Наскоро "Златно момче" приключи и по БТВ Стори, но аз се насладих на всяка една серия от сериала.
Супер много харесвам всеки момент на Суна и Аби с дъщеричката им Хатидже. Берил и Ерсин си станаха много близки с малката Асия - тя често харесва публикациите им и им пише под тях! Винаги говори за двамата с много любов! Те често са си играли с нея зад кадър, прекарвали са време тримата заедно и са се забавлявали. Уникални сладури са 

Много ми харесва какви съобщения беше написала малката за екранните си мама и татко - а именно: "Моята красива майка" и "Смелият ми баща"

Ето и едни прекрасни моменти зад кадър, в които Ерсин и Берил си играят с малката Асия - и тримата са невероятни

Още веднъж - Весели Коледни празници на всички! Нека ние, нашите семейства, близки и любимци да сме живи и здрави

Пожелавам им през новата 2026 да имат още повече прекрасни моменти и пътувания заедно, повече поводи за радост - тяхната любов да се увеличава с всеки ден. 

Нищо чудно, че и Берил и Ерсин изглеждат страхотно - дори качиха малко килограми - и двамата съпрузи изглежда готвят отлично