Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 2 033
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Еми, очевидно и любимците ни са едни и същи.🫶🥰 Относно актрисите, те не са толкова популярни, мисля че не са участвали в много известни филми.Според мен са добри в работата си.
Скрит текст:
Визията и образа на Енгин в "Казвам се Фара" за мен бяха изненада, но адски сполучлива изненада.
Джан е ясен, има ли жена която не го харесва?🤔🤩
Един от фаворитите ми, който също игра с Демет, беше Ибрахим Челикол в "Домът в който си роден е твоята съдба", изключително тежък филм по истински случай, а Демет ме накара много да плача и страдам с образа й.
Приятелка ми подари книгата с истинската история, ами и на нея плаках.
Демет от някои е оплювана че преиграва, че била жадна за внимание и какво ли още не... Но аз лично ме интересува как ме кара да се чувствам образа на актьора/ актрисата.
Много пъти ме е карала да преживявам болката на образите й, смяла съм се до пръсване с други нейни роли. Не съм фанатичен фен, но я харесвам.
Не ми харесва когато някой до толкова се вманиачи, че лепва някакви качества, или липсата на такива у актьорите.
Те са хора като всички нас и за тях това е работа. Представете си всички ние докато работим, постоянно да сме под обстрел за това как го правим и как трябвало да го правим. Какви хора сме, с кой сме спали, какъв характер имаме, или пък изобщо нямаме...
Смятам, че до сега със всичките й партньори им се получава, определено успяват да изиграят усещането за химия помежду им.Стоят чудесно на екран заедно.Това е важното, лично за мен де.🙃

Jessy, ентусиаст или маниачка и аз не знам.😀😀 Но наистина Чукур стана някак част от живота ми и не излиза вече колко години...  
Как да изстине, всичко в мен все още пламти около Чукур.🔥 🫣😄🤭
Всички планове за това с моята  приятелка да посетим квартал Балат по време на снимките на Чукур,за съжаление се провалиха.
Докато се организираме, те истинските чукурци жители на квартала, запалиха кафенето на татко Идрис.
Нищо де, не всичко е на всяка цена.
Знам,че един ден ще се случи това да видя Арас на живо и да се щракна с него за спомен и наслада за сърцето.🤗🫶
А Мелис руса , бих казала УАУ, седи й страхотно. Но на такава  красива жена, всичко й отива.Ще чакаме снимки и инфо за проекта за нетфликс.
На фенката на Арас й завиждам на късмета, разбира се благородно.🤗
За мъжо и шазама- същата работа.😀
Като ме види да взимам телефона докато гледаме филм, почва: Айдеее, пак ще се превърнем в турски клуб.🤭
Добре че е от тези мъже, които гледат сериали. Но постоянно ми пили за Чукур... Жена, пускай Ямата, няма какво да ми губиш времето с други филми.
Този филм стана наистина част от нашия дом. Просто се бяха събрали екип от висшата лига и изстреляха това, което ще ни се набие в съзнанието: " Семейството е всичко..."
Момичета, помните ли афганеца от Чукур?
-Ben  adim Resit Fezullah. Afganim.

Сценариста на Чукур влиза в нов филм, хмм, не знам нищо около този сериал. НО, тежко им горко,че влиза Гьокхан аби и не се знае какво ги чака да изиграят.🤭 Дано да бъде в добрата си светлина.😄
 А как ми се иска един ден книгата Чукур да я има издадена и в България...

Любимото ми послание от Чукур, което освен от стените е от татко Идрис към Ямач като завещание, което той прие като своя съдба:

"Семейството е всичко. Семейството е всичко.
Ако семейството ти не е до теб,  ти си нула, не съществуваш.
Няма те. Абсолютно никой си.
Ако семейството не стой зад гърба ти, нищо си.
Те са твоите ръце, да ръце и крака.
Да, те ритат, те натискат спусъка.
А ти си мислиш, че ти си го натиснал.
Семейството ти те брани, а ти браниш него.
Ти го знаеш по-добре и от мен.
Семейството е всичко!"

За сега това ми е фаворитът, който имам намерение да си татуирам един ден.
Но съм избрала тази част:
Семейството е всичко! Ако семейството ти не е до теб, ти си нула, не съществуваш! Ти си абсолютно никой, ако семейството ти не стои зад теб!

Прекрасни почивни дни ви желая, момичета! 🥰💐

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 14:25 от bebè ∞

# 91
Здравейте, момичета!

Въйй, хубавата ни темичка отишла на втора страница. Така е, когато няма какво ново да споделим за нашите любимци.
Но вчера Арас е отбелязал Международния ден на момичетата ❤ в IG и TikTok:

Ново от IG на Мелис:
"Каква вълшебна нощ в Букурещ с @manokhi X @vogueitalia ❤️‍🔥🌪️🌟☄️
И здравей, бебче! 💁🏼‍♀️
Новата ми руса бебешка коса @ahmetcobain 🤍🧿✨
Тази прекрасна прическа @verdes_petru 😍
Моите невероятни снимки @frenchonegirl"

Скрит текст:

Много ми хареса този колаж от руските групи:

Пожелавам ви прекрасен ден, мила усмивка и позитивна нагласа!
Нека началото на новата седмица бъде продуктивно, без суетене и бързане!

# 92
Еми, благодаря за този пост!🫶
Аз ги видях в инстаграм и им реагирах със сърчица даже. Но тъй като бях последната коментираща в темата, не можах да споделя. Даже съм си ги изтеглила всички снимки.🙃
Мелис е меко казано яка, направо си е топ маце!🤌🔥🔝👌

Сигурно сте видяли Демет и Чаатай в Кан... Нямам думи, страхотни са!🔥❤️
Много ми хареса как стоят един до друг, истински професионалисти.🤗
Обраха погледите там, но си представям как отвсякъде ги нападат  фенове и журналисти. Миличките, сигурно са им гръмнали главите от емоциите и цялата еуфория около тях.😏

Малко и от "жълтинките" около Арас:

🆕Арас Булут Ийнемли наскоро закупи луксозна яхта на стойност 15 милиона турски лири. Миналия уикенд двамата най-добри приятели, Арас Булут Ийнемли и Енгин Йозтюрк, отлетяха за Гьочек и се насладиха на релаксираща почивка на морето, далеч от любопитни погледи и обективи на камери.

На доста места вече го засякох като инфо.
Да му е честита готината яхта на Арас бей, да си я ползва със здраве!🤗
Нека да си отдъхва на нея, когато има нужда да се отдалечи от обективи и вниманието върху себе си.🥰

Споделям ви най-новото стори на Мелис, което аз видях.
Попаднах и на интересно клипче с промяната в някои от актьорите от Чукур в периода 2018-2025.
Нащраках ги на шотчета и ги събрах в колаж. Леле, Крокодила явно е приключил[а] с промяната на пола. Напоследък обаче не се чуват хубави неща за него. Аз предполагам, че е възможно да е от всички хормонални препарати, които приема за да смени пола си.
Това съществува като версия.
Нещо не се държи адекватно, дори когато се пуска на живо в някоя социална мрежа.
Други казват,че е започнал да пие тежки антидепресанти и за това поведението му е такова. Надявам се да има близки, които да се погрижат за него.🙏

Послание от стените на Чукур:

"Слава богу, всички са полудели и не привличаме внимание."

# 93
Здравейте, момичета!

Нищо ново за Арас, но героите, в които се превъплъщава са толкова разнородни и нетипични, че имаме ли свободно време не можем да скучаем в компанията на уникалния актьор.
Лори, и аз вчера наблюдавах с интерес Чачо и Демет на представянето в Кан. Много ми харесаха като визия, излъчване и поведение. Професионалисти, които знаят как да се държат на такива представителни събирания. Очарована съм и от двамата.
Сетих се - Арас бил ли е в Кан с някой от проектите си?! Не си спомням.
И за да ви дам възможност да продължите да споделяте всичко за Арас и сериалите му - един цитат, на който попаднах в руските групи:
Цитат
И така... Ямач. Той е един от най-незабравимите герои, Чукур е едно от най-незабравимите произведения на турските телевизионни сериали на всички времена. Не само това, Чукур е олицетворение на турската поп музика от последната епоха, турския рап, уличната култура... Нали?

Арас: Мисля, че той направи нещо подобно; той даде началото на тези неща. Но всъщност, това беше написано в сценария от самото начало... Сценарият е всичко, сценарият е много важен. В крайна сметка всички ние сме разказвачи. С други думи, сценаристът, режисьорът, актьорите, всички ние служим на тази история.

От интервю с Арас Булут Ийнемли за Candaş Tolga Işık в "Az Önce Konuştum"
на 16 януари 2024 г.

# 94
Привет!

Еми не си спомням трябва да се разровя ако има такъв случай.

# 95
Еми, споделям напълно всичко което си написала за Демет и Чаатай.🫶
Арас за съжаление все още не е бил в Кан, но това не означава че няма да отиде. Заслужава го и предполагам че ще се случи един ден.❤️
 А аз нямам търпение да ви споделя нещо, което много ме развълнува.
Скрит текст:
Писах на сценариста на Чукур, Гьокхан Хорзум. Реших да го направя главно заради въпроса с книгата, дали има вероятност да бъде издадена от в България.
Но не му спестих информацията как е въздействал Чукур върху зрителите в България. Как е превърнал доста хора в чукурхолици и че нищо не е същото след филма. Как са ни нашарени улиците с знака на Чукур, колко татуировки има с него... Подчертах, че лично за мен се бяха събрали екип от висшата лига и показаха на всички как се прави.
Момичета, той ми отговори.
Написа ми, че е получавал съобщения от много страни за Чукур, но това е първото от България. Думите ми го направили изключително щастлив.
Знаел,че Чукур ще докосне и повлияе на хората в България, тъй като сме близки като народи. А и все пак е вкарал " български наркокартел" в сценария.
Благодари относно комплиментите ми за работата им в Чукур. Това било най-голямата награда и признание за него като сценарист. Каза,че от 2017 до сега не спира да получава добри отзиви за Чукур и това го кара още повече да намира смисъл в работата си.
Обичал Чукур и за него не било просто сценарий, а нещо което заема огромно място в сърцето му.
Аз страшно много се развълнувах, защото мислех че просто ще види съобщението и до там. А той ми е писал толкова дълго съобщение...🥰
Върнах му отговор естествено, подчертах въпроса за книгата, понеже той ми е основно водещ да вляза в контакт с него.
Ще видим какво ще отговори, иии дали въобще ще го направи втори път.

Помня че Чукур грабна наградата за най-популярна чуждестранна драма в Сеул, но ще ви излъжа за точната година. Мисля,че е било 2020, защото се сещам че пътуването не се осъществи заради ковид, тогава  Арас и Синан Йозтюрк изпратиха видео обръщение за церемонията.
Там мисля,че бяха наградени и като актьори Арас и Еркан Кека, но с подробности не помня.

Чукур присъства на доста събития и награди, но предимно в Турция.
Мисля че тогава заради обстановката не се осъществи нещо повече.

Послание от стените на Чукур:
"Ако няма проблем, значи има проблем."

Общи условия

Активация на акаунт