Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 788
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!

🆕24.11.2025 ✅ДУМИ за АРАС ✅
Юлкю Анадол: „Всъщност всеки учител е малко пророк... Имам чувството, че ще получи най-голямата си награда за филм, който сам е написал.“

Юлкю Анадол, учителката по литература на актьора Арас Булут Ийнемли, който завършва Анадолската гимназия Бешикташ през 2009 г. и е постигнал много отличия, има над 25 години преподавателски опит. Анадол, която е повлияла на живота на много ученици, разказа на репортер за един от своите ученици.

Заявявайки, че успехът на Ийнемли, който е бил активен в много области на социалния живот по време на студентския си живот, от дебати и театрални клубове до викторини и научно-технически събития, изобщо не е бил изненадващ за тях, Анадол каза: „Той завърши втори в гимназията и влезе в добър университет. Повярвайте ми, не беше изненада за нас, че първата му поредица беше голям успех; бяхме изключително щастливи и горди. Нашето училище е сред десетте най-добри гимназии в Истанбул. Следователно, както той, така и неговите съученици бяха сред най-успешните ученици и продължават да се отличават в своите области.“

Юлкю каза, че Арас никога не е губил връзка със своите училищни приятели и учители и продължи: „Арас ни прави невероятно горди. Всичките му проекти бяха много ценни, но за неговите учители, особено за мен, проектът, в който той изобрази нашия Ату (Ататюрк), беше особено ценен. Той ми писа преди този проект, когато беше във фаза на подготовка: „Подготвям се и съм много развълнуван.“ Казах му, че го подкрепям и знам, че ще направи всичко възможно, и той не ме разочарова. Гледах този проект със сълзи на очи от първата до последната минута и това ме направи толкова щастлива. Той е много отдаден ученик; винаги се обажда и задава въпроси. Опитваме се да го подкрепяме по всякакъв възможен начин.

Анадол сподели спомен за Арас Булут Ийнемли, който все още я кара да се усмихва всеки път, когато си помисли за него: „Един ден влязох в час. Мисля, че беше в 11-ти клас. Казах на учениците, че искам да напишат кратък разказ. Целта беше да ни накара да се усмихнем накрая, да напишем истории с хумор, а той трябваше да ни накара да се усмихнем. Видях, че е приключил и попитах: „Мога ли да го видя?“ Всъщност всички истории в работилницата се четат в час. Той каза: „Да, наистина искам първо да го прочетеш.“ Прочетох го. Историята имаше невероятно креативни елементи и хумор. Усмивката ми растеше с всяко изречение. Краят беше: „И всички осъзнаха, че големият смях идва от малки изненади, точно като усмивката на нашия учител.“ След като прочетох това, се усмихвах цял ден. Все още помня тази история; толкова много я обичам.“

Юлкю продължи: „Наистина, всеки учител е малко пророк. Моето пророчество за Арас: той е получил много награди, но мисля, че все още не е получил най-голямата си. Имам чувството, че ще получи най-голямата си награда за филма, който е написал.

Всеки учител се опитва да извади наяве съкровището у своите ученици. Разбира се, не всички от тях трябва да са актьори. Не всички трябва да се интересуват от математика...

Винаги казвам: „Радвам се, че станах учител.“ Много обичам професията си и учениците си. Удоволствие и радост е да ги гледам как се развиват, узряват и растат.“

24 ноември 2025 г.
Източник: https://www.sondakika.com/haber/haber-aras-bulut-iyne..

🆕✅ДУМИ ЗА АРАС✅:
откъс от интервю с младата актриса Nisanur Karip
- И така, какво ви привлича най-много в тази професия? Кой ви вдъхнови да изберете тази професия?
👩‍🦰- Актьор?
- Разбира се.
👩‍🦰- Смятам Арас Булут, Йозгю Намал и Мерве Диздар за мои модели за подражание. Всички те са прекрасни, майсторски актьори.
- Надявам се някой ден да играеш с тях.
👩‍🦰- Наистина се надявам. И аз много искам.
- Да. Имате ли специален метод за подготовка за роля?
👩‍🦰- Да, има. Първо, прочитам сценария и затварям очи. Видях това с Арас Булут. Той работи със затворени очи. Смятам го за пример за подражание за себе си. И аз се опитвам да използвам този метод. Наистина помага.

Пожелавам ви уютна и спокойна вечер и усмивки, които не се нуждаят от причина.

# 211
𐙚⋆°。⋆♡ Здравейте, момичета!𐙚⋆°。⋆♡

В тази студена неделя, кафетата се пиха безотговорно дълго, гледаха се стари филми и беше една щастлива неделя,без претенции... Надявам се и при вас да е била такава.˚ ༘♡ ⋆。˚ ❀

Аз идвам да напомня за гласуването за нашата двойка.

Ето линк: https://www.kizlarsoruyor.com/yeni-yil/q25883011-10-yilin-enleri … _p3aqBvL7KSVLz0Rg

Към момента резултатите са такива:

Ако някой е пропуснал, моля ви, подкрепете ги.🫶

Стори от Мелис:

Момичета, вие видяхте ли дали Мелис сподели нещо относно наградите Еми?
Чудя се, понеже аз не видях, вие също не сте споделили.Сигурно е прекалено ангажирана и са се поздравили взаимно помежду си...

Относно едно от любимите ми надписчета по стените на Чукур:

"Ако те имат Жокер, то Чукур има Ямач"

То феновете са се постарали по темата:

# 212
От Шоу ТВ казват ,че Деха е взел Еми

# 213
Добро утро, прекрасни момичета!୧⍤⃝💐

Ароматът на кафе и танцът на дима
са нашата малка поезия преди денят да ни повика —
минутка тишина, в която светът диша в ритъма на нашите сърца.
☕︎

„Истинската химия между двама души не се обяснява — тя пламва.
Един поглед, едно докосване… и вече сте в реакция, която никой не може да спре.“𓍯𓂃𓏧♡

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 08:13 от bebè ∞

# 214
# 215
Добро утрооо на всички. CoffeeРадвам се че поддържате темата с хъс и желание.  Hands Clap

Идвам с лайк от колегата и аркадаша. Чачо рядко проявява активност но се е зарадвал на международната  награда и е подкрепил Арас.Hands Clap  

Танер Румели също е лайкнал. Той в момента участва в Хитовия "Ешреф Рюя" с Чаатай и Демет.  

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:38 от femmi2

# 216
Добро утро!

# 217
Гюнайдън!ꫂ❁

Послание от стените на Чукур:

"Докато имаме покрив над главата си, яма под краката си и семейство до себе си.
За нас на този свят няма смърт."

# 218
# 219
Привет, момичета!㋡💐

Днес съм на вълна екранни любовни двойки... Носталгично ми е. ཐི ྐ❤︎ ཋྀ

Желая ви приятни почивни дни!🙃

✦𓂅✦๑❤️‍🔥ImDev✦𓂅✦๑❤️‍🔥

♡ ᪲᪲᪲⚡︎🖤⃝🤍YamSen⚡︎♡ ᪲᪲᪲🖤⃝🤍

。 °༺❤︎༻°。EfYam。𖹭 °༺❤︎༻°𖹭 。

ℳ𖹭𝐒જ⁀➴ ♡MaralSarpℳ𖹭𝐒જ⁀➴ ♡

# 220
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всичко споделено.
Благодаря и за времето, което отделяте, за да поддържате страничката на Арас и Мелис.
Те заслужават да бъдат отразявани, без значение дали в момента имат нови проекти, или си спомняме за минали такива.
Много ми хареса поговорката, с която започва страницата на Арас при рускините.
Затова си позволявам да я цитирам и тук:

Арас зад кулисите на Vodafone / януари 2024 г.

Google обяви 10-те най-популярни сериала в Турция през 2025 г.
🔎💥
1) #EşrefRüya
2) #SquidGame
3) #Gassal
4) #UzakŞehir
5) #KralKaybederse
6) #Bahar
7) #Wednesday
Sunglasses #LeylaHayatAşkAdalet
9) #Prens
10) #Deha

Желая ви здрава и успешна нова седмица, пълна с усмивки, настроение и любов!

# 221
Здравейте!!୧⍤⃝💐

Последни новости от Мелис на които аз попаднах.

От снимачната площадка на Passion Games 🎬📽️🎞️

❤️‍🔥Между тях имаше химия, която не се обяснява — тя се усеща в треперенето на въздуха, в начина, по който дишат един и същ огън. Това не беше привличане. Това беше сблъсък на два пожара.❤️‍🔥

# 222
# 223
Благодаря за всичко споделено.
Напоследък нямам много време за форума. Фокусирала съм се върху задълженията в реалния живот. 

# 224
Привет, момичета! И при мен е лудница в реала напоследък и не мога да стигна до вас. Благодаря ви, че поддържате жива темичката ни! ❤️

Ходи си му на момчето ни да държи награди! 😎🏆

Лека вечер ви желая! Ще гледам да се отбивам по-често, че направо съм за бой напоследък.. 🫣🙃

Общи условия

Активация на акаунт