Пазаруване от about you - тема 42

• 51 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Нямам думи просто, от кол центъра - ще ви пратим 15% ваучер за неудобството, леле това момче как го отнесе…като подчертах, че съм ядосана на АУ и на липсата на контрол, не на него.

# 616
Аз вчера получих пратка от две тениски. Едната Boss, другата Scotch&soda. Тази на бос беше навита на масур и сложена в един мръсен плик. Отказах директно пратката. Яд ме за другата тениска, че си я чаках да я заредят и я пуснах с код на хубава цена

# 617
  • София
А защо не взехте пратката и да върнете само тази на Boss?

# 618
А подметката как я чувстваш - мека ли е, гъвкава, твърда?
Тъкмо се оглеждах за още едни 574, за резерва, и ти видях поста.
А защо не искаш 574, или поне така те разбрах?🤔

Ами искам 574, ама гледах и нещо ново да е. Тези бяха намалени, и с код...за това...
Подметката е лека, гъне се отпред, в предната част, с лекота...
После ще снимам и сложа тук.

Унисекс са..з.има и големи мъжки номера. А номерацията е като за мъжки, но номерата почват от 37.

Щото трябва да плати. Защо да плаща за боклук и да чака половин месец за парите си.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:57 от teta75

# 619
Благодаря ти!
Изглеждат и като за мен. Ти от 574 взимаше 40.5, нали?

# 620
Не, малки имам..към 39 номер, довечера ще ги погледна. Много си ги харесвам, ама ми подбиват пръстите, направо главата ме заболява като ги обуя и съм с тях над 2 часа...за това исках сега горен номер.
40,5  са ми Газелите...с тях обходих Слънчака, по пет часа обиколки без да ми ръби нийде...

# 621
Да да, познато ми е това с подбиването на пръстите, за това отидох на 40.5. 😎
Газелите не са ли тесни отпред в пръстите 🤔

# 622
Въпрос към тези от вас, които получават поръчките си на еконтомат. Как получавате информация за кода на шкафчето? По email или със sms?

# 623
Ами газелите...4 вида поръчвах миналата година, преди да нацеля номера който ми е комфортен. Последно скоро /преди месец има няма/ пак поръчах уж същия модел, в др.цвят, но той бил видоизменен се оказа, писах тук, зависело година и страна на производство...наистина и велура беше по-малко, повече гума..абе видоизменени бяха като дизайн и номер....та ги върнах щото нямаха общо с моите.

Не знам тесни ли са...ама нали пръстите ми идват по-назад, в широчкото, и те са велур и се отпускат...не ми подпира кокалчето. Наидтина като имам ходене, към тях посягам.
Ама трябва си мерене на краче. На твоето краче. Че много субекгивно и голяма мъка с избора на тез пътъци Grinning
Ей ги...трябва да ги поочистя...така ги налувам бед да ги развързвам Stuck Out Tongue Winking Eye.....

............

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:25 от teta75

# 624
Получих тези 41 за 56лв.Опасявах се да не са умалени но са ми супер.С удоволствие ги оставям.Размер на производител 8:
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/niski-maratonki-8589 … _campaign=product
И тези боксерки на детето са хубави и остават.Дойдоха както си трябва опаковани.52лв с купон:
https://www.aboutyou.bg/p/calvin-klein-underwear/dolni-gashti-24 … _campaign=product

# 625
Защото не исках да чакам 3-4 седмици да ми върнат 50 лв.

# 626
Момичета, кецовете coverse за тесен крак ли бяха?

Имат модели и за широк, но май са доста по-малко.

Блу скай се мъчи да ме размине в класацията по получени боклуци от АЮ, но аз още водя. Вместо мъжко яке Гес получих някакво с орязани платнени етикети по дрехата, дрипа за изхвърляне, но с оригинален хартиен етикет.

# 627
Aero ти си на ход. По телефона им се накарах, и отделно през чата генетирах заявка. За първи път ми пратиха хартийка за сгрешен артикул. Мушнах го в плика и го пратих обратно. Дано не го качат пак мисирките якето. Ето го да си знаете: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/weekend-max-mara/prehodno-yake-vadier- … _campaign=product

# 628
Аз не помня..но май нищо не пратиха при моето сгрешено яке на Норт фейс пролетта. Каза ще го отбележа и да го върна, снимки не искаше...

# 629
Еееее, тя моята история е отпреди година или две. Не помня вече.
Миналата година. Ей на и снимки има
https://bg-mam.ma/p/1702671/48806031

Ето ти в следващият ми пост техния отговор на въпроса защо се допускат такива подмени:
"Падна ми се един младеж, който рече, че това не е възможно. Не можело да бъде такова, каквото предполагам. Аз греша и това е продукт, който бил върнат за рекламация и имало то хора, които гледали и не биха допуснали такова връщане /но не са гледали от друга страна какво се изпраща/. И дори аз да съм права, нямало начин да се установи кой го бил направил. Това в отговор на въпроса какви мерки се предприемат срещу такива нелоялни клиенти."

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:13 от AeroJ

Общи условия

Активация на акаунт