🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 84 459
  • 2 595
  •   78
Отговори
# 2 490
Петър ми е фаворит. Харесвам ги двамата с Криси. Добро впечатление ми направи, когато тя легна на дивана, а той я покри с одеялце. Ей такива малки жестове, говорят много. Красиво момче, с чувство за хумор, съдейки от фейсбука му е катерач, обича планината и се занимава освен с театър и с екстремни спортове. Идеален ми е.

# 2 491
Петър много умело и меко се опита да обясни на Шермин, че не е права да се държи така с Красимир, че, ако иска да му каже какво не и е приятно има начин, но не е този, който тя му прилага. Опита се момчето, но отсреща му като стои еднъ уфсъ дебелоглава просто нищо не става. Тъпо и упорито животно и сто пъти повтори това "рИалнУ", отврат. И да, бе, кво и има на носа, вчера и аз забелязах, че все едно има некви засъхнали секрети.
Играта ми беше неприятна, това "оближи пъп, крак, гъз" направо ме погнуси и изобщо няма да коментирам.

Гледайки Шермин и Краско все едно гледах вариант на Марто и Данка, но сравнявайки ги, вторите макар и адски досадни, ми се видяха класи над тия първобитни шебеци Ш и К. Голяма мъка.

За първи път се "престраших" да гледам от тия модерните над и под кастове, та изгледах надкаста с Ву и много ми хареса, освен това стана ясно, че "совите не са баш това, което са", не, че не знаем, но все пак. Ву ми хареса, пич е.

# 2 492
Не бях гледала отдавна. Гледах до играта, в която си показваха репертоара
 Знаем тарифата, знаем репертоара, не знам какво друго биха могли да покажат.
Бих гледала Виктория, но не съм стигнала до нея. Предаването е доста гнусно, явно насочено към мъжката аудитория. Да плакнат очи и да се отвращават от жените.
Не знам всички участнички, Габриела и Шермин ми се виждат несигурни и комплексирани. Обезобразени с цел да се продадат, но освен външен вид се иска и поведение. Трябва да си с лек характер, дискретен, забавен човек. Мисля, че Дениз се приближава повече до това, рабоъила е целенасочено по една или друга причина.
Като цяло неприятни са всички участници. Около мен младежите са съвсем друг тип и като жена и майка се радвам, че не съм такава или отгледала такива момчета и момичета. И за сеир не става този сезон.

# 2 493
  • у нас
Може и да е обсъждано. Излезе инфо, че Петър е обвързан. Не че е нещо ново и друг път е имало такива измами. Но за какво, аджеба, влизат? Пуста популярност.

# 2 494
Те тези "моми" са свикнали на обвързани, това не им пречи. Нито по принцип, нито за целта на влизането им в шоуто

# 2 495
Влизат за популярност най вече.
Ву каза, че тях двамата (Кристина и Петър) ги вижда в "брак по сметка", но в разговора стана дума, че двамата дори и без камери си стоели заедно даже на един шезлонг и почват да мислят, че там се заражда нещо романтично. Ако е обвързан обаче, явно е повече игра и малко симпатии.

За Орлин и Натали каза, че според него е тип "младежко увлечение", некви "тийн трепети", но не вижда нещо повече. Иначе за Орлин сподели, че бил много възпитан младеж с който можеш да си говориш, културен, свеж и образован, нещо такова.

За Дениз и Жоро Игнатов и Кристина и Петър каза, че са се обособили в нещо като групичка и странели от другите, макар да били любезни и възпитани.

# 2 496
Набързо да кажа какво ми хареса вчера в епизода:
1. Краси как я нареди Шерминката - със спокойния си, монотонен тон я прати в друго риалити и й обясни за опаковката, и същността под нея.
2. Непукизма на Киара - Шермин я плюе, тя обикаля около нея и си сипва питиета, все едно не става дума за нея Joy

Киара буквално е глътка свеж въздуш за Красимир
Дано Габи не се подхлъзне по простотията на Шермин, защото ще разруши образа, който изгради в предаването до момента

На Шермин мазното лъщящо лице и дефектните ноздри ми бърка в здравето повече и от смешния и писклив гласец. Направо е отврат как почти и капе лой от лицето на таз бръмчалка. Ама самочувствието на макс

От злоба е прегряла и е започнала да й се топи пластмасата по лицето Joy

Връщам се да ви чета Simple Smile

# 2 497
Краси много точно оприличи Шърмън, наистина е бездушна змия.

# 2 498
Е, змия, много я е повишил, тя си е просто един гърчав злобен глист, който може и да му се иска да е анаконда, царстваща в мъжка 'жунгла, но по далеч от г&з не стига. Sunglasses

# 2 499
Гледах с превъртане и пак ми досади много Шерминъ. Ужасно досадна, комплексирана и злобна жена, който я вземе трябва да е поне глух за да я изтърпи. Киара била грозна, Шерми прегледай си очите, от злоба не виждаш. Малките естествени гърди на Киара са за предпочитане пред виметата ти. Дениз и тя не е фенка на Шерминъ, но засега се въздържа.
Адски тъпо стана след изгонването на всички свободни мъже, сега продължават да вкарват жени. С Виктория ще станат 4 свободни жени и само обвързани мъже, те какво да правят в тази нелепица? Двойките са безкрайно скучни, само Краси и Шерминъ внасят някакво разнообразие, останалите дремат по диваните.

# 2 500
Ох, на тирадите на тая овца Шермин заспах...просто не я изтърпях.
Какво има в ноздрите тая пача, все едно суполи се събират там и е много гнусно.
Все повече ми заприлича в лицето като да има афроамерикански произход и моля ви който я следва да каже колко последователи има, че били повече от на Киара. Мен нали ме е блокнала  и не и виждам профила и по-добре, просто ми е интересно кой толкова я следва тази.

# 2 501
Е, вижте сега. Емили си отиде, за зрители като мен, които гледат единствено и само за сеира, беше много нужно да се вкара незабавно персонаж като Виктория. Но Венетка липсва. И Злюбчето искам!  А защо не и Надето и Йоанка.  Криситу Горджъс... Почвам да манифестирам като ШерминЪ.

Крисито Горджъс каканиже колкото Шермин. Ако ги пуснат двете една срещу друга в словесен дуел, могат да спорят минимум 168 часа, без да спират. Даже ще забравят и вода да пият през това време.

# 2 502
Ох, на тирадите на тая овца Шермин заспах...просто не я изтърпях.
Какво има в ноздрите тая пача, все едно суполи се събират там и е много гнусно.
Все повече ми заприлича в лицето като да има афроамерикански произход и моля ви който я следва да каже колко последователи има, че били повече от на Киара. Мен нали ме е блокнала  и не и виждам профила и по-добре, просто ми е интересно кой толкова я следва тази.
Шермин - 105к, Киара - 75к.

# 2 503
  • София
Много тъпо, че Киара си е сложила силикон. Имаше хубави, естествени гърди. Тялото й ми харесва повече от това на Сармата - тренирано и с извивки, не две кльощави щеки.

# 2 504
Според един пост във ФБ групата на предаването това е Анна преди корекциите. Възможно ли е наистина да е тя?

Общи условия

Активация на акаунт