Отговори
# 90
По случай Коледа реших да припомня тези уникална снимки на Берил и Ерсин заедно с тяхната екранна дъщеря зад кадър от 3-ти сезон на "Златно момче" - Суна и Абидин с дъщеричката им Хатидже! Толкова са красиви, сладки, усмихнати и прекрасни. Малката Асия е като тяхно мини копие - много добър избор на това детенце. Sparkling Heart Heart EyesPeople Family Наскоро "Златно момче" приключи и по БТВ Стори, но аз се насладих на всяка една серия от сериала. Hug Супер много харесвам всеки момент на Суна и Аби с дъщеричката им Хатидже. Берил и Ерсин си станаха много близки с малката Асия - тя често харесва публикациите им и им пише под тях! Винаги говори за двамата с много любов! Те често са си играли с нея зад кадър, прекарвали са време тримата заедно и са се забавлявали. Уникални сладури са Sparkling HeartTwo HeartsRevolving Hearts

Много ми харесва какви съобщения беше написала малката за екранните си мама и татко - а именно: "Моята красива майка" и "Смелият ми баща" Hands ClapRevolving HeartsHeart

Ето и едни прекрасни моменти зад кадър, в които Ерсин и Берил си играят с малката Асия - и тримата са невероятни HugRevolving HeartsPeople Family

Още веднъж - Весели Коледни празници на всички! Нека ние, нашите семейства, близки и любимци да сме живи и здрави Hands PrayHugHeart

# 91

Честито Рождество! 🍀

# 92
Честита Нова Година! Много здраве, щастие и хубави моменти! Нека новата 2026 година е много по-добра, мирна и щастлива за всички! HeartHugHands PrayTadaFlowers Evergreen Tree

Снощи Берил и Ерсин заедно пуснаха уникално видео с техни моменти от 2025 г. Heart EyesKissRevolving Hearts Толкова много страхотни неща са включили в него. Hands Clap За пореден път се убедих, че Берил и Ерсин са прекрасни хора - истински, мили, добри, естествени, земни.  Двамата се обичат истински, обичат и животинките си! Sparkling HeartKissing HeartAnimal Cat2Animal Heart Eyes CatAnimal Dog2 Пожелавам им през новата 2026 да имат още повече прекрасни моменти и пътувания заедно, повече поводи за радост - тяхната любов да се увеличава с всеки ден. Hands PrayHeartTwo Hearts Дано в бъдеще си имат и прекрасни деца плод на тяхната голяма, красива и чиста любов! Нека любовта и щастието им да са вечни - уникална двойка са! Hands PrayHeartRevolving Hearts Ето малко снимки, които направих от моментите във видеото пуснато от Берил и Ерсин! Просто са уауууу  Heart EyesHugHeart Ето ги на яхтата през лятото Revolving HeartsHugBoat

А ето ги и на мотора им - истински влюбени гълъбчета!!! Heart EyesKissHeart

Ето и една уникална снимка, която Берил и Ерсин са споделили във видеото - тук двамата са си у дома, прегръщайки се  като едно цяло! Уникален момент показващ тяхната любов HeartHeart EyesRevolving Hearts

А ето каква снимка на корицата бяха избрали Берил и Ерсин - а именно как се прегръщат и целуват в дома си! Само, че не са я включили във самото видео - можем да я видим само на корицата - Великолепни са!!! Дано Берил и Ерсин някой ден я пуснат в оригинал и без надписа Two HeartsKissPeople Couplekiss

Феновете разбира се побързаха с помощта на технологиите да махнат надписа и да я направят и цветна - ето какво се получи!!! YumHeart EyesRevolving Hearts

Още снимки от видеото на Берил и Ерсин!!! Хахаха, направо са опасни - Берил сложила кученцето им Керем в количката за пазаруване в магазина, а Ерсин ги снима Heart EyesJoyHeart Можем да видим и Ерсин с готварска престилка - той също често готви на Берил, така както и тя често готви на Ерсин. Two HeartsBirthdayStew Нищо чудно, че и Берил и Ерсин изглеждат страхотно - дори качиха малко килограми - и двамата съпрузи изглежда готвят отлично Hands Clap

Тук виждаме животинките на Берил и Ерсин - котките им Матмазел и Бюлент и кученцето им Керем!!! Големи сладури са Animal Cat2Animal DogHeart

А ето какво написа Берил за това видео днес в сторито си Sparkling Heart

Берил: В това видео има момента, в който за първи път прибрахме Керем у дома и той дойде при нас ... О сърце мое Heart Този свят е смъртен, всичко ни е поверено. И ние сме поверени един на друг. Прекрасно нещо е да се грижиш за една душа. Моля всички, осиновявайте. Този свят е смъртен - да, но е за всички нас! Heart

Берил и Ерсин са уникални хора. Възхищавам им се и се гордея, че съм тяхна фенка! Ето линк за видеото, което пуснаха - насладете им се!!! Sparkling HeartHeartRevolving Hearts

https://www.instagram.com/p/DS-i-7JDcj4/

https://x.com/i/status/2006792807240053137

Във видеото можем да видим и как Ерсин кара трактор, как Берил се смее, как вали сняг - можем да видим и част от приятелите на Берил и Ерсин - има ги и Ознур/ Асуман от "Златно момче" и съпруга й - те са много близки приятели на Берил и Ерсин. Дори заедно ходиха в Мардин лятото. И сега пак заедно с тях и други техни приятели Берил и Ерсин са били на Нова година! Много се радвам Sparkling Heart

# 93
Здравейте! Нося ви едни уникални снимки на Ерсин за новият януарски брой на списание WS Man Magazinе! Мога да кажа просто уауууу - Ерсин изглежда Великолепно - толкова е готин, стилен и очарователен! Heart EyesNature FireHeart Страхотна фотосесия е направил - има и доста дълго и интересно интервю с него! Каквото и да кажа за Ерсин ще е малко - възхитена съм. Hands ClapBlushSparkling Heart Берил също буквално точи лиги по съпруга си и новите му снимки и не пропусна ясно да го покаже. Обожавам ги и двамата - уникална двойка са!!! HeartHeart EyesRevolving Hearts

Ето 2 от новите снимки на Ерсин, които Берил сподели в сторито си! Над едната дори написа"Моят съпруг, господин" HeartHeart EyesRevolving Hearts Освен това Берил изкоментира и корицата с Ерсин за списание WS Man Magazine, като изпрати емотиконки на които им потичат лигите, а Ерсин отговори на Берил и ясно написа: "Обичам те" KissSparkling HeartRevolving Hearts Берил и Ерсин са прекрасна двойка и си личи, че много се обичат! Нека любовта и щастието им да са вечни. Hands PrayHands PrayHands Pray

Берил за Ерсин: Моят съпруг, господин PensiveBlush

Берил за Ерсин: MoneyMoneyMoneyMoneyMoney

Ерсин за Берил: Обичам те Берил Heart

Ето и превод на частта от списанието, в която Ерсин отговаря на въпроси свързани с брака си с Берил и казва прекрасни неща за нея! HeartHugKissSparkling HeartRevolving Hearts

Според теб споделянето на живота ти с актриса прави ли нещата едновременно по-лесни или по-трудни?

Ерсин: „Споделям живота си с прекрасен човек, а не просто с актриса. И лекотата, и трудността са красиви, когато съм с нея.“ Heart

Бракът отведе ли те на по-спокойно място в живота или на по-отговорно?

Ерсин: На по-спокойно и по-отговорно място. Two Hearts

А ето и линка, където може да намерите цялото списание с пълното интервю с Ерсин на турски. Има ги всички страници - просто трябва да ги разлистите. Не успявам да го намеря на друго място, а само в самото списание и затова ми е трудно да ви пусна целия превод. Но който иска може да види по-важните неща. HeartBlushKissing Heart

https://womensshinemag.com/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHB … dYl_ANWMqVByhqcVQ

Ето и всички останали снимки на Ерсин за списание WS Man Magazinе - корицата е топ, снимките в списанието също са уникални. Ерсин изглежда невероятно. Много ми харесва как е застанал и на някои снимки се вижда и халката му. Любими са ми всички негови снимки с дрехите, с които е на корицата, както и всички негови снимки, на които е с тези светлите дрехи, от които Берил също е пуснала снимка. На тези снимки е направо уаууу - супер секси и красив мъж с голяма харизма! Разбира се на другите снимки също е страхотен, просто снимките с тези 2 визии ми станаха много любими. Heart Animal Heart Eyes CatRevolving Hearts

Излязоха и още много страхотни снимки и неща свързани с Берил, но тях ще пусна в някои от другите ми постове! HugTwo HeartsHeart

Общи условия

Активация на акаунт