🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 19 532
  • 426
  •   4
Отговори
# 420
Друго,  съображение да не се бърза е, че ако (чисто хипотетично) предателите се отстрелят много рано, после делиш награда с 10 човека, вместо примерно с още двама по-накрая.

Това не го разбрах съвсем, наградата няма как да се раздели между 10 човека. На финала отиват 4-ма, най-рано тогава може да се дели, ако решат на приключат играта.

# 421
Няма как да делиш с 10 човека награда. Предаването достига крайна фаза като останат 5-6 човека. През останалото време ако остане един предател, той избира нов, който ако откаже, бива убиван веднага, така че почти винаги ултиматумът е приет.

# 422
И на мен ми хареса "Маските", макар и малко бързичко ми свърши. Мустаците се надявам, че са за роля, но май пак стават моден тренд Close Надявам се обаче, да има и версия на предаването за следващи сезони и с не толкова известни, но знаещи играчи, защото от този списък на Владо с актьори малко ми настръхна косата- досега, с цялата любов и уважение, не ми изглежда актьорите да са най- подходящите за този формат, дори и като дедективи Sunglasses И, малка вметка- харесва ми, че поне засега сякаш заподозрените не го вземат толкова навътре и остават в добрия тон, но да видим вдругиден, като влезе Даяна и пак стреля по някой Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
Няма как да делиш с 10 човека награда. Предаването достига крайна фаза като останат 5-6 човека. През останалото време ако остане един предател, той избира нов, който ако откаже, бива убиван веднага, така че почти винаги ултиматумът е приет.

Еее добре, приемам поправката.
Cocktail

# 424
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още една причина да не знаем кой подозира Бачорски,защото това не ни се излъчва.
Аз пак твърдя, че един епизод седмично е крайно недостатъчен. Или да има един епизод,но той да бъде 3 часа. Изключително много неща не ни се дават.Изпускаме важни разговори и заговаряния,Тома дойде от нищото.
Дразнещо е. Кой го е нарочил, как се е формирала групата срещу него,какви са им мотивите .. Нищо!

Аз например не искам 45 мин разговор около масата.Искам 45 минути разговори между участниците - в колите,на път за игра, или на закуска ,или на вечеря преди кръглата маса.Камери навсякъде. Това е фондаменталното,което трябва да ни се показва + 20 минути маса + 20 минути игра + 5-10 минути конклав.

И синхрони на главните действащи лица в сюжетната линия на епизода.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 01:25 от Adoralova

# 425
  • София
Имате ли предположения кого ще убият във вторник? Не ми се вярва да нацелят щит. 😉 За Мая могат да се досещат, а Тино… кой го брои 😊

# 426
Ако за час и половина не успеят да разкажат най-важното от събитията през деня, то тогава повече виждам пропуск в монтажа, а не проблем във времетраенето. Максимум 10 минути за играта е напълно достатъчно, даже ако успеят да я съкратят още, в това предаване е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт