Облекло за изписване

• 996
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте, дами.
Скоро ми предстои раждане и след това изписване.
Искаше ми се за изписването да се докарам с една рокля, тъй като ще се събират 2 роди, ще има снимки и ще искам да мога да се погледна на тях.

Ходих да ск харесам нещо, но дойде другия проблем. По природа съм пълничка и ниска, но сега като съм и бременна още по зле стана. Приличам на кюфте. Буквално. Едро дупе, голям корем, добре издути бедра, голям бюст и всичко това на едно място тъй като съм и ниска. Кюфте с рокля. Ужас. Всъщност е топка за баскетбол с плат отгоре. То да беше само корема, ок, ама всичко на куп е цяло чудо, че не се търкалям. Joy Joy
Аз сега комично го приемам защото избягвам огледалата. Ама на снимките ще ми се реве.

Дайте някой съвет или идея как да позамажа положението и да не приличам на бъчва с ръце. Той корема ще спадне малко ама на дали достатъчно, за да смекчи облата форма.

Попринцип не обичам да нося рокли и поли. Предпочитам си отпуднат клин/анцуг и някоя широка тениска. Но пък викам да сме малко по официални.

# 1
  • Melmak
Според мен рокля. Зависи и кога е изписването, предполагам скоро - есен/зима. Това предполага дълги ръкави, повече дрехи.
Можеш да потърсиш рокля за случая, която не е разголена. Да не е в ярък цвят. Според мен клин/анцунг е крайно неподходящо за изписване. Подготви си преса/маша за коса, гримове, трябва да се чувстваш красива.

# 2
Може да сложиш някое ниско детенце от родата пред теб, а мъжът ти да държи бебето. Или ако ти държиш бебето, пак снагата ти ще бъде частично скрита.
И не се притеснявай, няма нищо по-красиво от бременна жена и от родилка. Лицето ти е важно, ще сияе.
Успешно раждане ти желая!

# 3
  • София
И аз мислих, че много ще ми спадне корема с първата бременност и ще мога да се вмъкна в дрехите си, но излезнах доста поддута (особено ако сте секцио). Бих предложила да заложите на по-тъмни цветове, малко по-дълга рокля. Сещам се и за раето, защото издължава фигурата също.

# 4
А бе как може да говориш така за себе си? Я се вземи в ръце и никога, никога, никога не се самообиждай и самоунижавай! Каквато - такава си. Ако не се харесваш с упоритост ще се промениш, но подобни писанки от голяма жена говорят за проблеми НАД пълнотата! Тялото не може да ти е враг, защото повярвай ако ти стане враг много болка ще изживееш и мило ще ти стане като се саморазрушава.

Сега по темата за дрехите. Ще е хладно - важно е да не настинеш. Не е важна красотата, а с бебето да сте здрави. Дано си добре и ти е до снимки. Може би някой по-раздвижен блузон с паднало рамо и тъмен панталон би те накарал да се чувстваш комфортно. Ако държиш да е рокля - нека е на фигури, които визуално променят линиите на тялото или подчертай, че имаш пищен бюст.

# 5
  • София
Аз лично панталона в последният момент не успях да си го закопчея и беше голям смях, защото трябваше да излезна някак...Очакванията ми бяха, че корема ми ще спадне доста за 4 дни.

# 6
  • Sofia
Аз също ще подкрепя the Дорис, недей да се самоубиждаш по никакъв начин.Още повече, че по време на бременност жените си качваме килца, няма как.

Според мен пък се облечи както ти е комфортно. Ако се чувстваш себе си и ти е по-комфортно си облечи клин и тениска. Голямото чудо, че няма да е рокля. Аз също не се чувствам комфротно в рокли и поли, макар и да съм много кльощава. Просто не ми е удобно в тях. Ако искаш да си по-официална и представителна си вземи някакъв малко по-широк черен панталон (хем черното ще те втали малко) и някаква по-дълга блуза/риза. Ако държиш на рокля - нека е по-дълга и в тъмни цветове.

# 7
А за обувки/боти мислихте ли?
Не на всички се случва, но има реакции от упойка, които водят до подуване/ оттичане...
Аз излязох от болницата по болнични чехли.

Дори не знам защо се притеснява авторката!
Най-красивото събитие на света- дори не съм си помисляла за снимките ...

# 8
Аз излезнах с двойни крака,понеже бях след секцио - едвам ходех.
Бях с черна дълга рокля.

Важното е - вие и бебето да сте добре и всичко да е нормално , другото са бели кахъри.

# 9
Щом ходиш и предпочиташ с клин и тениска така се облечи. Избери някоя по-така тениска и готово. По добре да ти е удобно и да си сигурна в себе си.

# 10
Можеш да избереш тъмна рокля с деколте и полу открити рамене,  така ще изпъкват лице, шия и деколте и фокусът ще е там. Ако не обичаш деколте и голи рамене,  можеш да вдигнеш косата и да сложиш впечатляващи обеци и колие, които да фокусират вниманието. Мек пуловер от кашмир с елегантен шал ( виж нещо скъпо да се поглезиш Freywille ) също може да е красив и луксозен.
Успешно раждане и здрав и усмихнат бебок!

# 11
  • София
В момента има прекрасни трикотажни комплекти по магазините - панталон и блуза. В черно, сиво или кафяво. Издължават, прибират - въобще покриват всички нужди.

# 12
Погледни в Ула Попкен - има много красиви рокли, макар и да не са бюджетни. Вземи си по отрано, за да можеш да скъсиш роклята при необходимост

# 13
  • София
Аз пък винаги съм предпочитала удобството. Клин и красива туника тип рокля в дължина до около коленете , но съм сравнително висока (172) и не знам дали е удачно за ниска дама.
Най-голям проблем винаги са ми били обувките на изписването и винаги съпругът ми е носил някакви чехли или меки спортни обувки без ципове и връзки, дори и през зимата.

# 14
И аз съм за клин (черен), и туника с деколте подчертаваща гърдите и разкроена към стомаха. Може и ръкавите да са по-интересни.
Туниката може да е червено и черно, тюркоаз, лилаво. Нещо свежо. Само не и бежово, бананово или нещо подобно и без друго ще сте бледа, съвсем ще го подчертае. И малко повече самочувствие, кюфтетата са за ядене. Heart

Общи условия

Активация на акаунт