Пазаруване от about you - тема 42

• 15 961
  • 287
  •   6
Отговори
# 270
С код беше.
Давам и още как. Защо работя ако не мога на едно море да ида и да се облека както ми харесва ...е моето кредо в живота Grinning
Вълната и кашмира не са по 40 лв.....а и кога да нося каквото искам..като стана на 80 ли...ми мерси..Simple Smile
Какво беше казал оня мъдрец?
"Даваме толкова пари за дрехи,а най-скъпите ни моменти са когато сме без тях"
😉

# 271
Склонна съм да давам пари за всичко, което ми носи радост. Wink
Който иска, да си ги стиска...докато се усети, че оп..той живота отлетял Sunglasses

# 272
  • Бургас
Който иска, да си ги стиска...докато се усети, че оп..той живота отлетял Sunglasses

Тето, спри са ма жена. Сложила съм си лимит на харчовете за парацали и други "неотложни" глезотии.
Таман си река няма да отварям да гледам и чета живота отлетял. Smile
Пак ще водя вътрешноведомствени битки с мене си. Satisfied

# 273
Тета, винаги хубави неща качваш. 💗 Не знам кое оставяш и кое връщаш, че все чета, че имаш драми с връщания. Но нещата, които качваш ми допадат винаги!

# 274

Тето, спри са ма жена. Сложила съм си лимит на харчовете за парацали и други "неотложни" глезотии.
Таман си река няма да отварям да гледам и чета живота отлетял. Smile
Пак ще водя вътрешноведомствени битки с мене си. Satisfied

То па един живот Laughing
Няма, спираме се за момента....Laughing

В момента е въпрос на оцеляване с тия вълнени парцали, че аз не обичам хич да ми хладно...

Прешъс, мерсаж ...Hug

# 275
Напоследък с тия кодове много неща напоръчвах. Тази рокля последно https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/roklya-tip-riza-vmnewhallie-27273932? Доста време я следя и сега цената и е най-добра, а излезе и номер. Четох, че е уголемена. Дано да е така понеже взех 38 размер и е на кантар работата. Grinning

# 276
111 лв. с купон за -25, пълна номерация, кожа и текстил
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-court- … gacy-lift-9214469

# 277
Това го взех за 35 лв, защото гугъл каза, че р-р 7 е 40. После се усетих, че май това е за обувки и сега се чудя дали да не го откажа.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/suichari-s-kachulka-cl … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/nike-sp … b-fleece-13958957

# 278
Това е детска номерация - години са това. Не си е на мястото май..

# 279
Защо ги няма промоциите от четвъртъците едно време - -30%, -40% , -50%…определено ми липсват.

# 280
Цените миналата седмица бяха по-добри от тези преди с % за които говориш.
Сега пак има %,но си иска малко усилие.Доброто е,че сините % се комбинират с червените намаления на стоките.
Днес нещо ни забравиха с цените,дано има надолу пак уикенда.
Между другото чета,че днес Еконт нещо имали софтуерен проблем,дали е вярно.
Чакам днес едни панталони.Още не е дошъл куриера.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:53 от Zagoraboy

# 281
Успях ....
"Аз нещо не мога да направя поръчка, айде наложения платеж липсва, да речем че съм връщала повече. Но като въведа данни от картата ме праща към 3Д парола, и там нещо не ми ги приема. Друг с подобен проблем?"

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:33 от Milivanili7

# 282
  • София
Тези пароли са от банката, не е от ABOUT YOU. Аз плащам с Револют по принцип, там няма такива пароли.

# 283
Категорично не съм съгласна, намаленията които бяха ги няма. Имам все още видимост към стари поръчки и ясни намаления. Сега нито е прозрачно ценообразуването, нито толкова конкурентни цените, колкото бяха. Явно Заландо вече прилага по-ясно своята политика.

# 284
Е, хубаво, но как в немското АЮ всичко е наред тогава?
Намаленията са си видими, както преди при нас.

Общи условия

Активация на акаунт