🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 85 498
  • 2 595
  •   43
Отговори
# 2 325
  • In The Middle Of Nowhere
А какъв е instagram профилът на Ана ?

Annametusheva

Гледайки сторитата й от Монако се чудя след предаването ли е намерила лелеяния спонсор или там в момента го търси 🧐

# 2 326
Киара както се приближи към бара след злобното изказване на Шермилинго, реших, че ще й лисне чашата в лицето и се надявах да го направи 😭😭
Едвам се сдържа. Аз нямаше...

Оо, аз още след изпълненията покрай басейна щях да я вкарам в него.. да поплува малко милата и да изкъпе пиргите..

# 2 327
Шермина не спира да пръска злоба към Киара, много бедна душица е тя… а и Шерминче, бърши го тоя нос, че ти се събират мърсолите отстрани.

# 2 328
Шермин да не би да е качила, скоро не сме чували колко кг е? 🤣

# 2 329
Стоян каза в подкаста, че още щом са излезли навън Емили моментално е станала различна. Адекватна, вежлива, а във формата не говорела изобщо.
Даже ѝ се възхити как с една дума успявала да извади Батката от обувките. Не помня точно израза, но нещо от сорта - обучена, отиграна работа.
Емили е влязла единствено заради Краси според мен и всичко е било провокация насочена към него.

# 2 330
Шермина не спира да пръска злоба към Киара, много бедна душица е тя… а и Шерминче, бърши го тоя нос, че ти се събират мърсолите отстрани.
Постига само да прави Киара един вид герой. Момичето ще излезе с толкова фенове, с колкото хейтъри Шерминка.

# 2 331
На Шермин мазното лъщящо лице и дефектните ноздри ми бърка в здравето повече и от смешния и писклив гласец. Направо е отврат как почти и капе лой от лицето на таз бръмчалка. Ама самочувствието на макс

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:41 от mk974

# 2 332
Ох, нямам търпение за мига в който някой, ще каже на Ана да млъкне!
Да бее, защо на тая всички и мълчат?! Няма ли кой да я сложи на място? Да и каже две изречения та да и затвори устищата?! Май верно ще се окаже по-умна, щом никой не може да я контрира подобаващо.

# 2 333
Не съм виждал по-скучен инстаграм.

# 2 334
Стоян каза в подкаста, че още щом са излезли навън Емили моментално е станала различна. Адекватна, вежлива, за във формата не говорела изобщо.
Даже ѝ се възхити как с една дума успявала да извади Батката от обувките. Не помня точно израза, но нещо от сорта - обучена, отиграна работа.
Емили е влязла единствено заради Краси според мен и всичко е било провокация насочена към него.
Аз съм на същото мнение, Емили играеше на неадекватна, а дефакто е много в час.

# 2 335
Ааа, сакън- Киара не заслужава чак толкова внимание.
Като я помня от предишния Ерген каква саксия беше...Сега много отракана го раздава, самочувствието до небето, ама мозъка на същото ниво.

# 2 336
  • На морето!
Две неща направи Ана- кастрира Красимир и направи Киара известна и харесвана.
Жалко за Красимир, поздравления за Киара. Всеки ден на Ана в шоуто засилва този двоен ефект.

# 2 337
Дано все пак отиде при Туджаров. Много искам да я чуя в подкаст Емили. Колко и да е в час, избра много лоша тактика. Но то при такива като КрасимирЪ не  знам какво друго работи. Честно казано, не съм сигурна, че Киара има шанс там, то са дъна дъна...

# 2 338
  • София
Хич не харесвам водещата, която води рубриката за предаването в “Преди обед” (Яна ли беше?), но трябва да ѝ призная, че днес вложи усилия. Опита няколко различни подхода, но не е лесно да измъкнеш повече от 2 думи от такъв събеседник.

За самата Емили - никаква изненада. Неадекватна както винаги. Имала стратегия, ама искала да си ходи, ама използвала Валентин, за да остане, ама не знам си какво. Всяка следваща дума противоречие на предишната.
Oт reels ми попадна откъс, но това ли е? Дето я пита и нещо за Недялко, тя не го познава, DJ,a...Абе абсолютно Хахо. Не й завидях на водещата.

# 2 339
Чудя се колко ли олд мънита чакат ШерминЪ отвън...

Общи условия

Активация на акаунт