Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 798
  • 41
  •   1
Отговори
# 30

Цитат
28 септември 2025 г. - Енгин празнува 39-ия си рожден ден в ресторант Miori (Доломан/Мугла).

Енгин Йозтюрк: „Няма такова нещо като свят на знаменитостите. Моят приятел не е мой приятел само защото е известен. Обръщението ми към него не е нищо повече от другарство. Наистина нямам какво да предложа на Арас освен приятелство. Той е човекът за мен и аз съм човекът за него...“

От интервю за Oksijen TV

# 31
Красавец голям е Енгин да е жив и здрав. Няма да забравя как го подкрепи Арас като почина сестра му и това отвори тотално път към тях завинаги.
Биге е спечелила златен пашкул за най-добра актриса ако успея да открия инфото ще го донеса.

# 32
Привет, дами! 😘 Изостанали сме, но тия дни пак са ме подгонили много ангажименти в ежедневието.

Арасьо от Мугла с фен

Елчин ще допълни състава на "Игри на страстта".

Супер новина. Една опитна и обичана актриса с голяма фен база.
Да видим каква ще е тази мистерия, дето готвят, а междувременно част от състава е вечерял снощи заедно

Браво на Бигенцето! 👏🤗💙

Успешен и усмихнат ден да имате! 💋💋💋

# 33
Привет.

НАГРАДИ ЗА НАЙ-ДОБРА ЖЕНСКА АКТРИСА НА BIGE ÖNAL В ЗЛАТНА КОЗА
Успешната актриса Биге Инал бе отличена с наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал.
  Аплодисменти. Hug

Феновете си вълнуват. Тази проект е поредната висока топка и предизвикателство, което поема нашето момиче.

# 34
Здравейте, момичета!

30.09.2025 г. История в IG 🎥: anima_istanbul
Зад камера - реклама Garantibbva

https://m.vk.com/video-211837537_456242762

Танер Йолмез с дъщеря си 💥

Танер Румели посети Хакан Гедже ☕

Мелис Сезен ✨

Желая ви спокойна и уютна октомврийска вечер!

# 35
Здравейте, момичета! Kissing Heart

Благодаря за споделеното, минавам и аз да се разпиша с нещичко в края на дълъг ден.
Утре е награждаването в Сеул, но не вярвам нашите хора да бият път до там. Имам някакъв смътен спомен, че когато "Чукур" спечели, Арас беше изпратил видеобращение. Дано и утре ни зарадват поне с някакво съдържание, че феновете още страдат за тях, не си ги прежалват, като гледам.

Мелис е пуснала свежи задкадрови моменти от снимките на рекламата си. 🤍💃
https://www.instagram.com/p/DPRye3JjKsw/?img_index=1

И една нова снимка на малкия ни Девран/Юсуф Hug

Лекинка ви! 🤍

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:52 от JessyG23

# 36
# 37
Ехааа, това е страхотно признание за целия екип!

Историята на „Деха“ прекрачи границите и спечели награда на световната сцена!
„Деха“, наскоро обявен за най-добър чуждестранен сериал на 20-те Международни драматични награди в Сеул, получи наградата си на церемония, проведена днес. 🏆❤️

Огромни благодарности на нашия любим режисьор Умут Арал, който изпита тази чест на сцената от наше име, на целия ни екип за усилията им и на нашата публика, която ни подкрепяше от все сърце! ✨

# 38
Считаме ли че Емито може да е наше след Сеул?

# 39
Не мога да се нарадвам на успеха на "Деха". Турците не го оцениха, но в международен план показа достойнствата си.
Считаме ли че Емито може да е наше след Сеул?
Защо не... Може да грабне и Еми!
Да сложа новината и от руския сайт - да си я имаме още веднъж.
Цитат
👏👏👏 Сериалът "ГЕНИЙ"/"DEHA"/"Добрият и лошият" спечели 20-те Международни награди за драма в Сеул за 2025 г.
✅ПРЕВОД:
- Поздравления. "Добрият и лошият." Умут Арал, моля, дайте аплодисменти.
- Здравейте, толкова съм щастлив. Преди всичко, благодаря на Арас Булут Ийнемли, Угур Полат, Танер Йолмез, Мелис Сезен, Ахсен Ерол и на всички наши актьори..."
#АрасБулутИйнемли #ИйнемлиАрасБулут

P.S. Никой от актьорите от сериала не присъства на церемонията.

# 40
Честито на Деха още веднъж! Заслужено признание.  🏆
Сериал, който няма нищо общо с традиционните тв сапунки. Затова и турските домакини не можаха да го разберат и го оценят...

А Мелисчето все още си носи талисманчето на Имре... 🥹🐎

Много сладко. 🤗 Изтърпя доста покрай Имре, но е супер мило, че си има голям сантимент към нея.

Забавни моменти зад кадър от рекламите на Арас 🙃
https://youtube.com/shorts/wQPvhP5SH2E?si=349q7I47rj2AexzZ

Хубав петъчен ден да имате! 💋 А и честит първи сняг! 😁❄️

# 41
✅🔎Интересно в детайлите: най-доброто от най-доброто

▪Турският сериал „Геният“ / «Deha» на Ay Yapim спечели наградата за „Най-добър чуждестранен сериал“ на Международните драматични награди в Сеул. 👏🏻🔥😍
Режисьорът на сериала, Умут Арал, присъства на церемонията по награждаването в Сеул и прие наградата от името на целия екип. 🤝🏻💫

melisssezen
BACKSTAGE!!! 🚨🚨СЪН БИО НАТУРАЛНО!!! 🤍
Любимата ми част е, че като много жени и млади момичета се събираме и му се наслаждаваме максимално 🤍 Да бъдем жена, да танцуваме; да празнуваме свободното си съществуване 🌹✨ Това означава самото съществуване с нашето безгранично и безкрайно същество ❤️🔥 Това означава портал с нашата святост 🤍✨ Благодарим много на всички в този филм, всички, които допринесоха са толкова красиви и специално докосване, късмет на всички нас ✨ най-хубавото е, че всичко в този филм е истинско 🧿🌹
-И аз тръгвам на чисто ново приключение. Влязохме в студиото и аз звъннах! 😍 и моят мини микрофон!! 🎤💃🏻✨
Мило семейство Sleepy, толкова съм щастлива и толкова горда, че съм част от едно такова уникално пътуване заедно, благодаря на всички от сърце🤍✨ @sleepycaretr @sleepykizlarkulubu

Общи условия

Активация на акаунт