🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 18 484
  • 402
  •   19
Отговори
# 360
Не е само рядкото излъчване. Абсолютно никой около мен не харесва и не гледа предаването. Опитах се, говорих, зарибявах, обаснявах правила, не става. Отказаха се след втори, трети епизод, а майка ми каза “оу това е супер тъпотия.” и почти се скарахме. Мъжът ми също не го хареса.
Хората не се интересуват от стратегии, мистика и не понасят преекспонирани, извиращи отвсякъде публични личности.
Много ми е неприятно, защото няма с кого да обсъждам.

# 361
  • България
До тук няма и много стратегии.

Моите наблюдения са, че Джен Зи не гледа формата. На тези, които са опитали да го гледат, им се е сторил скучен.

Наистина форматът забива само с едно излъчване седмично. Дори не хващам началото, после нямам стимул да си върна назад и да видя пропуснатото.

# 362
  • Stockholm
Предаването е супер, но не всички имат капацитет да влязат дълбоко в човешката психология, манипулационните техники и социалната игра.  Все пак хора, които живеят с Инстаграм и ТикТок, където се предлага лесносмилаема информация, нямат интерес към каквато и да е мисловна дейност в предаване и то по телевизията. Други пък, вероятно поради отслабени когнитивни функции, изобщо не могат да схванат за какво "ставанавъпрос" Joy

Грешка е, че го дават само веднъж седмично, интересът рязко спада на третия ден и коментарите навсякъде зациклят в нещо, както ние тук с писмата и дали Неве реално е получила писмо JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 22:00 от silsto

# 363
Ще видим какви ще са рейтингите, но мои познати гледат предаването, а не гледат Игри на волята например. В СМ пък попаднах няколко пъти на постове/видеа на хора, които казват, че са големи фенове на Върколаци/Мафия и са се зарибили много. Ако задържи един стабилен рейтинг и не падне драстично като О100Г миналата година, надявам се за Бтв ще е достатъчно да го подновят за втори сезон. В крайна сметка не е толкова важно за нас зрителите рейтинга, а това дали ще се поднови предаването.

# 364
  • България
Ако продуктът си остане на сегашното ниво с Биг Брадърски елементи и недостатъчно показване на отношенията и шушуканията между участниците, по-добре да не го подновяват.

# 365
Не е само рядкото излъчване. Абсолютно никой около мен не харесва и не гледа предаването. Опитах се, говорих, зарибявах, обаснявах правила, не става. Отказаха се след втори, трети епизод, а майка ми каза “оу това е супер тъпотия.” и почти се скарахме. Мъжът ми също не го хареса.
Хората не се интересуват от стратегии, мистика и не понасят преекспонирани, извиращи отвсякъде публични личности.
Много ми е неприятно, защото няма с кого да обсъждам.

С мен е така за всякакви реалитита. Anguished

# 366
  • Stockholm
Ако се поднови, то ще е 50 процента заради Карамазов- мистър Трейтърс. Ох, какъв тембър на гласа Blue Heart
Иначе както цивилките, така и Предателите  са изключително  неподготвени. Дори  и  да влезем в статистиката  като България сезон 1- най- безпрепятствено спечелилият Предател, то поне ще се фукаме с най-красивия водещ.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:25 от silsto

# 367
Дори  и  да влезем в статистиката  като България сезон 1- най- безпрепятствено спечелилият Предател
Нямам потвърдена информация от никъде и не е спойлер, но нещо ме кара да вярвам, че като за първи сезон победата ще е за праведните. Масовият зрител на ниво коментиращи във facebook трябва да получи поуката от бясната, че доброто винаги побеждава. Grinning Иначе съвсем ще подивее, ако спечели „лъжата, измамата, наглостта“ и т.н.

# 368
Здравейте, включвам се по темата за Джен Зи, защото видях, че по-горе сме споменати. Grinning Аз и моят приятел сме полудели по формата. Буквално гледаме епизодите по няколко пъти, въртим теории, спорим разпалено понякога, чудим се на акъла на някои, на самочувствието и напереността на други, аз ви чета тук след всеки епизод и общо взето още преди да започне си бяхме вече зарибени. Не мога да говоря за всички, разбира се, но хората около нас също го следят изкъсо, а сме си все Джен Зи-та. Лека отбивка правя, в Ще си кажат, подкаст към youtube предаването Къщата на инфлуенсърите, Йоана (бивша на Мартин Елвиса, участвала в Ергенът 4 и Къщата) казва, че много ѝ харесва формата. Христо, който води подкаста - също. Йоана си е Джен Зи, а Христо не съм сигурна какъв точно се води, защото е на 30+ години. Наистина не мога да говоря от името на всички или масовката, но се радвам, че аз и хората около мен го гледаме, осмисляме и най-вече - оценяваме.
Едит: Забравих да спомена, че две момичета са стартирали подкаст за предаването, каналът им в Youtube е Картите на масата, също Джен Зи-та.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:51 от victtorriaa.

# 369
Silsto, недей тъй, вече от няколко места тръбят, че супер яки неща се случват при нас, дето другаде на са ставали (после ще се окаже, че са ставали вече над 5 пъти, ма кой да прегледа всички сезони преди да се хвали)
Но Владо верно е ТОП Simple Smile

Ами аз как почнах с вас да обсъждам ОСГ, от зор!
Поне зарибих мъжа за Трейтърс.

Да ви кажа изненадвам се, ама една серия на седмица взе, че ми хареса, явно криза на средната възраст при мен (gen X) гледам си я два пъти, слушам я още няколко пъти, докато си правя други неща и мога да чуя и 3 броя подкасти (другите 100 не ме интересуват)
Към събота вече всичко съм свършила и си гледам трейтърс Ирландия (не ме спойлвайте), което засега е доста яко, игра на съвсем друго ниво. На четвърти епизод съм, като приключа се предлагам и на лични да си обсъждам с други фенове.

п.п.
и за мисля, че за сезон 1 в България ми мирише, че ще се гледа да спечелят праведните, да видим

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:52 от Одри ♡

# 370
  • Stockholm
Дано да е така. Но не виждам как точно тези цивилки ще се справят Joy

# 371
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте!
Gen Y/Millenials сме 30+ и си следим формата с интерес.

На мен ми се струва, че Бачорски действа съвсем очевидно, особено в последния епизод много започна да се изпуска пред другите как иска да “отстрелва” участници, което съвсем не е идеята на “праведните”. Странно е, че толкова хора го слушат и не правят (за нас очевидни) изводи.
Без да съм гледала чуждите формати ми се струва, че такова насочване на вота на кръглата маса не е добра стратегия. На ранен етап не е ли по-логично да оставят някои от праведните (Ана-Мария, Йордан, Антон и други изтъкнати “стратези”) да правят предложения, към които “предателите” да се присъединяват тихомълком в масовката?
Също, ненужно рано ми се струва да се опитват да се подхлъзват един друг.

# 372
  • София
Здравейте!
Gen Y/Millenials сме 30+ и си следим формата с интерес.

На мен ми се струва, че Бачорски действа съвсем очевидно, особено в последния епизод много започна да се изпуска пред другите как иска да “отстрелва” участници, което съвсем не е идеята на “праведните”. Странно е, че толкова хора го слушат и не правят (за нас очевидни) изводи.
Без да съм гледала чуждите формати ми се струва, че такова насочване на вота на кръглата маса не е добра стратегия. На ранен етап не е ли по-логично да оставят някои от праведните (Ана-Мария, Йордан, Антон и други изтъкнати “стратези”) да правят предложения, към които “предателите” да се присъединяват тихомълком в масовката?
Също, ненужно рано ми се струва да се опитват да се подхлъзват един друг.

Теоритично да, но на практика няма как да не опитват да влиаят предателите на праведните. От една страна, за да не ги нарочат те, че никакво дейно участие не взимат и да нарочат самите тях. От друга, ако не се бутат - ето сега Владо реши да посочи Бачорски, ако той си трае, като нищо още няколко праведни ще го последват (нищо, че причината Владо да го посочи официално е друга) и ако и другите са с разпръснати гласове - като нищо, ще си замине незаподозрян предател, а ей така случайно.

# 373
  • София
Скрит текст:
Здравейте, включвам се по темата за Джен Зи, защото видях, че по-горе сме споменати. Grinning Аз и моят приятел сме полудели по формата. Буквално гледаме епизодите по няколко пъти, въртим теории, спорим разпалено понякога, чудим се на акъла на някои, на самочувствието и напереността на други, аз ви чета тук след всеки епизод и общо взето още преди да започне си бяхме вече зарибени. Не мога да говоря за всички, разбира се, но хората около нас също го следят изкъсо, а сме си все Джен Зи-та. Лека отбивка правя, в Ще си кажат, подкаст към youtube предаването Къщата на инфлуенсърите, Йоана (бивша на Мартин Елвиса, участвала в Ергенът 4 и Къщата) казва, че много ѝ харесва формата. Христо, който води подкаста - също. Йоана си е Джен Зи, а Христо не съм сигурна какъв точно се води, защото е на 30+ години. Наистина не мога да говоря от името на всички или масовката, но се радвам, че аз и хората около мен го гледаме, осмисляме и най-вече - оценяваме.
Едит: Забравих да спомена, че две момичета са стартирали подкаст за предаването, каналът им в Youtube е Картите на масата, също Джен Зи-та.

Ами добре дошла. Много се радвам, когато има млада кръв сред коментиращите. Вие един ден ще трябва да поемете щафетата и във форумите и навсякъде.
На 1 стр. в основното мнение съм го посочил този подкаст, 'Картите на масата.' Момичетата са фенки и си имат готино студио.
Там съм публикувал всички ютюб канали, които отразяват българския Трейтърс. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 02:07 от Diavolo

# 374
Аз също се включвам от Джен Зи поколението, следя го с интерес както и други мои приятели, наистина е тъпо, че го дават веднъж седмично, но дойде ли вторник, нямам търпение за предстоящия епизод и да коментирам с вас. 😁

Общи условия

Активация на акаунт