Пазаруване от about you - тема 42

• 32 327
  • 524
  •   3
Отговори
# 465
Е как ще чакаш..500 лв..тия са супер неадекватни.
Кажи на момата тя да чака...

Аз ти казах, пиша си жалба и хич не се занимавам с абачу...да губя време да слушам глупости. Ай няма нужда.

# 466
Благодаря за куража, така св бях отчаяла. Още в понеделник ще се задействам.

Е как ще чакаш..500 лв..тия са супер неадекватни.
Кажи на момата тя да чака...

Аз ти казах, пиша си жалба и хич не се занимавам с абачу...да губя време да слушам глупости. Ай няма нужда.

# 467
Аз също чакам за 2 малки суми. Пиша имейли,няма отговор. В понеделник ще звъня. За жалост сайта върви към зле. Така стана и с ремикс. Продадоха го и всичко тръгна надолу.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 19:51 от vlbs

# 468
Те са се наслушали за жалби и им все едно, защото няма да ги глобяват тях. Та няма какво друго да кажат. Най-вероятно и не зависи от тях. Не ги защитавам, ама хич. Както са го ударили през просото дали новият собственик няма да сменят поддръжката и за това са така любезни 😀

# 469
На мен не ми доставиха 2 чифта ботуши за 400лв, и вече 14 дни чакам пари. След гневен имейл, че вече месец ми ползват парите, ми пратиха мизерен код за 20%, ще кажеш че до него съм опряла. Като им кажеш по телефона че са неадекватни, отговарят - да, знам.

# 470
Искате да кажете, че и вие чакате като мен и нямате все още превод?

[quote author=Ая link=topic=1817255.msg50318362#msg50318362 date=1760201642]
На мен не ми доставиха 2 чифта ботуши за 400лв, и вече 14 дни чакам пари. След гневен имейл, че вече месец ми ползват парите, ми пратиха мизерен код за 20%, ще кажеш че до него съм опряла. Като им кажеш по телефона че са неадекватни, отговарят - да, знам.
[/quote]

# 471
Някой може ли да помогне?

Неслучайно точно на първа страница на тази тема съм дала линк за попълване на банковите данни. Имената се попълват на латиница.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:06 от AeroJ

# 472
При мен вече месец. Попълних за едната декларация за загубена пратка. Дадоха ми нова дата. Тя също мина. А е потвърдено връщането. За другата ми дадоха също нова дата. Но вече трудно се комуникира с имейли. За това в понеделник ще звъня. Парите не са много,но отношението дразни.

# 473
А кодхна над 100 лева има ли?

# 474
# 475
Nelly има 25% за определени неща. Има Yasmin15 за над 100лв. Вчера или онзи ден беше ми излезе нотификация от приложението за кодове 20%, ама кой беше сега го няма гледам?! Къс беше кода с 3/4букви. Skk20 или нещо такова.

# 476
Комуникирам само с КЗП и ЕПЦ аз.
Тия момички на телефона и на мейлите съм им сложила хикса! Хич не ми се слуша как ми мечат отсреща.

# 477
  • 1st floor
Помощ! Искам да въведа IBAN в банковите си данни в профила, за да върна част от поръчка, но не става нито през компа, нито  през мобилното приложение. Плащането е с наложен платеж. Излиза ми това съобщение:

# 478
За рождените дни по мейл ли пращат ваучери? Последнитв години нищо не съм получавала…
За рожден ден при мен кода се появи десетина дни преди датата при кодовете в приложението АУ в профила ми без нещо да правя.

# 479
Тук явно повечето четат само себе си ...

Общи условия

Активация на акаунт