🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 88 336
  • 2 595
  •   6
Отговори
# 2 445
Тази не се ли сгоди? На мен пък не ми е интересен персонаж.

Не искам сеир само с цената на всичко, мрън.
Беше сгодена за двойника на Ивайло, Симеон от първите "Диви и Красиви", който разказваше, че е спал с братовчедките си. Те в предаването се биха, нея я изогниха за агресия към него, доколкото знам към днешна дата за всеобщо щастие не са заедно.

# 2 446
От "Любов в рая" с влизането на Виктория форматът автоматично мина на "Омраза в ада". То бива да наблягаш на простотии, но това е в повече дори за Тушев.
Силно се надявам съсредоточеното внимание в днешния епизод върху Шермин да е, защото това е лебедовата ѝ песен. Мисля, че достатъчно пъти повтори десетте си, силно интелигентни реплики, записани и запомнени са от всички ни, ако трябва и обещание ще дадем Туджаров да ги предаде на идните поколения. Време ѝ е да ходи да си търси чужденеца.
Без шега, всеки път, като си отвореше гласните струни, в ума ми изникваше "ТУДЖАРОВ?!?!". Къде видя интелект този човек в това семпло същество, за мен ще си остане енигма.

# 2 447
Е, вижте сега. Емили си отиде, за зрители като мен, които гледат единствено и само за сеира, беше много нужно да се вкара незабавно персонаж като Виктория. Но Венетка липсва. И Злюбчето искам!  А защо не и Надето и Йоанка.  Криситу Горджъс... Почвам да манифестирам като ШерминЪ.

# 2 448
Гледам предаването за сеир и Виктория е идеална за това.
Хич не ми пука дали някой ще намери любов тук и е дошъл с "отворено сърце".
Аз утре ще бъда с отворен пакет пуканки.
Манифестирам Киара да целуне Краси.

Лека нощ на всички с тънък глезен , европейска кожа и тежащи 48кг 😃
Останалите ... ще го преживеем рИално.

# 2 449
И аз съм за сеира, но Виктория ми идва малко в повече. Ако успее да затапи Шермин, може би за кратко ще спечели симпатии, но после много бързо всички ще се сетят защо беше най-мразеният образ в трети сезон… Ръсеше обиди и клетви като вещица.

# 2 450
  • София

Беше сгодена за двойника на Ивайло, Симеон от първите "Диви и Красиви", който разказваше, че е спал с братовчедките си. Те в предаването се биха, нея я изогниха за агресия към него, доколкото знам към днешна дата за всеобщо щастие не са заедно.

Нямах никаква представа, квото се е мяркало из социалките, това е било. Явно не са били един за друг.

Е, вижте сега. Емили си отиде, за зрители като мен, които гледат единствено и само за сеира, беше много нужно да се вкара незабавно персонаж като Виктория. Но Венетка липсва. И Злюбчето искам!  А защо не и Надето и Йоанка.  Криситу Горджъс... Почвам да манифестирам като ШерминЪ.
Явно сме доста различни, аз не отричам напълно тази сюжетна линия със сеила, но ми се иска наистина и нещата да се разгърнат между двойки, отношения, срещи, да видим повече от Родос също. Към момента доста неща липсват и доста е изместен фокусът.

Венетка обаче си е откровено такъв образ, някъде бях гледала подкаст с нея, сподели за преживявания в Дюбай.
Горджъса нали и тя нещо се хвалеше с полвинка, едва ли би си го причинила отново.

Според мен Надя и Йоана се надяват да не ги свързват с това риалити по никакъв начин, не изглеждаха много жадни за слава.

Любчето си взе нейното и добре се измъкна, едва ли повече би се забила и тя в подобни формате, ама знае ли човек.

# 2 451
Ох лелее..ето кой ще затвори устата на Шермин! Виктория хич не е глупава, бързо и идват аргументите в спор и хич ама хич няма да и мълчи.
Иначе относно скандала. Шермин нарочно се отдели от Краси и обърна гръб за да му даде възможност да "сгафи" за да има повод да го тъпче после. А той се показа като пълен глупак дето не може и едно изречение да формулира за да и затвори устата, а се хвана на въдицата и да и отвръща и той уж с ревност. Тя само това и чакаше. Красимир е тъп. Шермин го смачка като гнида пред цяла България. Сега обаче да я видим нея как ще смачка ЦърПър.

# 2 452
Знаем, че тук любов не се ражда, нищо няма да се разгърне. Дори "Евгения и Валери" не просъществуваха. Поне сеир да има, а не на Николов нелепиците за баби.

# 2 453
Петър в повечето случаи се шегува( доста добро чувство за хумор), но когато е сериозен винаги дава адекватни аргументации. Това което каза на Шермин е точно в десятката, общо-взето много адекватно момче.
Йовица малко го изкарват като закъсал сексуален досадник, не знам защо така.
Краси е с няй- мъжествената осанка там, но се държи доста немъжки пред жените, пред мъжете се отпуска, не знам като паленце е пред Шермин, заради камерите сигурно.
Шермин има много странно поведение за визията, коятя има- личи си че не е израснала в бг- като задръстенячка зубърка в Барби визия много странен контраст.

# 2 454
Много искам да попитам, без да имам за цел да обидя никого, ама на каква възраст са дамите, които намират КрасимирЪ за мъжествен и  атрактивен? Просто искам да си направя съпоставка.

# 2 455
Познавам една ,която харесва КрасимирЪ. На 28 години е

# 2 456
Обаче Йовица какво беше това нахвърляне на Киара?! Той направо само дето не я облада. Да му се ненадявяш.

# 2 457
  • В Града на Липите
Според мен панаирите ще са по-скоро между Виктория и Габриела. Шермин обича да плюе зад гърба и да насъсква.

# 2 458
Йовица ако няма камери ще ги подкара всичките, чак нахален ми се струва. Тя затова сигурно неговата все му казва, че много бързо.

# 2 459
А Габриела язък и за острия език..как лицемерничи и се мазни на Шермин вместо да я захапе.

Общи условия

Активация на акаунт