Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 441

• 28 444
  • 667
  •   2
Отговори
# 660

Клик в/у линка да изгледате цялото видео и си пуснете звука: https://x.com/berekettopraktv/status/1986025707105915335

Първото видео от нашата поредица "Как беше заснето" е тук!
🎬

Марияна, беше слагала графика на повторението на епизода по Show TV. Може ли пак да го сложиш, ако ти е под ръка?
Казаха ми, не знам колко е вярно, че  ако ние го пуснем и гледаме на компютър  (дори и повторенията), пак сме щели да подпомогнем рейтинга... Едва ли е така, но нищо не пречи да пускаме и въртим епизодите....

# 661
  • Пловдив

Burkina, заповядай:

Eто и програмата на Шоу тв по дни през настоящата седмица: https://www.showtv.com.tr/yayin-akisi
ПОНЕДЕЛНИК: От 20:00 ч "Плодородни земи".
ВТОРНИК: 00:15 ч. "Плодородни земи".
СРЯДА: От 20:00 ч "Плодородни земи" и от 04:00 ч "Плодородни земи".
ЧЕТВЪРТЪК: 00:15 ч "Плодородни земи".
ПЕТЪК: 00:15 ч "Плодородни земи".
СЪБОТА: 08:00 ч "Плодородни земи", 15:30 ч "Плодородни земи", 23:45 ч "Плодородни земи".
НЕДЕЛЯ: 08:00 ч "Плодородни земи", 15:30 ч "Плодородни земи" и 20:00 ч нов епизод на "Плодородни земи".

ИЗНЕНАДА:
Шоу тв са отменили излъчването на "Плодородни земи" в прамтайма тази вечер. Остава нощното излъчване.
Ето линк: https://www.showtv.com.tr/yayin-akisi/carsamba
Какво имат предвид не е ясно, в туитър питат защо, ама отговор няма. Смяната е станала преди малко.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:10 от mariana51

# 662
  • Варна
Burkina,  аз  ги наблюдавам тук, вчера бяха на 500-600 000 гледания, а сега са двойно
да видим, колко е добра рекламната им кампания...
Повечето излъчвания за нас не са в подходящ час, но за други държави по назапад е добре Relaxed

Да им имам изненадите Smiling Imp на SHOW TV

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:47 от Аnista

# 663
Да им имаме наистина изненадите.
Първо започнаха късно - хората или продължават да гледат поредни сезони, или си захванаха още отпреди 2 месеца нови сериали.
Второ - лично аз не видях адекватна реклама.
И трето - да стартират в ден с важен футболен мач.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:54 от Марта_49

# 664
  • Пловдив

Както казва Йомер - да си проясним мислите.

Семейство Берекетолу в миналото.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 20:19 от mariana51

# 665
Изгледах и аз преведения епизод. Благодаря за превода!
Доволна съм, че съм разбрала почти всичко от гледането в неделя.
Явно прокурорката към момента подозира Йомер за убийството ( самоубийството) на съпруга си, тъй като той е  разследвал всички жалби срещу Йомер. Обаче никой не знае, че тя е съпруга на бившия прокурор. Не ми стана ясно защо снимката от сватбата им е скъсана и прокурора е имал частта със своя образ, пък Гюлсим- себе си. Би трябвало да е обратното, Ама както и да е.
Вече не към сигурна, че Бекир е син на Йомер, не ми се връзва във времето. Тъй като Зехра е кръстила Бекир на брат си. Едва ли е имала отношения с Йомер след като той е убил брат й. Но за преди това може и да е имало нещо, той да я е отхвърлил, тя е изпаднала в дива ярост, а след убийството на брат й направо е полудяла и сега търси отмъщение на две основания. Изнуди Фатма да са направи на жертва и да отиде в Берекетоолу. Много беше доволна, че Йомер  се притече на помощ на племеницата й.  Не изпитва обич към сина си и той самия й го каза.
 Със сигурност майката Берекетоолу и бащата Кахраман са имали любов навремето. Езика на тялото и на двамата на срещата им в гаража, , ги издаде. По всяка вероятност майката с това го е наговорила да не търси отмъщение. Заклела го е в любовта им. В сериалите много вярват на такива неща  Simple Smile.

# 666
И мен ми е чудно защо не знаят ,че тя е жена на бившия прокурор. Асистента и е бил и негов асистент, говореше с тъга за него, сякаш са били близки, а нищо не спомена 🙄 Явно е с друга фамилия ,ама все пак
  Другото чудно -защо Йомер говореше на снимката на баща си -Салих не е готов още, другия брат също, как да остави всичко , та се питам къде ще отива , ще заминава за някъде ли 🤔. Каза - бях принуден, за какво , и на каква дума няма да удържи.

После изглежда той да е убиец на брата на Зехра, а работника поел вината да е в затвора , защо 🤔

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:54 от araselia

# 667
И мен ми е чудно защо не знаят ,че тя е жена на бившия прокурор. Асистента и е бил и негов асистент, говореше с тъга за него, сякаш са били близки, а нищо не спомена 🙄 Явно е с друга фамилия ,ама все пак
  Другото чудно -защо Йомер говореше на снимката на баща си -Салих не е готов още, другия брат също, как да остави всичко , та се питам къде ще отива , ще заминава за някъде ли 🤔. Каза - бях принуден, за какво , и на каква дума няма да удържи.

После изглежда той да е убиец на брата на Зехра, а работника поел вината да е в затвора , защо 🤔

Аз мисля, че съвестта го мъчи за това, че е убил навремето брата на Зехра. Де факто той е убиец. Но работникът е поел вината, като от кадрите от миналото ми се стори, че го направи по собствено желание, за да спаси младото момче (почти дете още - Йомер) и се предполага, че никой не знае. Но сега някой праща заплашителни писма на Йомер и той може би се страхува, че ако нещо стане с него, няма кой да спаси семейството и земите. Аз така го разбрах.
Иначе Бекир няма как да е син на Йомер, не вярвам. Иначе майката и бащата от двете враждуващи семейства са имали любов, съгласна съм с Хелен, най-вероятно единият от синовете (най-големият, а защо не и най-малкият) сигурно е плод на тази любов...

Общи условия

Активация на акаунт