🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 87 883
  • 2 595
  •   12
Отговори
# 2 340
Профилактично гилт трипче за Красимир Satisfied Как я трае и води диалози с нея?

За мен се придържат към някакъв основен сценарии в различните етапи...не може да си такъв мазухист и да и позвилиш да спори 10 минути с теб, за нещо, което освен че си прав го има и на камера, а и доста хора реално го чуха, когато я пита

Мазухист!?

# 2 341
На КрасимирЪ дано му плащат хонорар или някакви вредни, щото това безплатно просто не се издържа..
 Innocent Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 342
Не съм за агресиите към жени, но  на мястото на КрасимирЪ вече щях да съм обърнала бара върху 48-килограмовото ѝ телце.

# 2 343
Чудя се колко ли олд мънита чакат ШерминЪ отвън...
Опашката е от острова до София

# 2 344

Инстаграма и е...wannabe инфлуенсърка с купени последователи и уж луксозен живот!
Тая наистина вече е непоносима!
Егати злобата и завистта по Киара, дето е много по-адекватна!
И сега крещи по Краси 🤦‍♂️ няма такова злобно и изнервящо мрънкало с еднообразен репертоар, няма ли кой да и каже да млъкне!
Old money англичанин да са и вкарали с не знам кви обувки, рядко отвратителна е!

# 2 345
Даже КрасимирЪ става симпатичен покрай ШерминЪ.

# 2 346
Много тъпо парче. Нон-стоп си противоречи.И е страшно неуверена, продължава да го доказва. Красимир ме дразни двойно, продължавайки да се занимава с “това”.

# 2 347
Анчето ,докато репетира за бъдещата си актьорска кариера, ще й се разшият ноздрите.
Много се вживя

# 2 348
“Понякога и българският му не му е много добър”. Доообре.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:43 от Lilly_85

# 2 349
  • here and now
Чудя се колко ли олд мънита чакат ШерминЪ отвън...
Минус колкото бивши има... Надяват се някой да я вземе там, че да не им се тръсне...

# 2 350
  • На морето!
Даже КрасимирЪ става симпатичен покрай ШерминЪ.
Абсурд. Дълбае дъното КрасимирЪ. Става все по-жалък

# 2 351
Олд мъни англичанин ще ѝ вкарат, сигурна съм. Изобщо няма да я погледне и ще се ориентира към някоя от тия с "малките гърди и криви носове"...

# 2 352
РИалнуу Grinning Grinning x 10
Краси наистина отиде да каже на Сармин като отиваше да говори с Киара и тя тотално го игнорира и каза нещо от рода на 'не ме интересува'.

# 2 353
  • Пловдив
ДобърЪ!
“Понякога и българския му не му е много добър”. Доообре.

# 2 354
От злобата ноздрите ѝ станаха двойни - ще трябва още една операция, тцъ тцъ.

Общи условия

Активация на акаунт