Пазаруване от about you - тема 42

• 10 824
  • 202
  •   3
Отговори
# 195
  • София
Преди време съм писала: Navahoo Fahmiya - не го препоръчвам. Води се ветро и водо изолиращо. Имам го и го нося рядко, само в най-големия студ, понеже ако е малко по-топло запарва яко заради подплатата. То се вижда на снимките каква е лъскава и недишаща, като тънка мушама е. Мисля, че точно заради нея е ветроизолирано. Иначе е много красив модел и много хубаво стои. Изобщо - видите ли такава подплата на яке на Navahoo или Marikoo - не поръчвайте.

# 196
Аз искам да забия яке на Save the duck, но засега без успех.

# 197
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли да ми помогнете?
Пумата С размер долнище, добре ли е за 175 см младеж, висок и слаб?

# 198
Здравейте!
Може ли да ми помогнете?
Пумата С размер долнище, добре ли е за 175 см младеж, висок и слаб?

Не знам за Пума точно..но при нас С от мъжкото са му тесни и малки. На Томи джинс, на Пул и беър и на Найк долнища съм порйчвала и връщала като малки. Висок и тънък е също.

# 199
Преди време съм писала: Navahoo Fahmiya - не го препоръчвам. Води се ветро и водо изолиращо. Имам го и го нося рядко, само в най-големия студ, понеже ако е малко по-топло запарва яко заради подплатата. То се вижда на снимките каква е лъскава и недишаща, като тънка мушама е. Мисля, че точно заради нея е ветроизолирано. Иначе е много красив модел и много хубаво стои. Изобщо - видите ли такава подплата на яке на Navahoo или Marikoo - не поръчвайте.
Мен това не ме притеснява, дори е плюс, щото съм силно зиморничава.
Иначе отговарят ли си номерата, цветовете, аз не съм срещала тази марка
Ми тази изолация пари струва, така де. Мен нищо не може ме стопли. На единият модел дори качулката отвътре е с изкуствена кожа (косъм) , на гърдите другият има подсилена подплата, ми кат давам пари да ме топли, това сигурно за ескимоси, ама мен ми не пречи, само цвят и модел се мотам от дни и май така ще ми изгори купона
А кой модел ви харесва и цвят, на мен всички ми харесват и съм много объркана

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:16 от Папунка

# 200
  • София
Аз имам яке на Navahoo и си е бая дебело. Жалко, че след 2 години от външната страна стана кофти материята иначе е здраво и топли много.

# 201
Миналата зима много се писа за навахото и марикото..снимки слагаха..но като не помня в детайли..а де. Освен с гугъл да се търсят мнения от темата...
То кво да го мислиш..проба грешка е раЛтата тъй или иначе...Grinning
Докато не видиш и пипнеш...

Тия ме мотат с едно връщане. Върнах оня ден две неща. Едното поръчка от септември...веднага я отразиха. Второто поръчка от 26 юни..по старите правила в стоте дена върнах...не е отразено. Съмнява ме да не правят въртели заради новото правило и 30те дена...но то влизаше в сила за в бъдеще...те за стари поръчки.
Писах им снощи...отговор нЕмам още. Напрегнах се.

# 202
Цените рязко ескалираха,очакваше се,почти всеки понеделник е така.

Общи условия

Активация на акаунт