Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 348
  • 23
  •   1
Отговори
# 15

melisssezen

Instyle, септември.🌹 Със септември започва нов сезон, ние обръщаме нова страница. Докато оставяме есенния вятър да танцува в душите ни, усещаме дъха му в нас, почитаме и празнуваме пристигането му с благодарност, ние празнуваме това, че сме жени. Всеки момент❤️‍🔥🧿✨👑Усетих го в костите си по време на тази фотосесия, това интервю, това сътрудничество. Благодаря ви много. Започнах от зад кулисите и поздравявам всички, участвали в този проект, за упорития им труд и сърце.🌹✨ толкова съм благодарна🙏🏼🤍🐍✨ @instyle.tr ❤️

# 16
Бързам, бързам, ще си счупя пръстите... Нали съм си киноманче, чакам си аз с трепет номинациите за Еми, както всяка година и познайте кой намерих там...

😎👊

# 17
Бързам, бързам, ще си счупя пръстите... Нали съм си киноманче, чакам си аз с трепет номинациите за Еми, както всяка година и познайте кой намерих там...

😎👊
След Севдата и Яргъ. Възможно ли е? Айде дано!

# 18
Радвам се,че сериала получава вниманието и оценката, която заслужава, защото турците не успяха да му дадат заслуженото.
Дано им е на късмет . Да се пръскат злобарите.

# 19
Дори само номинацията е страхотен престиж... Много хора не си дават сметка, че подобни международни награди не се дават за популярност и комерсиалност, а се гледат други неща. И затова често се случва филми и сериали, които масовата публика не оценява достатъчно, да бъдат отличени от критиците и експертите, и тя да не разбира защо. Просто тях не ги вълнуват фенски войни и пристрастия към актьори, мнението на леля Айше или манията по някоя двойка. Имат си други критерии хората.
Така че успехът си е доста значим, дори и турците, а и не само разбира се, да се чудят защо пък точно тоз проект...

# 20

😎👊
Страхотна новина, Джес! Благодаря ти!
"Deha"
заслужава да бъде достойно оценен извън пределите на Турция.
Да сложа и аз новината:
Цитат
🆕 🧿 Сериалът „DEHA“/„Добрият и лошият“ е номиниран за Международните награди „Еми“ за 2025 г. в категорията „Теленовела“.

„Ню Йорк, 25 септември 2025 г.: Международната академия за телевизионни изкуства и науки обяви днес номинираните за Международните награди „Еми“® за 2025 г. Рекордните 64 номинирани от 26 държави са представени в 16 категории.“

Дори само номинацията е страхотен престиж... Много хора не си дават сметка, че подобни международни награди не се дават за популярност и комерсиалност, а се гледат други неща. И затова често се случва филми и сериали, които масовата публика не оценява достатъчно, да бъдат отличени от критиците и експертите, и тя да не разбира защо. Просто тях не ги вълнуват фенски войни и пристрастия към актьори, мнението на леля Айше или манията по някоя двойка. Имат си други критерии хората.
Така че успехът си е доста значим, дори и турците, а и не само разбира се, да се чудят защо пък точно тоз проект...
Много точно казано! Подкрепям!

# 21
Добро утро в последния петък от месец септември!
 Времето неусетно и безвъзвратно отлита .
Откраднете ако можете най -хубавото от него и не отлагайте, бъдете щастливи !

# 22
# 23

Общи условия

Активация на акаунт