Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 14 650
  • 521
  •   1
Отговори
# 510
От „Ямач“ от „Чукур“ до Ататюрк. Сега ти…

– Ямач, Ямач Кочовалъ, нали?

– Да.

– Той също е много странен и специален персонаж.

– Когато погледнеш, той е един от най-незабравимите герои сред всички телевизионни сериали, правени в Турция през всички времена. „Чукур“ (Çukur) май също изигра роля в началото на този нов период – говоря за турския поп, турския рап, уличната култура и подобни неща. Сякаш малко го задейства, нали?

Според мен го задейства. Но още от самото начало всичко е свързано със сценария. Сценарият е изключително важен. В крайна сметка всички ние сме разказвачи на истории. Режисьорите, ние, актьорите пред камерата – всички служим на тази история. Тази история приключва и започваш друга. Получава се или не се получава, гледа се или не се гледа. Вземаш рейтинг. Ако получиш рейтинг, това е като черешката върху тортата. Но всъщност важна е тортата – изграждането на тази торта.

Като сценарий „Чукур“ разказва историята на човек, който не иска да бъде част от тази квартална среда и този начин на живот, но в крайна сметка се оказва най-много приличащ на баща си.

След като си участвал в толкова феноменален проект, как ще бъде различно да изиграеш Ататюрк – толкова голяма историческа личност? Имало е моменти, в които съм мислил за това – как ще го разкажем, как ще го представим. И както каза, мисля, че „Чукур“ допринесе за тази улична култура – за надписите по стените, за турския рап.

– „Това е нашият дом – Чукур, баща ни Идрис“ – вече започнаха да го пишат по стените.

– Когато снимахме „Чудото в клетка №7“ (7. Koğuştaki Mucize), отидохме в едно село в Мугла. Не си спомням името му, извинявам се. И там веднага видях надписи и фрази от „Чукур“. Казваш си: „Не очакваш да видиш това тук“, но някак си ти става приятно. А ние снимахме исторически филм и искахме стените да отговарят на периода. Не можеше отзад да има нещо от „Чукур“, защото действието беше в миналото – „Клетка №7“.

– Всички проекти, с които те помним, са много качествени. Не може просто всичко да е било случайност. Може би имаш определен вкус като актьор? Анализираш ли много добре сценариите, когато избираш? Има много критерии – добър актьорски състав, добър режисьор… Но това не е само късмет, нали? Какъв е твоят филтър, който те кара да избираш такива запомнящи се и качествени проекти?

– „Такъв е животът, който минава“ („Öyle Bir Geçer Zaman Ki“) беше първата ми работа. Там нямах лукса да избирам. Просто имах късмет.

– Да, този късмет се оказа успешен.

– След това участието ми в „Великолепният век“ (Muhteşem Yüzyıl) – толкова утвърден проект с невероятен сценарий – ме изведе на друго ниво. После си казах: „Чакай малко. Направих „Вътрешен“ („İçerde“). Направих „Марал“ („Maral“). От „Марал“ научих много неща. Докато снимах „Вътрешен“, си казах: „Ах, сценарият е лъвът на всичко“. Не става въпрос само да следвам сърцето си или собствения си персонаж.

И от едно нещо не се страхувам – когато започна дадена работа, не се страхувам да се проваля.

Защото ако се осмеляваш да започнеш нещо и искаш да се посветиш напълно на него, трябва да приемеш, че може и да се провалиш.

– Има ли проект, който смяташ за неуспешен? Нещо, за което си казал: „Това не се получи, не успях“?

– „Марал“ не беше много успешен проект.

– Това беше първият сериал на TV8, но…

– Зависи от това как гледаш на успеха и провала. Ако от един проект съм научил нещо, той не ми изглежда като провал. Научих нещо от него и продължих напред. Да си готов да приемеш възможността да се провалиш всъщност ми дава смелост.

Тогава си казах: сценарият. Сценарият, историята, актьорите… Погледни само актьорския състав на „Чукур“.

– Да, Перихан Саваш, Ерджан Кесал, Йонер Еркан, Неджип Мемили, Еркан Колчак Кьостендил… Наистина невероятен състав.

– Толкова силен актьорски екип. С Ерджан и Перихан, като поколения актьори… Ерджан е лекар, писател, сценарист, човек, който има огромен артистичен опит. Той е актьор, режисьор, сценарист – човек с много знания. Работихме заедно, занимавахме се с детайли като мустаците му и той ни разбираше, подкрепяше ни.

Имам една малко нахална шега с Перихан Саваш. Сигурно ще я гледа и тук. Казвах ѝ: „Ти наистина знаеш как се прави това, нали? Аз мога ли да го направя, лельо?“ И тя веднага ни приемаше, веднага ни поставяше на едно ниво с нейното поколение.

Благодарение на такива хора този проект стана такъв. Мога ли аз да си позволя да се шегувам така с Перихан? Имам ли това право? Но тя дава такава енергия – сякаш казва: „И вас ви приемам, деца, не се притеснявайте“.

Това е екипността, колективната работа. Ние правим колективно изкуство. Да защитаваш целия екип заедно – това е много хубаво чувство.

Разбира се, когато играеш главна роля, има и капитанска отговорност. Ако си водещ актьор, ти си капитанът. Работиш най-много, камерата е най-много върху теб, всички се занимават най-много с теб. Да приемеш това и да не се оплакваш – това са моите критерии.

– Как си спомняш сега „Чукур“?

– Докато ми задаваше този въпрос, се сетих за нещо. Снимахме „Чукур“ четири години. Всяка седмица пускаш по един епизод. Като фабрика.

Не съм се изморявал толкова, колкото се изморих при „Ататюрк“. При „Чукур“ снимахме пет месеца…

– Включваш ли и последния период – стреса дали ще бъде излъчен, дали няма да бъде излъчен? Или говориш само за натоварването?

– Да, говориш за това. Разбира се. Но дори преди да стигнем до тези неща… Постоянно ми излизат видеа. Видеа от „Чукур“.

(смее се)

– Излизат.

– Има едно, в което играеш анкарско хоро…

– Да, има едно анкарско хоро.

– Има едно улично видео, в което…

– Не ми идва името на актрисата, с която играех… А, спомних си – с Хазал. Има едно, в което играете „Ерик далъ“.

– Да, с Хазал.

– То постоянно ми излиза.

– Да, Ямач беше полудял. Беше излязъл от психиатрията. Беше много интересен сценарий и имахме много добър екип.

# 511
# 512

Отчитане: 2026 май, юни, юли
#ArasBulutIynemli #ИйнемлиАрасБулут

Обратното броене започна. 📅 Остават 17 дни до края на снимките.
#ArasBulutİynemli #EveGidenYol #RoadHome

Историите на Арас в Instagram, 3 август 2026 г
P.S. Арас не спира да учудва с активността си. Арас и операторът Феза Чалдиран
#EveGidenYol #RoadHome #ArasBulutIynemli #EGY

История на Арас в Instagram от 3 август 2026 г.
П.С. Арас дори спомена името на кучето, Пабло, което принадлежи на Нилпери.
#EveGidenYol #RoadHome #ArasBulutIynemli #EGY

Фотосесията на Арас с Али Кайра Кул продължава на 4 август 2026 г.
📸alikayrakul_resmi

# 513
Любимата ми червена рокля и още една поза не знам от Толга ли дойде снимката ама липсват много

# 514

🆕🧡14 юни 2026 г. ДУМИ за АРАС от фен на Бешикташ в X, Мимар @insaatuzmani
„В дните на мачовете може да се натъкнете на него в Чарши. Той е истински мъж и се надявам един ден да го срещнете, иншаллах.
Ако го срещнете, не се срамувайте, елате и поговорете – той е много учтив, скромен и весел човек. Седеше точно пред нас и дъщеря ми непрекъснато случайно се блъскаше в стола му. Извинихме се, но той каза: „Всичко е наред, не се тревожи“ и показа своята доброта и внимание.
На тръгване се сбогува: „Аллах да те пази“ и си тръгна.“

*📸 insaatuzmani *снимка отпреди година, непубликувана досега.
#ArasBulutIynemli #ИйнемлиАрасБулут

🆕🆕🆕 13.08.2026 Арас Булут Йънемли е на снимачната площадка на "Пътят към дома" днес с гостуващите си фенове ✨
📸: tevfikdizdar_dialogplus

🆕ДУМИ за АРАС, написани от Tevfik DİZDAR (tevfikdizdar_dialogplus) в IG:

ПУБЛИКАЦИЯ, ПЪЛНА С НЕВЕРОЯТНО ЩАСТИЕ... ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, МОГАТ ДА ГЛЕДАТ...
Днес е денят на Арас Булут Ийнемли! Моят Емош го следва с възхищение.
Днес Емош преживя незабравима среща с Арас, на когото толкова много се възхищава... Нека оставим настрана въпросите „Къде и как?“; днес преживяхме моменти, изпълнени само с чиста и невинна любов. Споделям няколко снимки тук. Но най-важното е специалната, искрена и чиста любов на Арас към Емош...
Скъпи братко, бяхме абсолютно прави да се влюбим в теб, дори без да те познаваме. Днес, когато те опознахме по-добре, ти плени сърцата ни с истинския си интерес и прекрасната енергия, която излъчваше.
Благодаря ти много за признателността и за това, че прие поканата ни.
Надяваме се скоро да имаме голямата чест да ви посрещнем в нашия дом в Бурса.
Огромни благодарности на всички, които ни помогнаха да създадем тези прекрасни спомени, както и на вас!
Толкова се радваме, че сте тук, толкова се радваме, че се запознахме с вас!

#EveGidenYol  #ArasBulutIynemli

Снимачен ден 56 и 57
#EveGidenYol #EGY

# 515

🆕Aras със своята стилистка Ilknur Şeref
16.08.2026 г
📸ilknursereff - Instagram история

👉 Уебсайт на BoX OFFICE Турция
Към проектите на Арас са добавени сериалите „Учител на доброто“ и „Пътят към дома“.
👉 *Това може да е знак, че Арас е приел проекта.

*Плакат с изкуствен интелект от фенове

🆕🆕🆕🆕16/08/2026 Ünal Kayhan (Ünal Kayhan) в IG с Aras на снимачната площадка на #EGY надпис за снимка: 👑👑👑 kral adam 🧿 🐝

# 516
# 517
Новички.

# 518

* Онлайн списания публикуваха статии, в които се предполага, че Арас е приел проекта „Учител на доброто“.

„Обявени са нови сезонни сериали... ATV, NOW, Star TV, Kanal D и Show TV...
Канал D
- Haysiyet
- İyilik Öğretmeni
- Karakuyu"

Учителят по доброта/İyilik Öğretmeni": Арас Булут Ийнемли поема главната роля в историята на Рефик, учител с разстройство от аутистичния спектър.
Източник: #w.gecce.com.tr/amp/haber/...

# 519
Докато не пише Бирсен не вярвам ,но пък Мелис , Елчин и Озан са налични на Нетфликс от 17-ти септември.

Първи тийзър от сериала „Познавам те“ (#SeniTanıyorum), в който главните роли изпълняват Елчин Сангу, Мелис Сезен и Озан Долунaй.

След раждането на детето си Фунда прекъсва работата си в сферата на изобразителното изкуство. Тя вярва, че животът ѝ ще се подреди, когато най-сетне открие надеждна детегледачка. Но появата на Назлъ — мистериозна и смущаваща млада жена — променя по драматичен начин живота на Фунда и съпруга ѝ Илкер, който е архитект.

Това, което започва като невинна история за намирането на работа, постепенно се превръща в опасна игра на желания и лоялност.

# 520

22 август 2026 г., IG историята на Арас с Али Каракул
📸 alikayrakul_official

#ArasBulutİynemli | #EveGidenYol

🆕🆕🆕 21.08.2026 IG история на Арас и гримьорката Ебру Гюлерен
📸 ebru_guleren

#ArasBulutİynemli | #EveGidenYol

61 дни снимки.
#EveGidenYol #EGY

# 521

Голяма сцена и един сюприззз...

Чаатай Улусой – Арас Булут Ийнемли: „Разкриваме тайните си един на друг“
Скрит текст:
– Сега с Чаатай Улусой ще си направим взаимно интервю. За нас също е за първи път и сме доста развълнувани. Ще се разкрием един друг. Какво мислиш?

– На първо място, здравейте. Благодаря ви много, че ме поканихте в такова предаване.

– Няма защо.

– Ако започнем със сценария… Когато за първи път прочетох сценария и героя, наистина видях, че Сарп като персонаж и цялата драматургия и емоция на историята са много силни. Най-много ме впечатли това, че въпреки толкова болка и трудности, които е преживял, той е толкова здраво стъпил на земята, силен и решителен човек. Запитах се: „Как, въпреки толкова много болка и трудности, този човек е успял да остане толкова свестен?“

– Любопитно ни беше, нали?

– Да, точно. Всички персонажи са много дълбоко изградени. Всеки герой в сценария има своя уникална и много силна история. Това, което най-много ме запали в сценария, беше самият Сарп. След това започнах да задавам въпроси на този персонаж.

– Когато започна подготовката за ролята, какво направи?

– Всъщност подготовката за ролята започна около пет-шест месеца по-рано. В Америка също преминахме през някои кратки обучения. Направихме промяна във визията – косата беше скъсена. Започнахме тренировки със стрелба и близък бой. Беше много приятно, наистина много приятно. Имахме и страхотни преподаватели. Искам оттук да поздравя специално нашия преподавател Четин. Той много ни помогна.

– Разкажи някоя случка.

– Отидохме на тренировки по стрелба. Започнахме с упражненията. Аз за първи път в живота си хванах пистолет и започнах да стрелям. Разбира се, преподавателите ни бяха много добри. Но гледам Чаатай: „Трака-трака-трака“, и започна да уцелва право в целта. Викам си: „Боже, какво прави това момче?“ Оказа се, че и в миналото си имаш такъв опит, нали?

– Да, от 14-годишен тренирам стрелба, така че ръката ми е малко свикнала.

– Затова си много добър. Наистина си много, много добър.

– При мен също имаше неща още на етапа със сценария, които ме привлечеха към този персонаж. Например Мерт е много самотен човек.

– И е израснал без любов.

– Да. И най-важното е, че не е така, сякаш е имал баща или майка, които не са го обичали.

– Не, просто не е познал любовта. Израснал е без любов. Бил е отвлечен…

– И точно тогава ми стана много интересно какво е преживял. А борбата със самотата е едно от нещата, за които постоянно говорехме с Четин аби и Саръ Карта.

– Опитва се постоянно да се бори със самотата и иска сам да постигне нещо.

– Да. И постоянно се шегува, защото, ако се върне към миналото си и се вманиачи по него, няма да може да се измъкне. Преживял е тежък живот и затова постоянно има това чувство за ирония. Винаги се смее. Казват, че смехът е един от най-добрите начини човек да се успокои.

– Да, това всъщност е защитният му механизъм.

– Точно така. Маската му.

– Отдолу обаче има много травматично състояние.

– Да, Мерт е травмиран заради отвличането и постоянно се опитва да прикрива това. Бори се със самотата. Човек по принцип се ражда сам, нали? А той изобщо не знае какво е любов. Буквално е израснал сам. Именно това в изграждането на персонажа беше едно от нещата, които ме привлякоха. Той не е бил обичан, но иска да бъде обичан. Има много силен инстинкт за оцеляване. Това беше едно от нещата, за които говорехме с Четин аби – той има изключително силен инстинкт за оцеляване. Има борба за оцеляване, трябва да оцелее. Затова понякога може да прибегне и до хитрости. Освен това е достатъчно умен, за да намери много лесно своя път.

– Точно така.

– Именно това бяха нещата, които ме заинтригуваха.

– Разбира се. А сценарият не е ли такъв, че постоянно ни държи в напрежение? Помниш ли – получихме три епизода и веднага питахме: „Кога ще дойде четвъртият?“ Четеш го и изведнъж свършва.

– Аз дори се питах дали само на мен ми се струва така, защото съм част от проекта. Затова питах и хората около мен – колегите, целия екип. И те го четат по същия начин.

– Ако погледнем Сарп, той, напротив, е получил майчина любов. Научил се е да ѝ се доверява, доверявал се е на майка си. Видял е какво е любовта и е повярвал, че тя съществува.

– Майка му го е научила още от малък: „И аз съм тук, сине.“ Той е повярвал в любовта, която е получил от нея. Казал си е: „И аз съм тук“ и заедно с майка си е започнал тази борба.

– Мерт не е имал този шанс.

– Да. И затова при Сарп няма никаква нужда да се доказва. Той не изпитва нужда да доказва себе си на света. Просто е много идеалистичен, решителен, върви с уверени крачки към целта си, ориентиран е към резултата и довежда нещата докрай.

– Щом стигнахме до детството, какво беше твоето детство?

– Ами, аз имах… Майка ми работеше, а сестра ми до голяма степен ми беше като втора майка до осем-деветгодишна възраст. Например казваше ми: „Не излизай никъде, стой тук и ме чакай.“ Отиваше до магазина, купуваше нещо и се връщаше. А аз още си стоя там и я чакам.

– Разбира се, разбира се. Сестра ми много се шегува с тази тема.

– Аз бях много палав. Всяка седмица имаше родителска среща.

– Да, разбира се. Особено в началното училище бях изключително енергичен. Вече беше някаква активност, която надхвърляше всички граници. Затова започнах да спортувам още от малък. Това беше най-голямата причина за тази хиперактивност. На седем-осем години започнах да играя баскетбол и така изразходвах енергията си. Като се приберех вкъщи, вече нямах никакви сили.

– При мен беше същото. Така че когато останеш сам за малко…

– Точно. Успокоява те, кара те да се чувстваш добре. А и бойните спортове са малко като математиката – трябва за много кратко време да направиш най-доброто движение. Според мен това е много важно и за начина, по който гледаш на живота, и за решенията, които вземаш.

– Като шаха, всъщност.

– Точно така.

– Как се разбираш с братята и сестрите си?

– Имам брат и сестра. И двамата са с единайсет години по-големи от мен – брат ми с единайсет, а сестра ми с петнайсет. Затова нямам особено усещане какво е да имаш по-малък брат или сестра. Но сега вече имам племенници. И двамата имат деца. Когато има толкова голяма разлика във възрастта, естествено израстваш малко по-зрял.

– И все пак има това усещане за по-голям брат или сестра.

– Да. Знаеш онова упражнение, при което си затваряш очите и се оставяш назад? Упражнение за доверие.

– Тест за доверие.

– Точно. Според мен отношенията между братя и сестри са нещо подобно. И при теб го има, и при мен го има. Аз имам едно по-малко братче, което е на 17 години. Сега го изпратихме да учи в Лондон. Опитваме се да се справяме с всичко. Това е огромна отговорност. Хората, които имат по-малки братя или сестри, знаят – особено когато има голяма разлика във възрастта. При нас са осем години. Почти е като да станеш родител на ранна възраст. Цялата тази отговорност… Особено в началото, когато си казваш: „Аз ще му сменям пелените, аз ще го приспивам“ – това са много красиви неща.

– За мен понятието „братство“ означава доверие. Да знаеш, че зад теб и до теб има човек, на когото можеш да разчиташ. И когато дойде моментът, неговото щастие да засенчи дори твоята собствена тъга.

– Каза го така, сякаш си станал родител на ранна възраст.

– Да, точно това усещане.

– Не мога съвсем да го опиша с думи, но разбирам.

– Няма проблем.

– А сега, доколкото те познавам, и понеже и аз съм такъв, мисля, че и двамата придаваме голямо значение на хората и на духовната страна на живота. Имаш ли някакъв съвет, който винаги си напомняш? Нещо, което си казваш като житейско правило?

– Да не губя уважението си към професията и да не губя ентусиазма си. Това е целта ми в живота – да върша тази работа докрай, без да губя нито уважението, нито вълнението си.

– Да намираме мотивация за себе си, нали? Да пазим енергията си.

– Да. Дано винаги да е така. Дано винаги да работим с желание.

– И аз имам нещо подобно. За мен винаги има надежда. В живота се случват толкова много неща – успехи, провали, какво ли не. Но надежда винаги има. Това е един от съветите, които си давам: продължавай напред, намирай мотивацията си в нещата, които те правят щастлив, преследвай ги и стой далеч от стреса. Такива неща си казвам.

– Да вземаш пример от добрите хора, да вземеш от тях онова, което можеш и което ти се отразява добре.

– Точно. А сега работиш с невероятен актьорски състав. Буквално е като училище. Как се чувстваш, братле? Четин Текиндор, Мустафа Уурлу… За това вече си говорихме. Още при първите сцени трепериш от притеснение. Няма как да не е така. Те са велики хора. Да играеш срещу Четин аби е огромна чест и повод за гордост. Има толкова много неща, които можем да научим. Снимаме вече от месец и неизбежно научаваш страшно много неща, наблюдаваш…

– Разбира се, защото за мен е нещо специално. Нали говорехме за „Мемоли“ и се шегувахме, че това е полицейски сериал? Помниш ли фотосесията? Гледали сме много от проектите на Четин аби.

– Да, да.

– Израсли сме с тях. А сега той ти казва: „Как си, Чаатай?“, знае ти името… Това е нещо много ценно.

– Разбира се. Както каза, това е повод за гордост. Трябва добре да се възползваме от тази възможност и дано да стане така.

– Дано, дано. Наистина сме много, много благодарни. Големи късметлии сме.

– Като човек, който се е посветил на професията си, ти влагаш всичко от себе си, цялото си сърце. А каква е целта ти за бъдещето? Имаш ли мечта – след пет, след десет години?

– Братле, слава Богу, в момента участваме в много хубави проекти, срещаме добри хора и работим с добри екипи. Нямам конкретен, ясен отговор къде искам да се видя след десет години. Но има нещо, което искам – искам да участвам в международна продукция.

– Имаш такава мечта?

– А ти?

– Да. Като се замисля, преди десет години бях в гимназията. Ако погледна оттам към днешния момент, изобщо не бих могъл да си представя, че ще стигна дотук. Не можех да си представя, че след десет години ще избера тази сфера, ще се занимавам с нея и ще инвестирам всичко от себе си в актьорството. Това изобщо не ми беше минавало през ума. Затова не знам какво ще правя след десет години.

– Но самата мечта е нещо, което кара човек да се вкопчи още по-силно в работата си и засилва вярата и увереността му.

– Продължаваме по този път. Ще видим какво ще ни е писано. Ще направим всичко, което зависи от нас.

– А ти искаш ли да участваш в международна продукция?

– Разбира се. Имам такива мечти. Аз се възприемам като гражданин на света. Знаем при какви условия се правят тези неща по света, виждаме и преживяваме разликите с условията в нашата страна. Защо не? Защо някой от нас да не отвори тази врата и да направи нещо хубаво? Не е невъзможно. Има надежда, както каза.

– Дано.

– Ще прозвучи като въпрос от интервю, но и аз искам да отговоря, изхождайки от собствения си опит. Коя според теб е повратната точка в живота ти? Всеки човек има такава – момент, в който взема важно решение.

– Според мен всяко ново начало започва с някаква повратна точка. При мен най-влиятелната беше решението да участвам в конкурса „Best Model“. След това всичко започна да се развива едно след друго. Имаше още много повратни моменти.

– Да, разбира се. И аз ще кажа същото. Дори при планирането на кариерата – ако например вместо един проект беше избрал друг, щеше да се случи нещо съвсем различно.

– При мен беше така: докато учех авиационно инженерство, от време на време участвах в реклами. Като студент ме видя режисьорът на „Öyle Bir Geçer Zaman Ki“. Беше заради хоби, но ме извика на прослушване. Отидох и се получи.

– И слава Богу, че е станало!

– Да, много хубаво. Това всъщност беше повратната точка. Но както каза – в живота всеки момент и всяко решение могат да се окажат повратна точка.

– Познавам те доста добре. Има ли някаква твоя черта, която хората, които не те познават, биха искали да знаят? Нещо, което не знаят за теб?

– И аз съм любопитен!

– За щастие са ми подготвили въпроса.

– Е, има нещо такова: по принцип пиша с дясната ръка. Десничар съм. Но когато играя баскетбол или боксувам, използвам лявата ръка. В бокса съм левичар.

– В баскетбола например контролът ти е по-добър с дясната, а силата ти е в лявата?

– Да, точно така. Например левият ми удар, левият ми юмрук е по-силен. А когато съм на крака, мога да използвам и двата. Малко хора знаят това за мен.

– Интересна особеност.

– Добра ли е, лоша ли е…

– Добра е.

– Различна е поне.

– А при теб?

– Аз всъщност имам една особеност, която открих съвсем наскоро. Затова и повечето хора около мен, дори най-близките ми, едва сега започват да я забелязват. Много обичам да стоя на тъмно.

– Боже!

– Да. Наскоро осъзнах, че всички решения, които вземам за живота си, за работата си, всички планове за бъдещето си ги правя на тъмно.

– Наистина ли?

– Да, много е странно.

– Значи предпочиташ да си на тъмно?

– Да. Имам чувството, че когато съм в тъмна среда, мисля по-ясно и по-здравословно. Знаеш как в тъмното виждаш по-ясно светлината, която свети?

– Точно.

– При мен е нещо подобно. Все едно на тъмно по-ясно намирам светлината, която ме води отвътре. Забелязах, че решенията, които вземам на тъмно, са по-правилни и по-здравословни за мен.

– А музиката? Ти свири на барабани в „Delibal“.

– Да, барабаните в „Delibal“. Всъщност филмът ми даде възможност да се занимавам с нещо, което много исках. Китарата така или иначе се бях научил да свиря сам. Но за барабаните трябва да отделяш повече време, защото са многофункционални – трябва да използваш отделно ръцете и краката.

– „Delibal“ ти даде тази възможност.

– Да. Преди нямах време за това. Благодарение на „Delibal“ се научих и не съм спирал. Невероятно средство е за освобождаване от стреса. Докато свиря, не мисля за нищо. Използвам го напълно, за да изпразня главата си.

– А как си с музиката? Слушаш ли?

– Да, слушам. Особено преди да отида на снимачната площадка. Когато започвам деня, музиката ме мотивира. Аз например намирам песни за всеки герой. И за този персонаж намерих песни, които да ми напомнят за вътрешния му ритъм. Направих си плейлист и понякога го слушам преди сцените. Имаше такива песни и в „Öyle Bir Geçer Zaman Ki“, и в „Muhteşem Yüzyıl“.

– Да, хубава музика.

– Аз също много обичам музиката. С китарата малко ще си подрънквам. Някой ден да посвирим заедно.

– В днешно време има истинска лудост по социалните мрежи – Instagram, Facebook, Twitter. Как си с тях?

– Добре съм с Instagram. С Twitter изобщо не се разбирам. Понякога го поглеждам. Но в Instagram обичам да споделям моменти, да качвам снимки. И следя разни неща, разглеждам.

– А ти?

– Аз не ги използвам много. Не съм свикнал. Понякога, когато имам свободно време, търся нещо и чета коментарите. Особено по време на сериала. Искам да усетя пулса на хората, да разбера какво изпитват, как им се е отразил епизодът. Дали са преживели същите емоции, които сме преживели ние, докато сме играли. Чета коментарите на хората, които ни обичат и подкрепят.

– Да, пишат много хубави неща.

– Да, много сме им благодарни. Добре че ги има.

– А с технологиите май не си особено близък, нали?

– Не, не съм. Не съм свикнал много.

– А модата? Следиш ли я?

– Ти си човек, който се облича добре.

– В моя си мащаб.

– Всеки си има свой стил.

– Да. Когато си пред очите на хората и вършиш публична работа, неизбежно се налага да следиш модата и тенденциите и да обръщаш внимание на това.

– Точно така. Затова и аз, доколкото мога, разгръщам списания…

– При теб обаче има и нещо друго – сякаш имаш способност сам да създаваш тенденции. При мен това го няма особено.

– Всъщност просто нося това, което ми харесва. Не се опитвам нарочно да бъда различен. Обличам се така, както се чувствам най-комфортно.

– Не знаехме какво точно да кажем… Имаше малко напрежение, защото постоянно даваме интервюта на журналисти и в началото човек неизбежно си изгражда защитна стена.

– Да.

– Но после разбрах, че си ти, и веднага се отпуснах.

– Да, според мен се получи много хубаво. Поне беше приятно и искрено.

– Да. Направихме нещо малко по-различно с Чаатай. Ние си прекарахме чудесно и се надяваме и на вас да ви хареса. Вярваме, че интервюто се получи искрено.

– С новия ни сериал скоро ще се срещнем с вас.

– Надяваме се. Ние го правим с много настроение и удоволствие и се надяваме и вие да го харесате.

– Много ви благодарим.

– Благодарим ви, че отделихте време за нас.

– Надяваме се да го гледате с удоволствие. За нас също се превърна в хубав спомен – за първи път правим нещо подобно.

– Надяваме се да не ви стане скучно. Както каза Арас, започваме в понеделник от 20:00 ч. по Show TV. Ще следим коментарите ви.

– Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт