ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 33 476
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
ninanb,  скоро и на теб ще ти отговарят "Мамо, няма смисъл да ти обяснявам, защото няма да ме разбереш"😆 . От личен опит го казвам 🙂

Наборката добре си кара ваканцията - ходи на екскурзия до Харватия и Словения.

Хубав празник на всички!

# 601
  • Бургас
Набори! Радвам се, да ви прочета!
Моя синковец го е ударил на живот през ваканцията. Спане до късно, вечер хойкат до ранни часове. През деня е  по спортните зали и фитнеси. Вчера имаха спаринги с друг боксов клуб, с брат си и още едно момче от клуба им. Добре се представиха! И двамата са доволни от себе си, но можело още ( понеже нямало нокаут, моля ви се!).
Още не се е явил на изпит за листовките, че първо му забавиха даването на дата, после пък, той си пусна документи за нова лична карта и сега трябва да чака да излезе новата и тогава да се явява на изпитите. Много се проточи. До сега трябваше да си е взел вече шофьорската книжка! Но, здраве да е! И това ще стане!

За училище и домашни - никой нищо не споменава! Пълно затишие!

# 602
  • София
Я преди пак да минем в дълбок сън, аз да попитам дали някой е следил минималните балове по университети и специалности.
Засега ме интересуват ФМИ и ФзФ - различните специалности. Ама е добре да съберем повече информация тази година, че да сме подготвени за догодина. Не че някой ще ни пита нас на какви ДЗИ да се яви, ама знае ли човек…

# 603
Вампирче, за тази година е още рано за баловете по университети, около юни...Пускат теми тук във форума за класирания и балове..

# 604
  • София
Вампи, установих че СУ си е качил баловете за м.г. (което е похвално), търсене по специалност
Иначе може да се хвърля по едно очо на текущата 12 класна, около изпитните дати и класиране.

# 605
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз стриктно следя дванадесетокласната и когато поискат към юни-юли достъп до общектвена информация ще я запазя! 😉 Пък ако види някой нещо, или е запазил от тази година, да ми праща на лични.
От опит от голямата, преди 2 години, информацията доста се различава. Важно е какви бройки на специалност обявават.

# 606
  • София
Супер сте!
Да ги обсъдим на срещата през юни? Или по-рано?

# 607
  • в очите на дъщеря ми
Среща ли чух?🤣

# 608
  • Някъде по Дунава
Я преди пак да минем в дълбок сън, аз да попитам дали някой е следил минималните балове по университети и специалности.
Аз следя и имах някъде написани баловете от СУ Стопански факултет и от УНСС специалностите на английски.

# 609
Привет! И аз разбрах от ваканция. Младежът беше на екскурзия във Виена, сестричката отиде при баба си, нали и бабите трябва да се радват на внуците си, а ние с ММ отидохме на СПА почивка. Не си спомням от кога не сме били само двамата без деца, без някой да мрънка и да предявява претенции.
При нас мнението за обучение в университет постоянно се сменя. След екскурзията везните пак започнаха да клонят към Виена. До сега две специалности си сменяха местата, от вчера включи и трета. Все пак има още една година, за да реши окончателно.
Но явно живота му е много скучен и се появи ново желание, а именно да учи османотурски език. И тук ударихме на камък, защото курсове няма и трябва да се търси човек, който е склонен да дава частни уроци.

# 610
  • Mars Hotel
Я, баш навреме влизам за среща! Кога???

# 611
Светли празници на всички! И при набора е лежерно...всичко върви добре училище, шофьорски курсове, обаче това БЧК  😳 Как по дяволите да го запиша? Смятам да отива на място да се записва или не знам. Вече започвам да се замислям за Елин Пелин че е най близо май до София. 🤔 Утре пак ще звъня и ще видим.

# 612
Светли празници на всички! И при набора е лежерно...всичко върви добре училище, шофьорски курсове, обаче това БЧК  😳 Как по дяволите да го запиша? Смятам да отива на място да се записва или не знам. Вече започвам да се замислям за Елин Пелин че е най близо май до София. 🤔 Утре пак ще звъня и ще видим.
За БЧК записах наборката онлайн:
https://firstaid.redcross.bg/home/picklocation/25

# 613
Vita,  за София ли си я записала? Аз не успях. Постоянно ми дава някаква грешка.

# 614
  • в очите на дъщеря ми
Vita,  за София ли си я записала? Аз не успях. Постоянно ми дава някаква грешка.
В София е "мисията невъзможна"....и ние вече трета седмица, не успяваме изобщо да се свържем!

Общи условия

Активация на акаунт