🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 949
  • 2 595
  •   7
Отговори
# 2 505
Не. Цветът на очите е различен.

# 2 506
Според мен последователите на Шърмън са купени. Няма как 100к човека да следват това бездарно чучело. Просто няма причина.
Имаше някакъв сайт в който се проверяваше дали са истински.

# 2 507
Ох, на тирадите на тая овца Шермин заспах...просто не я изтърпях.
Какво има в ноздрите тая пача, все едно суполи се събират там и е много гнусно.
Все повече ми заприлича в лицето като да има афроамерикански произход и моля ви който я следва да каже колко последователи има, че били повече от на Киара. Мен нали ме е блокнала  и не и виждам профила и по-добре, просто ми е интересно кой толкова я следва тази.
Шермин - 105к, Киара - 75к.

Благодаря, Лили, само да вметна, че Киара има 75 хиляди без да е живяла на сто места, между три религии и да знае 5 езика. Та за мен води! Иначе доста стегнато тяло има Киара, тренирано и изваяно, не като принцесата само кожа и силикони. Някой в ИГ беше написал, че има микроблейдинг на темето, и на мен ми се струва, че оплешивява, но по-скоро като спрей за бяла коса има отгоре.

# 2 508
Киара е бивша гимнастичка. До колкото четох май е получила някаква травма и се е наложило да спре със спорта. Затова и я бива в шпагатите, които постоянно повтарят, че прави. Нормално е да е по-стегната от това желе Шермин.

# 2 509
# 2 510
Сигурно използва Onlyf***, за да разпространява дълбоките си знания за 5 религии, 13 езика и всички държави, между които го е поемала.

# 2 511
  • В Града на Липите
Краси, човече, излизай от формата, час по-скоро, че поне малко от малко да си опазиш ''реномето''
Мънкащ, нерешителен мъж, който две прости думи не може да свърже в едно простичко изречение. Окаяна гледка. Мъка.
Ама какво реноме, той се докара до ниво галош. Един път да се съглася с "жена" му. Само едно нещо ще го спаси, да я отреже ясно и категорично. Човека явно се изявява колекционер на известни. Писал е на когото се е сетил и успял, но просто не ги умее тия работи. Никакъв сексапил, никакво умение за флирт, само един телешки поглед. Търпи, само и единствено, защото иска да я изпере, обаче в това отношение тя никак не е проста и си държи на тарифата.

Не съм и очаквала Джанко да допусне Габриела в играта. Пази Боже, да й се падне да осмуче някой. Ще викат линейка на терен.

Замисляте ли се колко време отделяме тук да обсъждаме и четем за труженички? Това не говори добре за всички нас...
Замисляла съм се Grinning И да, така е. Тя не заслужава толкова време и коментари. На мен ми е интересно да проследявам по-скоро чисто психологически, докъде се простира човешкото търпение. Не познавам в реала такива хора и са ми като от чужда планета. Случвало ми се е дори да изпитам искрено съжаление към нея, защото тя не осъзнава, колко е жалка и каква грешна представа има за себе си. А годинките се търкалят...
Освен това, често я скролвам. Grinning

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:16 от hrissi_sz

# 2 512
  • софия
Не. Цветът на очите е различен.
С лещи е.

# 2 513
Емили се е изявявала в Преди обед?
Киара за мен и в двата сезона е изцяло лице на продукцията, то си личи как не се вживява, играе си ролята и до там.

# 2 514
Намерете Ани Бурачек във фейсбук и ще видите Шерминката от къде точно е тръгнала, чиста циганка от най-долните

# 2 515
Понякога има сини лещи, но иначе очите ѝ са зеленикави. Момичето на смимката е с кафеви.

# 2 516
Един "хубавец" без брада Wink сам се е постнал Smirk

Скрит текст:
Скрит текст:

А Анчето ли е, Шерминчето ли е, парцалчето ли е ми е мега противна и не знам кой нормален човек би издържал това дуднене! Това е проблема но нашето време, че такъв тип хора им се дава поле на изява, храни им се самочувствието и си вярват, че са велики RageTriumph

Намерете Ани Бурачек във фейсбук и ще видите Шерминката от къде точно е тръгнала, чиста циганка от най-долните
уау...пошло и вулгарно, за толкова години не е мръднала, ама не се и опитва даже!

# 2 517
Какво? Виктория?! Ама така е като изключвам ТВ преди промото. Никакъв полезен ход не е Виктория. Ясно е, че шоуто се превърна във втори Биг брадър, ама от онзи с изтърканите плочи.
Говорите за лещи, ако е за Шермин, 100% съм съгласна. Отивам да ви чета.
ПП: Забравих да кажа колко си пролича гнусната изкуствена коса на Ш на плажа.

# 2 518
Върна ме в годините на Гепи.ме Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 2 519

Класата и красотата в представите на една магистралка..След като ни се налага да гледаме и слушаме жрици, да се порадваме на високия им стандарт.. Щото ние в България къде сме 😏

Общи условия

Активация на акаунт