🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 19 599
  • 427
  •   7
Отговори
# 405
  • Stockholm
Мистър Трейтърс Blue Heart е първия гост на Десито.

# 406
Гледам и слушам.

# 407
  • София
Много е харизматичен този Владо, много!

# 408
Най- красивият и очарователен актьор.❤

# 409
  • Stockholm
Добре се справя Десито. Много добре протича разговора. Ще дадат жокер след рекламите, предполагам заговор между Неве и Бачорски да думкат Жорката. Но Бачорски е фурнаджийска лопата все пак.

# 410
Тома си призна, че не се е чувствал добре вътре. Личеше му много. И другите разтълкуваха поведението му по друг начин.
Ааа, Владо вика на Тома, че голямо въртене му удря на пръстените си, но си приличат по тази линия. Наблюдавам аз. Joy
Мира - харесвам я, кефи ме. Защо пък трябва да харесва играта на Бачорски? И аз не харесвам играта му.
Обратното на рокмузиката /Тома за това какво слуша Бачорски/ - мазни чалги и кючеци /предполагам/.  Joy

# 411
  • Stockholm
В промото за следващия епизод дават подобен заговор и между Бачорски и Жорката.
А аз мисля, че е много рано да се бутат предателите помежду си. Те трябва просто да внасят смут за момента. Най- добре е да убият Искра Онцова, която е  тъпа цивилка, но не е в никоя коалиция и нейното изгонванене не би довело до подозрение.
Гъмов и Владо абсолютно не трябва да се пипат сега, но това в случай че предателите играят заедно. Иначе с евентуално убиване на Гъмов, Жорката изхвърча. Което за Бачорски е с един коршум два заяка. Понеже Гъмов е един от малкото НЕ тъпи цивилки.

# 412
Оф, какъв е този моден тренд сред готините актьори да пускат мустаци Thinking При Пъдев е заради представление, дано и Карамазов да участва в него и то да претърпи пълен провал, за да не се налага да ги гледаме така дълго време Satisfied А Деси Стоянова е супер както винаги, въпреки че хич не ми хареса роклята, която беше избрала тази вечер. Освен критиките за визията, студиото ми хареса и се надявам да му отделят повече време, за да може отпадналите участници да споделят още подробности от кухнята на риалитито.

# 413
Мустаците на Владо - харесвам го и с тях, но предстои пореден есенен театрален сезон, снима филм и са нужни за роля.
Много ми е кратко Маските падат. Деси се справя доста добре, като негова водеща.
Прочетох набързо последните 30 коментара. Аз гледам на тази игра, като игра на психология. От това, което видях досега, тази игра за мен има вайб на нещо бутиково. За мен това не е проблем, не ми е проблем, че коментарите тук, като количество не могат да се сравнят с тези в ББ, ИВ, Ергенът. Не е и нужно, защото този формат няма нищо общо с другите. Да отбележа и това, че му е първи сезон и дано има втори.
На мен пък ми излезе, като промо, че Влади Николов ще изненада във вторник.

# 414
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам колко умен е Гъмов,прилича ми на човек,който непрекъснато е в роля или пиян.
Съмнявам се да вниква в играта до толкова,че да следи кой,къде,какво и как е казал..

Бачорски си каза на масата как той е наговарял всички да гласуват за него (защото Бачорски е с огромно его и всеки на масата и в България трябва да знаят,че той е шефа там).
Гъмов обаче въобще не обърна внимание на това,а се насочи към Петкански и Георги. Аз пък веднага бих се зачудила Бачорски защо ме е нарочил,от позиция на праведен се съмнява в мен или от позиция на предател,който може да му разбърка схемата?

# 415
Интересно защо не са викнали Мартин а.к.а. Елвиса - големият стратег и покерджия.  Wink

# 416
Интересно защо не са викнали Мартин а.к.а. Елвиса - големият стратег и покерджия.  Wink
Съсипа достатъчно предавания - нека поне Трейтърс остане.

# 417
Сам казва, че не би влязъл, защото всички ще очакват да е предател.

# 418
  • Stockholm
Не знам колко умен е Гъмов,прилича ми на човек,който непрекъснато е в роля или пиян.
Съмнявам се да вниква в играта до толкова,че да следи кой,къде,какво и как е казал..

Бачорски си каза на масата как той е наговарял всички да гласуват за него (защото Бачорски е с огромно его и всеки на масата и в България трябва да знаят,че той е шефа там).
Гъмов обаче въобще не обърна внимание на това,а се насочи към Петкански и Георги. Аз пък веднага бих се зачудила Бачорски защо ме е нарочил,от позиция на праведен се съмнява в мен или от позиция на предател,който може да му разбърка схемата?

Не се знае дали не го подозира. Все пак не трябва да се говори всичко. Според мен Бачорски го подозират Владо, Антон, Мая, Венци Венц, може би Онцова, може би Ана Мария, може би Петканов и може би Гъмов. И съвсем скоро Оля, Жорката Стоте гривни и Ева. Въпросът ми е кой от тях ще извади топки да организира разобличаването му.

# 419
Ами то едно е да подозираш, друго да го кажеш в подходящия момент (антипример Даяна). Щото ако го кажеш твърде рано или на грешния човек, си вкарваш автогол.   
Най-елегантно е да започнеш пускане на такива  мухи след като имаш ясна идея кои са предателите, така че те да не се усетят кой пуска мълвата срещу тях. Дотогава - снишаване и правене на впечатление на глупав, неориентиран и безопасен.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 00:35 от Soney

Общи условия

Активация на акаунт