Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 1 151
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Пустош ли е,че да го опишеш?

# 46
Здравейте на всички! В старите теми не успях да се включа, но сега се присъединявам.
Не мога даже да опиша колко голям фен съм на Арас бей... Особено като Ямач.🫶
 Арас може да изиграе всичко и съм възхитена от колосалния му талант .
Някой гледа ли Ямата отново?
Мъжът ми постоянно ме ръчка да го гледаме пак, но някак не съм готова психически...
Пак ще има вечер до късно да се въртя и да мисля за Ямач и какво му се е случило отново.

За вас едно колажче от мен, с малко от нашия хамелеон Арас в образа на Ямач Кочовалъ.

# 47
Добре дошла! Ямата съм го гледала и последния сезон ми беше не изгледан та си го изгледах паралелно с Деха да си кажа. ;д Въпреки ,че си го харесвам с Ефсун когато стигам до гибелта на Сена ми се реве с цяло гърло.
Къде повтарят Ямата аз с бг дублаж трудно гледам понеже нещо.

# 48
На мен също не ми допадат специално турските филми, особено Чукур с дублаж.
Предпочитам да чувам техните гласове, така всякаш повече се улавят емоциите.
Ние го гледахме тук на този сайт, всички четири сезона.

https://www.nu6i-bg-net.com/browse-qmata-sezon-4-videos-1-date.html

Аз  също плаках много на смъртта на Сена.
Наскоро гледах интервю с Арас където му задават въпроси свързани с Ямата.
Попитаха го Коя е истинската любов на Ямач Кочовалъ и той без да се замисля каза: Определено Сена.
После го попита: Кой момент от филма беше труден и за теб самия, момент който те е оставил безмълвен, пак веднага отговори:
Смъртта на Сена.
След това каза през смях ,че сценариста Гьокхан е маниак и психопат, за да измисли подобен сценарий.
Похвали се, че благодарение на работата си в Ямата е купил къща на родителите си.
Много харесвам Ефсун, тя е красива, очите й са прекрасни и като двойка с Ямач са страхотни.
Любовта им е изстрадана и зряла.
Но някак ми липсва химията която имаше между Сена и Ямач.
Тяхната любов пък беше магична и им се радвах всеки път щом ги видех заедно.
Ямач я гледаше по различен начин...🔥❤️

# 49
Първата любов винаги е най-силна а тя беше първата истинска такава.

https://x.com/suscicek/status/1798005797638766660

# 50
Така е , напълно съм съгласна с теб.🙂
А какво мислите за слуховете, че щяло да се прави игрален филм Чукур? 🤔
Вече на няколко места го засичам и се чудя, след като няма официално никъде обявено подобно нещо, на кой му хрумва да си измисля подобни неща?😏

Явно щом нищо от никъде не е потвърдено, всичко това е една обикновена измислица... Както това,че Арас ще влиза като гост актьор в Ешреф Руя. Не разбирам защо си съчиняват подобни неща, вместо да се фокусират върху работа на актьорите които им харесват...🤷‍♀️

# 51
За Ешреф няма как да стане просто няма кой да плати толкова парички
  обаче за Чукур филма мисля ,че дори самата Бирсен Алтунташ го писа вече дали ще участва Арас не знам защото Пойраз филма беше без Илкер и Бурчин.

# 52
Искаш да кажеш, че не могат да си позволят хонорара на Арас  в Ешреф Руя ли?
Ако ще има действително такъв проект е невъзможно да носи името Чукур, ако Арас го няма... Та Ямач беше човека, който преживя най-много, той понесе на гърба си миналото на баща си, лиши се от нормален и спокоен живот.
Абсурд просто, то филма се върти около Ямач и неговите избори и решения...
Не искам да има такъв проект при подобна вероятност 🙄🥴🫣😂
Очаквах да ми кажеш да не вярвам на подобни клюки, но ме заби тотално.🤭😀

# 53
Искаш да кажеш, че не могат да си позволят хонорара на Арас  в Ешреф Руя ли?
Ако ще има действително такъв проект е невъзможно да носи името Чукур, ако Арас го няма... Та Ямач беше човека, който преживя най-много, той понесе на гърба си миналото на баща си, лиши се от нормален и спокоен живот.
Абсурд просто, то филма се върти около Ямач и неговите избори и решения...
Не искам да има такъв проект при подобна вероятност 🙄🥴🫣😂
Очаквах да ми кажеш да не вярвам на подобни клюки, но ме заби тотално.🤭😀
Както искаш така го разбирай филма за Пойраз беше без Пойраз а сериала носи неговото име. Ако не могат да се договорят с дадени актьори си правят каквото искат.

Имренце от Толга бей.

# 54
Арас няма начин да не участва в Чукур, защото за самия него този филм означава много.
Той не малко пъти е споделял и в интервюта и в статуси в инстаграм, че Чукур е повече от работа за него.
Заема различно място в сърцето му и не може да го изтръгне.
Това е проект несравним с други, никога повече няма да има такъв филм.
Ефектът върху зрителите е поразителен, от 2017- та откакто беше първи сезон, първи епизод, до ден днешен Чукур предизвиква фурор навсякъде.
Знака на Чукур е навсякъде, дори тук във Варна улиците ни са нашарени с него ... По света е същата работа, въпреки че именно Арас доста пъти е коментирал това и е призовавал феновете да не го правят.
ᑅ ᐧ ᑀ А той този знак дори има страшно много хора, които си го татуираха, аз даже познавам такива.
В Саудитска Арабия отвориха луксозен хотел, който се казва Çukur.
И още примери мога да дам.
Този филм и въздействието му и върху зрителите и върху екипа е друга бира, няма място за сравнение с който и да е било друг. Така че мисля,че ако все пак има истина в тази информация - ще видим чудния Арас отново като Ямач.
Все пак всички гонят главно рейтинг, а рейтинга идва от зрителския интерес. 🙃

# 55
Добре дошла сред нас, Лори, и благодаря на всички за споделеното. Аз предполагам, че филмът е отложен, защото Бирсен обяви заедно с новината за финала на Деха, че Арас ще се снима скоро в него, а така и повече нищо не се чу. Моето мнение е, че най-много да разочароват с него, заради високите очаквания, които ще има от феновете на тази поредица-истински феномен. За мен е рисково и излишно да го човъркат, но може пък и да имат нещо много интересно на ум. Ще видим. Simple Smile Честно казано, повече ми се ще Арас да се измъкне от сянката на Ямач с някой нов емблематичен герой, защото дори и в Деха не го оставиха на мира, че Девран трябва да вземе оръжие, да мине към тъмната страна, сравняваха ситуациите с братята и т.н.. Никога не е добре за един артист да го свързват прекалено много с определен образ, колкото успешен и обичан да е. Но каквото иска да си избере, само да се върне по-скоро на екран да му се радваме. Hug
Хубав ден да имате! Kiss

# 56
Jessy, съгласна съм с теб, че не бива да смесват и сравняват образите на актьорите.Девран не е Ямач и филмите нямат нищо общо. Очакваният на хората са различни. Арас може да изиграе всичко и винаги ще събира хората пред екрана.
Мисля обаче,че всеки актьор има по един незабравим образ в който се е превъплътил и е предизвикал фурор от начина си на вникване в него.
Просто самия проект Чукур е друго ниво, друг такъв филм наистина няма да има. Имам приятели, които след този филм категорично отказват да гледат друг. Просто за тях няма как друг филм да предизвика дори и наполовина интерес и вълнение. Аз също никога няма да забравя Ямата, но мога да гледам Арас във всякакви образи, без да очаквам от него да е Ямач. Таланта му е толкова голям, че той със всеки проект се доказва все повече и надгражда само нагоре...Търсих в началото на темата, но никъде не видях, че Арас е участвал в сериала Опасни улици - 2009 година в ролята на Сенер.Аз го помня там.
Беше нещо като гост актьор, но доста известни актьори са минали от този сериал, който вече 20 години се излъчва.

# 57
Здравейте, момичета!

Добре дошла в темата на Арас, Лори! Радвам се, че почитателите на нашия Патрон се увеличават. Благодаря за всичко споделено.
Не съм гледала "Çukur", затова и не вземам отношение, когато иде реч за Ямач. Обаче с удоволствие бих гледала филма, ако изобщо се снима и Арас е в главната роля.
Прекланям се пред таланта на този уникален актьор. Харесвам го във всички продукции, в които съм го гледала. С образа на Мерт ме спечели, а братята Йълмаз са любимите ми герои.
Като Девран също се представи блестящо, а с Мелис бяха страхотна екранна двойка.
Имах огромно желание партньорството между Чачо и Арас да се повтори в „Eşref Rüya“, но нямах късмет да го видя и в този сериал, който сега е грабнал вниманието ми.
Не знаех, че Арас е участвал в "Опасни улици", въпреки че години наред гледах и този сериал. Ако намериш повече инфо за това му участие, отрази го тук, за да мога да го вмъкна на първа страница.
Специално за теб и за всички почитатели на "Çukur":

# 58
Съгласна съм, Лори. 🙂
А днес се навършват 5 години от старта на "Неверният", познат у нас като "Мрежа от лъжи". Една от наистина сполучливите психодрами на съседите с много любим за мен екип. ☺️🫶

# 59
Еми, на Арас мисля че в Опасни улици му е първото излизане на екран даже.
Защото това се случи малко преди ролята му на Мете във филма Времето лети.
Сега погледнах в турската уикипедия, в българската също, пише си че е участвал 2009 година в Опасни улици.
Аз съм гледала абсолютно всички филми с него. Като Мемо в Чудо в клетка - Блестящо се представи. Как успя да изиграе мъж с умствени увреждания, то просто талант та пръска...🤌🔥❤️
С Чаатай наистина бяха страхотни като братя Йълмаз. На мен също много ми се искаше да се появи поне за няколко епизода в Ешреф Руя, но като приятел на Ешреф де... Щеше да е странно да ги гледаме като врагове иначе.
Нищо де, по отделно пак се справят чудесно и двамата. Важното е ,че са страшно близки приятели и Чаатай беше неотлъчно до Арас на погребението на баща му.
На сестра ми й излязло инфо за някакъв нов филм с Арас - Korkak ? 🤔
Ааа, какво са направили с хубавата му коса?!😱

Общи условия

Активация на акаунт