Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 441

• 28 430
  • 666
  •   2
Отговори
# 645
Благодаря за превода.
Тъкмо когато имам малко време за гледане е наличен. Flowers Bouquet

# 646
Стигнах до средата,но ми свърши батерията на слушалките и сега ги зареждам. Много динамично, наситена с информация и действие серия.
Скрит текст:
Извинявайте, ама днес докато готвех ми вървеше по Диема фемили сериал с Аслъ Енвер , Ами то два часа беше разговори по дивани, спални из къщата или в болница, обсъждане на тоя и оня ,слагане и вдигане на маси . За зализания Йозджан Дениз да не говорим 🤕😂 Това беше ,няма как да седна и да гледам такова нещо
И за миг не ми доскуча, нашто момиче до момента е перфектна, очарова ме, много естествена, пу-пу да не и е уроки. Естествено и тук ще върви интригата кой на кого е дете, Бекир с тоя неизвестен баща е съмнителен. Много тайни и въпросителни има, но разбрах Йомер защо го разследват -по жалби от конкуренти, мистерии има доста в неговото семейство, не само във вражеското. И най-голямата - с какво дребничката баба , майката на Йомер държи бащата на Мортиша 😜, та е избегната кръвнина, отмъщение и толкова години се запазва мира колкото и крехък да е между двете враждуващи фамилии.

# 647
Днес ще изгледам повече от половината серия , не искам да бързам с предположенията, но не мога да пропусна да споделя.. Гледайки  серията с превод все почеве се засилва усещането ми,че Бекир е син на Йомер. Заставяйки един срещу друг, изглеждат твърде не равностойни.  И все пак след цялата агресия, наглост и агресия Бекир буди моето съжаление. Мисля,че ще бъде един от най-интересните и противоречиви герой. Много правилно го разгада по-малкия брат Салих.

# 648
Днес ще изгледам повече от половината серия , не искам да бързам с предположенията, но не мога да пропусна да споделя.. Гледайки  серията с превод все почеве се засилва усещането ми,че Бекир е син на Йомер. Заставяйки един срещу друг, изглеждат твърде не равностойни.  И все пак след цялата агресия, наглост и агресия Бекир буди моето съжаление. Мисля,че ще бъде един от най-интересните и противоречиви герой. Много правилно го разгада по-малкия брат Салих.

На кого е син Бекир, никаква идея нямам, но не мисля, че е на Йомер. Невероятно ми изглежда, а и, доколкото помня предварителните представяния, Йомер няма нищо общо с раждането на Бекир. Друг е въпросът, че злата Зехра може би е имала и още таи някакви мераци по отношение на Йомер. Но кой е бащата сигурно ще се разбере по-нататък, може пък неговата личност да разбърка съвсем картите или даже той да мъти водата на Йомер (с тия заплахи, които получава)....

Араселиа, и на мен не ми доскуча, въпреки че го гледам за втори път. Доволна съм, че Енгин присъстваше толкова много на екрана. Хареса ми играта на Гюлсим и на другите. Изобщо - дано не им попречат тези глупави рейтинги и да ги оставят да завършат историята по план, без излишно удължаване и смучене от пръстите, но и без никакво претупване.
За тайната на Йомеровата майка пак в предварителните описания беше казано нещо, но няма да издавам, защото няма да е интересно. Аз , честно казано, не харесвам тази практика да ни разказват предварително ключови неща от сериалите, уж да ни подготвят, но всъщност често ни убиват интереса...

Араселиа, за партньорството на Аслъ Енвер и мазника Йозджан Дениз съм напълно съгласна с теб - и досега се стряскам, като се сетя как изглеждаха като двойка в Истанбулска невеста (Завинаги). В този сериал имаше много по-интересни съдби  и запомнящи се истории, отколкото безличната любовна история между двамата главни. Например любовният триъгълник между брата на главния (Салих Бадемчи изпълняваше прекрасно тази роля), подлата му женичка и благородната и честна негова секретарка (роля, изпълнена от жената на Салих в реала) . Или съдбата на извънбрачния, отвергнат брат, роля, изиграна чудесно от Фърат Танъш, или старата любов между свекървата (Ипек Билгин) и Гарип. Общо взето, имаше и интересни неща в този сериал, но в никой случай това не бяха моментите, които ти явно днес си гледала....

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 05:21 от Burkina

# 649
Добро утро!

Стигнах до големия брат и любовницата и заспах 🙂 много съм уморена вечер...
  Буркина за Завинаги -може и да е интересно, ама както се казва не е мойто 🥺. Освен красотата на Аслъ Енвер друго интересно не забелязах.И в реала не обичам да клюкаря и обсъждам живота на другите, а когато някой ми сподели нещо си остава между нас. Тука хванах съобщението за проблема с бебето и официалното уведомление за това на тържествен обяд на една сюрия хора 🙄. Те ще информират друга дузина, и така още два часа ще се запълнят 😂

Виж тук в Земите тематиката смятам е много актуална и интересна - за застрояването на обработваемите земи, за алчността и липсата на всякаква мисъл за природа, за това, което правим с планетата Земя, за това,което оставяме след нас - бетон,боклуци , климатични бедствия...И така на фона на глобалното да гледаме човешките истории и съдби много повече има смисъл за мен. Дано го оставят сериала, ако не , не е било писано да гледам турски сериали вече 😏

И аз не мисля, че Бекир е син на Йомер. В трета серия се очаква появата на Енгин Хепилери, харесвам го от оня първия сериал с Али Реза, забравих му името 🙂 Той щял да е враг , още един, на Йомер.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 06:49 от araselia

# 650
  • Варна
Добро утро!
Изгледах го рано-рано сутринта, сън не спах Kissing Face
Всичко се случва много бързо, динамиката е голяма, не сме свикнали,
обикновено това, което се случи е за поне 5 епизода.
Затова и беше необичайно сближаването по бързата процедура
на Салих и Фатма, ама, хайде, има си обяснения, той идва от Америка,
пък тя е лошо момиче Rage
Харесва ми, отдавна беше време да се спрат с тези софри, кафета, чайове и лакардии
в 50 % от времетраенето в сериалите им/ и тука ги има, ама бързо ги разтурят Stuck Out Tongue Closed Eyes/, доста пъти сме го говорили, ако намалят и продължителността на серия, ще стане перфектно, ама нали
се гонят печалби, нейсе ..
Харесва ми новия подход, за една серия ни разкриха какво се е случило преди време и  
с всеки от героите дотук, разбира се не на 100 %, но няма да ни го отпускат скъпернически във
всяка серия на час по лъжичка.
Йомер е последния мохикан, защитник на традиции и земята, която смята за свещена.
Хубава и наистина май винаги ще е актуална темата за земята, тя е извечна.
Защото историята не е писана сега, но като виждаме, че света е тръгнал в посока на самоунищо-
жение,  сега е още по- важно да си го припомняме и
да не забравяме, че човек не може да живее без земята си Yellow Heart

# 651
Аз се чудя с какво е тая нива 🤔🙂

Един детайл ми се наби ,този жест на Невин, ръката на сърцето след стресова ситуация , сякаш сърцето и ще изскочи и да го успокои. Дали няма да има някакъв сърдечен проблем с тахикардия или аритмия 🤔 може и да търся под вола теле 🙂

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:55 от araselia

# 652
  • Пловдив

"Плодородни земи" епизод 1 с превод на български.
Превод Barisea, с благодарност.

Тук: https://drive.google.com/file/d/1JUjcpfEGduY_SZd06sM7mZoHNAhzrTD … N3jA7CjX1h-4tcxAQ

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/1-qyajMVDlsSEDB85G

И тук: https://vk.com/video223680451_456239935

Слагам тук отново превода на 1 епизод - подменихме качеството на видеото и сега е по приятно за гледане. Може да проверите...

Да кажа и добро утро в ден сряда - успешна да е и само добри новини за сериала ни.
Очакваме и втори трейлър към еп. 2 - да видим кога ще ни го пуснат.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:03 от mariana51

# 653
  • Варна
Аз се чудя с какво е тая нива 🤔🙂

Араселия,  AI ми каза, че това е соя, която има проблеми,  т. н. ръжда по соята, някакво заболяване.

Дали да му вярвам вече е друг въпрос. Дано някой да каже, така ли е Thinking

За нашето момиче, справи се отлично, сигурно е била много напрегната,като знае с кого
играе Satisfied  Прокурорката много агресия е събрала, ще видим откъде.

Мерси, Мариянка, направи ми впечатление, че беше поразмазана картината.

# 654
Аз си мислех, че проблема с картината е от моя Интернет.

Мерси,  Аниста, аз нали с AL не съм се запознала още и не се сещам да му ползвам услугите 😉

# 655
  • Пловдив

Поразходих се гугъл обектив в нета с отрязъка от снимката - соя е. Намерих статия на бг: https://www.bgfermer.bg/Article/4987278

Енгин в сторито си преди минутки пусна тази снимка с музика.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:46 от mariana51

# 656
И образователен е сериала 😂

Аз си направих гиф от любима сцена , колко ли дубъла,са правили 😂

Това ми напомни Санджар как влизаше с вратата 😂

Музиката ,пусната от Енгин, алтернативна, релаксираща,откъде ги намира този човек. Съвсем различен поглед и светоусещане има ...

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:10 от araselia

# 657
Здравейте момичета 💕
Да се индикирам за днес. Нищо не съм гледала, само ви четох и трудно схващам за какво иде реч. Вече съм в Бургас, утре към Сл. бряг за редовните есенни процедури. Ще ви пратя морска снимка.

# 658
Марта,приятна почивка! После ще наваксваш.
Става все по-сложно за Невин

# 659
  • Пловдив

Клик в/у линка да изгледате цялото видео и си пуснете звука: https://x.com/berekettopraktv/status/1986025707105915335

Първото видео от нашата поредица "Как беше заснето" е тук!
🎬

Общи условия

Активация на акаунт