опрашва известни, затова.
Не са му интересни вече останалите.

# 2 218
Мне, това е гнусно... Още повече като не виждаш кой те целува.
Не е нужно да е по устата, може да е по челото, бузата или ръката. В Диви и красиви така беше. И имаше доста ефект в затварянето на фейк двойки и започването на нови романси.

# 2 219
  • някъде другаде
Сега без Емили ще ми е скучно. Тя ме разсмиваше с глупостите , които говореше.

Общи условия

Активация на акаунт