🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 109
  • 2 595
  •   42
Отговори
# 2 460
На мен пък ми харесва повече Шерминката от Киара.
Ама Краси повече си отива с Киара, еднакво простовати са.

Много неприятно впечатление ми направи как Йовица награби Киара, а уж е влюбен във Филипа.

# 2 461
Ако трябваше някоя да вдига скандал на "мъжа" си това трябваше да е Филипа. Само си представям да ми се лигави някой колко е влюбен е да ми рисува пеперудки, а да награби някоя по тоя начин. Тогава Шерминката ще му се стори душичка.

# 2 462
Капитонова няма да влезе пак, обвързана или не. Предаването изигра ролята си на стъпало нагоре за нея, няма сметка вече и ѝ е под нивото. Но да, би изяла пет Шерминки с кафето преди закуска. Шерминчето може да е истерично нарцисче, но Капитонката е психопате. Съвсем друг вид хищник.

На Шермин никак няма да ѝ хареса реалността на автентично английско олд мъни. Богат на имоти, беден на кеш и му се налага да бъхти дълги часове в някой хеджфонд в Челси, за да изкарва за поредния ремонт на покрива на селското имение, за ергенската квартира в Мейфеър, за неизбежни представителни разходи и за таксите на децата в Итън. Та няма много време за яхти и пътувания.

# 2 463
Виктория има същото самочувствие като Шермин , но на външен вид беше потресваща в нейния сезон, сега е оправила носа и зъбите , разбира се спонсорирано.😀 обиждаше и нападаше наред , страшна злобарка .

# 2 464
  • София
Не мога да откъсна очите от гадните белези на Шерминатора под ноздрите й. Наистина все едно е сополива ...
В комбинация с постоянното й дуднете и откровените обиди към Киара относно носа й ... хиляди пъти предпочитам носа на Киара пред това недоразумение вместо нос на Сармата.

# 2 465
Ах как познах, че ще вкарат Вики, за да размъти бардака! Сега вече може и да се вдигне рейтинга.

Май Тушев мисли като мен - като е случил на куц каст с двойки без никаква динамика, голяма част от които са фалшиви е решил поне да направи сезона по-сеирджийски и да им вкара змия-скандалджийка.

Вики, макар и злобна беше често много права в това, което казваше за другите и сваляше маските им. Виктория май е зодия лъв и очаквам сблъсъци с Джани и Петър.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:43 от skodafan

# 2 466
Не мога да си спомня какво точно е говорила и обиждала Виктория, но си спомням, че по някаква причина и симпатизирах. Беше натурална и не беше тъпа. С Алек се държеше срамежливо. Кого е кълнала не помня, но че нея много я обиждаха добре си го спомням.

# 2 467
Нареждаше ги по домовата книга, но и те много я обиждаха и то за външен вид.

Теа по едно време се напи и направо започна да я обижда на циганка и да върви по нея и да крещи и затова Алек я изхвърли. И двете сестри изхвърлячаха заради нея, защото тя разкри, че едната има връзка с футболист, по-горе вече се спомена. Цели 3 изгонени търсачки на слава заради нея. Grinning

Ще бъде супер ако успее да извади Шермин извън кожата и нея я изхвърлят така хаха. Манифестирам.

# 2 468
Със сигурност ще провокира Шермин. Тя вече захапа въдицата "..от махалата..". А че е циганка Виктория за мен няма грам съмнение, но това не е повод да я обиждат. Между другото аз гледах нейните клипове за пластичната и операция, където бяха отишли с майка и и кученцето. Гледах ги не защото ме интересуват пластични операции, а защото ми бяха интересни отношенията им. Много човешки. Много любвеобилни. Майка и е страхотна. Много подкрепяща и истински обичаща. Имаше някаква истинска човещина в отношенията им. Обич. Затова ги гледах.

# 2 469
  • София
Дами, вдигнахте ли нивото през уикенда? Успяхте ли да си оправите недостатъците - оперирахте ли си големите носове и малките гърди или продължавате да си щъкате грозни? Joy Питам, за да знам дали ще ни потръгне комуникацията. Sunglasses
Аз понеже съм съвършена, трябваше само да си боядисам косата. Освен това забърсах скромно двама джентълмени олд мъни стайл, но още не съм решила какво ще ги правя, че ММ няма да е много щастлив, ако разбере. Joy

Язък й за хвалбите на Шермиела колко е умна, като не може да разбере каква е елементарната разлика между това да поканиш и ти да си поканен. Петър се опита момчето, но нямаше никакъв шанс. То какъв диалог може да се води с това кречетало, на което единствените му доводи във всяка ситуация са, че е с по-малък нос и 48 кг. Rolling Eyes

Да вкарат Виктория е абсолютен празен ход по дъската от гледна точка на създаване на връзка с някого. Виж за скандали и панаири - това да.

Дон Джолан се беше решил в умопомрачително ансамбълче, направо ослепях. Joy

# 2 470
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От подкаста със Стоян се разбра,че им давали гардероб,но също така носят и тяхните дрехи ако имат желание.
Казвах си  - какво съвпадение всички мъже да си пазарят от Maison Tangerine бански и ризки,а те били спонсори.

Гледаме шоуто на Анна. Много е озлобена,защото си личи,че не е тя на върха и мъжа,който досега й обръщаше внимание (единственият),вече и той я избягва. Не само това,но има интерес и към друга жена там.
Анчето,от злоба и ревност,място не може да си намери. Винаги са ми били много смешни такива несигурни женички. Laughing

Виктория не я знам коя е,обаче е поредният удар за Шермин. Милата,ден почивка няма. Smiley Нека,нека.. сеир и сополи да гледаме. Този тип предаване така или иначе нищо друго не може да ни предложи.

# 2 471
  • София /Абсурдистан
Представям си да бяха вкарали Емануела.  За мен тя е топ скандалджийката в страната. Анифето щеше да подвие опашка.

# 2 472
  • София /Абсурдистан
Да, и Питона няма стигане също.

# 2 473
Много е злобна Шърмин. Много. Но като стана въпрос - Виктория Капинонова я бие по злоба. Последната е и дебилна, безсърдечна и садистична.

# 2 474
Ей направо изписаха вежди на Киара, на фона на Шармин изглежда класна.           От този епизод научихме,че в чужбина мъжете любовници нямат. Само  в България и то по 20 наведнъж, да се чудиш как смогват.

Общи условия

Активация на акаунт