Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 441

• 33 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Араселия Stuck Out Tongue Closed Eyes
значи, казваш да внимавам с приказките Thinking
Нищо лошо за Йомер, но сега се опознаваме, надявам се
да се докаже, добро момче ми се вижда Smirk

Марианче, той трае, трае, че като подпали . В тая връзка каква зодия е, кога му е рожденния ден, дано разберем

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:31 от araselia

# 721

Значи като гледам тази снимка- Йомер е общото дете на двата рода.
Обаче от видяното в трейлъра и прочетеното тук мисля, че във втори епизод стария Караханлъ ще хвърли топа.

Hellenn, с второто ти предположение съм съгласна. И на мен, като вързах трейлъра и озета, ми мина през ума, че старият Караманлъ може и да се спомине във втора серия....
По първото ти предположение - не мисля, че Йомер е общото дете в рода.... Ама знае ли човек?

# 722
Гюлсим от сета ,къде излиза по тъмно  👀 то сега рано се стъмва де 🙂

Пуснаха откъс , разговор между Йомер и малкия брат

https://x.com/berekettopraktv/status/1987218309738078383

Сърцераздирателна сцена

Аз не съм много ОК да пускат толкова дълги сцени ,то трейлъри, снимки, резюме и с откъси половината серия е разказана 🙄

# 723
  • Пловдив

Откъсът  в youtube.
Скоро и превод.

# 724
Араселиа, и аз мисля, че прекаляват с предварителното разкриване на съдържанието (специално озетът днес разкриваше прекалено много).
Но сцената между двамата братя ме трогна! Дано се трогнат така и други зрители и  да се повиши гледаемостта, т.е. рейтингът.

# 725
  • Пловдив

"Плодородни земи", откъс от епизод 2 на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-104TfxAypsUFGNgM

И тук: https://vk.com/video223680451_456239941

# 726
Добро утро в нашия ден !

Много благодаря за превода на откъса, докато си спим вие правите нещата разбираеми за нас, няма как достатъчно да се отблагодаря за този труд ❤️

Наистина много трогателна сцена , но най-хубавото е , че си споделиха терзанията и накрая се прегърнаха. Много силна братска връзка имат и това е  страхотно. Мисля, че никой не може да застане между тях. Макар ,че Салих изглежда по-раним и сензитивен, по-импулсивен и благ характер. Но това може би е от младата му възраст и неопитност, от факта, че е израснал сам, без ежедневната подкрепа на семейството. От друга страна би трябвало това да е калило характера му и в критична ситуация да се мобилизира и взима правилното решение. Брат му вече е до него , може да му има пълно доверие , а и му се възхищава и не би тръгнал против него.

# 727
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, ден за "Плодородни земи".
Да си подредим деня и довечера в 19:00 ч. пред мониторите.

Шоу тв зареди страницата си със снимка за сериала ни: https://x.com/ShowTV
В момента повтарят еп. 1. В 15:30 ч. турско време, наше 14:30 ч. отново ще го повтарят. А довечера ще излъчат еп. 2 два пъти едно след друго: https://www.showtv.com.tr/yayin-akisi

# 728
Добро неделно утро!
Нека денят да е ведър и пълен с хубави неща!

# 729
Много ми е рано в 19,макар и да искам не мога , но ще се включа по-късно. Хубавото е, че ни оправиха лаптопа , беше развален

# 730
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Много силна сцена, кръвта вода не става Yellow Heart

Благодаря за превода Flowers Hibiscus

Малкия е трупал това огорчение всичките години и се е
чувствал изоставен. Простиха си взаимно братята и могат да
продължат напред, важното е че между тях има любов.

Нетърпелива съм за новия епизод!

Хубав ден Two Hearts

ново, късо видео рекламно, не ми се получава да го кача Simple Smile
https://www.youtube.com/shorts/aa_c9Ca0ITs

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:03 от Аnista

# 731
  • Пловдив

Интервю от вчера с Hakan GENCE :
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/yigit-koc … lemezsin-43011314

Йигит Кочак: Не гледаш някого два часа и половина само защото е красив

Той дойде в Истанбул от Самсун, за да учи икономика. Един ден влезе в Google и написа „актьорско обучение“ и това, което последва, беше следващото. Предложенията дойдоха една след друга, той бързо се изкачи по кариерната стълбица, натрупа значителна фен база и има над 3 милиона последователи в социалните мрежи. Срещаме се с Йигит Кочак, за да обсъдим неговия TикТок, който започна още в ученическите му години, връзката му с актрисата Лизге Джомерт, проектите му и живота му.

Той е от известно време в Адана заради новата си работа. В първия си почивен ден идва в Истанбул за интервю и се срещаме. Познаваме се отдавна и не е от онези, чегoто его се покачва, щом го опознаеш повече. Много е джентълмен и спокоен човек. Започваме разговора...

◊ Още една от нашите годишни класически срещи... Да започнем директно?
Започвай, ние вече преминахме фазата на запознаване с теб.

◊ Тази година стана на 30. Как ти се отразява навършването на 30 години?
Тази година през лятото отидох на военна служба, там самотата ми позволи да погледна на всичко от различна перспектива. Моите постъпки, виждането ми за света, отношенията ми – всичко се промени... Може би това се случи защото навърших 30, но и това не го знам.

◊ Какво се промени?
Преди бях нетърпелив, сега съм по-спокоен. Нямам проблеми или грижи за препитание, научих се да ценя това, което имам. И обръщам повече внимание на отношенията си с хората около мен.

◊ Сблъсквали ли сте се с грешките си?
Правил съм много компромиси, особено в професионалния си живот. Оказва се, че не целта на всеки е само актьорство. Ето защо съм претърпял някои загуби. Дали това, което направих, беше грешно? Определено не беше. Все още се фокусирам върху бизнеса и вярвам, че е правилно, но светът не работи така. Но ако си върша добре работата, мога да се уважавам. Когато си известен, просто получаваш признание, но каква е ползата от славата, ако не я уважаваш?

◊ Всъщност, завършихте университета Бахчешехир със специалност икономика и финанси...
Не, не съм. Завърших подготвителната програма, след което останах в училище още две или три години, но нямах интерес към него. Дори не можех да кажа на родителите си за това, така че просто продължавах да се промъквам наоколо.

◊ Защо постъпихте така, заради любовта към актьорството ли?
Икономиката не беше моята силна страна. Училището вече ме натоварваше прекалено. Освен това природата ми никога не е понасяла груповото обучение. Спомням си времето, когато започнах начален училище, дори моят тик за люлеене започна тогава. Прекалено много ме дразнеше тълпата, поставях ръцете си под краката и започвах да се люлея. Обикновено напредвах с помощта на частни уроци.

◊ Но сега си в центъра на екипната работа. Как се адаптира?
Хубавата страна на моята работа е, че когато камерата започне да записва, съм изолирана. Освен това при актьорството се крепя на следното; когато изигравам един герой, аз съм друг човек, това не са моите думи, моите изречения. В това имаше лекота, вече започнах да свиквам, колко години минаха.

◊ Ти си от Черно море, семейството ти е в Самсун. Идваш в Истанбул за университета. Кога реши да станеш актьор?
Всъщност винаги съм мислел за това, но в Самсун нямаше много възможности. Годината, в която дойдох в Истанбул, написах в Google „обучение по актьорско майсторство“ и след това всичко се случи, взех уроци.

◊ И започна ли?
Всъщност за известно време спрях отново.

◊ Ами, не си малък...
Изминаха една-две години и започнах да взимам частни уроци отново. Прехвърлих се в Консерваторията на Университета Халич. През втората година започна сериалът „Братята ми“. И училището замръзна.

◊ Не беше ли разстроено семейството ви?
Когато казах: „Отивам в театър“, настана истински хаос. Но те вече са свикнали.

◊ Кое е най-хубавото и най-трудното в това да бъдеш признат?
Можеш да водиш топли разговори с хора, които дори не познаваш; толкова е приятно. Най-трудното е, че всичко, което правиш, бива оценявано. Дори това, което правиш добре, се възприема като лошо и се насочва в тази посока.

„ВИКАХА „ОМАР, ОМАР“ В ИСПАНИЯ“
◊ Има ли нещо, за което си обещал на себе си, че никога няма да признаеш, докато идваш на това интервю?
Не, нашите разговори се развиват сами по себе си, не мога да предвидя накъде ще отидат, затова не съм мислил за такова нещо. замръзна.

◊ Кое е най-антизвездното нещо, което си правил, когато си сам вкъщи?
Никога не си ме виждал да играя FIFA, нали? Избухванията, виковете, крясъците. Играя, за да се отпусна, но в крайна сметка се стресирам повече.

◊ Какво е нещото, което приятелите ти най-много искат да променят в теб?
Да не излизам.. Знаеш ли, когато кажем да излезем някъде, винаги има човек, който се сърди – това съм аз. Мисля какво не мога да направя вкъщи, за да го направя навън.

◊ Кое е качеството у себе си, което най-много искаш да промениш?
Постоянното безмилостно критикуване на себе си.

◊ Можеш ли да се наблюдаваш?
Трябва да се наблюдавам. Това също е криза за мен; мисля си „Не трябваше да правя това така“, „Виж, тук се е случило така“, след което веднага говоря с моя преподавател.

◊ Когато положиш глава на възглавницата, за какво мечтаеш оттук нататък?
Имам няколко роли в ума си, надявам се да получа възможността и да изиграя някоя от тях достойно.

◊ Имаш много фенове в чужбина. Какво преживяваш там?
Например, когато отидохме в Испания, имаше много внимание, те крещяха името на героя, който аз играех тогава: „Омар, Омар“. Затова също искам да играя и на различен език.

‘ТИ СЕ ВЛЮБВАШ В ДЪЩЕРЯТА НА ВРАЖЕСКОТО СЕМЕЙСТВО’
◊ Какво ново има този сезон?
„Плодородни земи“ започна. Аз играя характера на Салих.

◊ Какъв е Салих?
Салих е най-малкият син на едно от водещите семейства в Адана. Поради вражда между семейства, брат му го изпраща в Америка от малък, за да не пострада, но Салих израства, без да знае това. След 20 години той се връща, когато брат му го призовава в Адана, но гневът му за израстването далеч от дома продължава. Освен това има и любовта му с дъщерята на вражеското семейство.

◊ Той е във вражда с момичето, което обича. Дали любовта разпознава такива препятствия?
Мисля, че разпознава. И би трябвало да е така и в тази история. Салих първоначално си мисли, че любовта не познава препятствия и може да преодолее всичко. Но с течение на времето, когато семейната генетика в него започне да се проявява, той ще осъзнае определени неща.

◊ Изборът на роля след "Kardeşimlerim" (Моите братя) беше от решаващо значение. Защо точно този сериал?
Той беше съвсем различен герой от Йомер, когото играх в предишната си работа. Салих е преминал през някои травматични преживявания. Исках да видя развитието му, докато поема семейството си, и пътуването му от Ню Йорк до възстановяването на връзката с корените си в Адана.

„НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ ТОВА Е НАЙ-СВЯТАТА СРЕД ВСИЧКИ РАБОТИ“
◊ Ти ли си от тези, които казват, че ще умрат, ако не актьорстват?
Няма ситуация, която да заслужава такова преувеличение. Страстта е хубава, но до там.

◊ Ако се позовем на изявлението на актрисата Дилан Чичек Дениз, кой наскоро стана предмет на много обсъждания въпрос „Дали актьорството е светиня“, какъв е твоят отговор?
Аз съм човек, който много обича работата си и я уважава. Печеля пари от това и с това се изхранвам, затова за мен е светиня, защото ме изхранва. Но не можеш да кажеш, че това е най-святата работа между всички, не би трябвало.

◊ Какво те научи актьорството през последните 4-5 години?
То ме научи, че не всичко е актьорство.

◊ Колкото и добре да играеш, има ли неща, които просто не се случват?
Да. Но за да мога да спя спокойно през нощта, трябва да си върша добре работата, затова първият ми фокус винаги е актьорството.

◊ Смяташ ли, че си секссимвол?
Не вярвам много в това понятие. Ти си актьор.

◊ А ако не беше красив, щеше ли да си тук днес?
Да, щях. Искам да кажа, какво значи красота, в първата ми роля изиграх човек с разрошена коса и лошо облекло. И също, например, не можеш да гледаш някого само защото е красив в продължение на два часа и половина.

◊ Ти си красив, талантлив и във връзка със знаменитост, но живееш затворен живот. Колко е вярно това?
Някои може да кажат, че е вярно, други може да кажат, че не е, но така обичам да живея живота си. Личният ми живот си е личен живот. Не ме познаваш като Йигит, познаваш ме като героя, който играя, така че няма смисъл да знаеш много за Йигит. Прави ме по-щастлив, че ме познаваш като героя, който играя.

◊ В последното ни интервю каза: „В нашето семейство жените управляват рода с една вдигната вежда.“ Порасна ли в дом, където една доминираща фигура управляваше?
Майка ми е от Трабзон. Бабата ми е много доминираща личност, а майка ми е като нея. Баща ми е израснал в село, учи и става лекар, идеалист е. Майка ми никога не ми вика. Когато вдигне само едната си вежда, разбирам, че има проблем. Баща ми говори спокойно, но не повтаря втори път, разбираш... Израснал съм в такова семейство. Жените ни винаги са били силни.

◊ Казаха, че можеш да бъдеш с някой, който може да управлява всички, само като вдигне едната си вежда. Намери ли някой такъв?
Как мислиш?

◊ Лизге никога не ми вдигна вежда. Има ли такъв ефект?
Хакан, толкова се изнервям, когато изведнъж ми задаваш тези въпроси, коленете ми омекват (смее се).

◊ Докато сме на тази тема...
Темата не дойде сама, ти я доведе...

◊ Добре, докато сме на тази тема, да попитам. В последното ни интервю казахте и двамата, че между вас няма нищо. Оказва се, че сте имали връзка. Защо ми направихте това?
Тогава имахме общ проект. Искахме нашата работа да се обсъжда.

◊ Добре, как започна?
На снимачната площадка ли? Това е сцена, там няма истинска емоция. Това се случи извън снимачната площадка, в процес.

◊ Какъв човек те прави любовта?
Има промени във вътрешния ми ритъм; не мислиш и не правиш нещата сам.

# 732
С фенове

Благодаря за превода на интервюто

# 733
  • Пловдив

Да го имаме и така.

# 734
Хубава ни е прокурорката, има класа и авторитет 😎👌😍

Общи условия

Активация на акаунт