Отговори
# 150
Уаууу, тази снимка на Берил и Ерсин от снощното парти в Миконос - Гърция ме остави без думи - двамата са уникално готини, сладки, влюбени и прекрасни! HeartHeart EyesNature Fire Вижте ги само как се гледат - погледите им и усмивките им говорят повече от хиляди думи! People Couplekiss Това е истинска любов - това е страст - това са искрени чувства! Берил и Ерсин са Великолепна двойка! Sparkling HeartKissHands Clap Безкрайно щастлива съм, че се намериха по време на снимките на сериала "Златно момче", че се влюбиха един в друг, че се ожениха и че са такива каквито са. Hands PrayHugHeart От сърце им желая винаги да се гледат така влюбено, винаги да се обичат, да се подкрепят и да бъдат много щастливи заедно цял живот! Hands PrayHands PrayHands PrayHeartRevolving Hearts Берил Позам Аръджъ и Ерсин Аръджъ излъчват красота, стил, очарование, харизма, сексапил! ЕрсБер са върха!!! Обожавам ги Two HeartsAnimal Heart Eyes CatHeart

И още 2 снимки на Берил и Ерсин от вчера 24 юни 2026 в Миконос - пусках ги, но тук са по от близо! Уникално готини, стилни и сладки са. Много красива и гореща двойка ... HeartHeart EyesHands ClapBlushNature Fire

Ето и едни невероятни снимки на Берил и Ерсин от днес 25 юни 2026 в Миконос! През деня двамата бяха на плажа Скорпиос в Миконос - Гърция за друго събитие. Със сигурност са използвали свободното време и за да отидат на плаж! HeartNature SunriseNature Fire Берил сподели тези страхотни снимки от там в сторито си. По това време аз бях на работа и така се изкефих - за миг дори сякаш се пренесох при тях в Миконос! Stuck Out Tongue Winking Eye Вижте ги само колко са готини, милички, сладки, прекрасни и влюбени!!! Направо сияят от щастие. Много ги обичам и им се радвам HeartHeart EyesHands ClapKissing HeartRevolving Hearts

Диди, благодаря ти от сърце за поредния линк с прекрасни снимки на Берил и Ерсин от Миконос! Много ме радваш всеки път, когато пишеш в темата! Страхотна си Hands PrayBlushTwo Hearts

Ето снимките на Берил и Ерсин пуснати от организаторите на събитието, които може да видите в линка! Тук можем да ги видим в цял ръст на плажа Скорпиос - както винаги са прелестни! KissHeart EyesHugHeartRevolving Hearts

# 151
Още от Берил.

Роси , за мен е удоволствие ти си ми дружка от толкова години завещание си ми от Габи в форума благодарение на нея те познавам тъй ,че... Heart

https://www.instagram.com/p/DaBDieSjYbv/?hl=en&img_index=1

# 152
Вчера вечерта 25 юни 2026 -  Берил и Ерсин са присъствали на друго специално събитие организирано в Миконос. То е на същия бранд. Лятното парти се е провело в хотел Cavo Tagoo Mykonos - Гърция! HeartHeart EyesNature Sunrise Организаторите Lofficiel отново пуснаха снимки на своите специални гости, сред които са Берил и Ерсин. Те са се снимали пред специална арка, до която е и новият парфюм от продуктите на бранда Nishane! Hands ClapBlushSunglasses Мястото е много красиво - отсреща са виждат морето и залеза! Берил и Ерсин отново са невероятно красиви и стилни - прекрасна и много хармонична двойка! HeartKissRevolving Hearts Nature FireHands Clap Толкова се радвам, че са в Миконос и присъстваха на тези прекрасни събития, както и че организаторите и самите Берил и Ерсин тези дни ни радват с толкова много нови страхотни снимки заедно. Дано продължават така - искаме още снимки. Дано пуснат и някое видео от събитията. Hands PrayHugSparkling Heart

Ето какво написаха организаторите под снимките: Purple Heart

Посрещаме залеза в L’Officiel High Summer Escape с лансирането на парфюма Meltemia, специално създаден за Миконос от @nishane.official. 💫 #SurMer26

Още от Берил.

Роси , за мен е удоволствие ти си ми дружка от толкова години завещание си ми от Габи в форума благодарение на нея те познавам тъй ,че... Heart

https://www.instagram.com/p/DaBDieSjYbv/?hl=en&img_index=1

Благодаря ти от сърце за хубавите думи Диди - наистина с теб се познаваме от много години покрай Габи. Hug Писали сме и сме дискотирали за различни сериали и актьори! И независимо кой кого харесва и дали понякога сме на едно мнение или не - винаги сме писали с уважение една към друга! Това е много ценно. Hands Pray Много се радвам, че продължаваме да поддържаме контакт. Ти си страхотна Sparkling Heart

Благодаря ти за поредния линк с прекрасни снимки на Берил. Тя е писала, че е сменила малко цвета на косата си! И така изглежда невероятно - много й отива! На снимките в Миконос също се вижда - прелестна е Берил. Ето снимките:  HeartHeart EyesHands Clap

# 153
Ехаааа, излязоха още уникални снимки с Берил и Ерсин от събитието на което двамата присъстваха в Миконос на 25 юни 2026! Те бяха там 3 дни - съответно 24, 25 и 26 юни! HeartHeart EyesHug И Ерсин и Берил пуснаха невероятни снимки от Миконос, с които благодарят за страхотноно време там! Two HeartsBlushHands Clap Погледнете ги само колко са готини, стилни и сладки - как хубаво са се прегърнали. Особено първата снимка е топ - пуснала съм я и по от близо. Как са се гушнали двамата - Ерсин зад Берил с вплетени един в друг ръце до корема й! На другата снимка също са страхотни. HeartHeart EyesRevolving HeartsNature SunriseNature Fire  Да са живи и здрави дълги години - цял живот да са заедно и да се обичат! Уникална двойка са. Hands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

Ето какво написа Берил на снимката с Ерсин, която сподели в сторито си HeartJoyNature Sunny

Берил Позам Аръджъ: Благодарим ви много за това, че ни посрещнахте за 3 дни с вашата беседа, вашето усмихнато лице и вашето невероятно гостоприемство

@lofficielturkiye
@nishane.official
#SurMer26
Heart

Късно снощи Ерсин също пусна пост със страхотни снимки на него и Берил от Миконос - Гърция! Супер са - много им се радвам. Sparkling HeartRevolving HeartsKiss Точно от неговия пост е първата снимка на Берил и Ерсин, а другата е от сторито на Берил. Nature FireNature SunriseHands Clap Ето снимките, които Ерсин пусна от Миконос. Личи си, че много са се забавлявали и са се насладили максимално на времето си там. BlushHeart EyesJoy

Ерсин Аръджъ: Бягство на Миконос с L’Officiel и NISHANE

@lofficielturkiye
@nishane.official
#SurMer26

# 154
Снощи 30 юни 2026 излезе първото интервю с Берил на английски език, което тя е дала за една Арабска медия преди около месец и нещо! За пореден път съм възхитена от Берил, от начина й на мислене, от това колко е естествена, мила, добра, усмихната, красива и сладка. HeartBlushHands Clap Берил говори английски перфектно и интервюто й се получава супер. Two Hearts Разбира се в него я питат и за Ерсин и брака им и Берил казва невероятни неща. Пускам ви линк за тази част от интервюто с Берил с превод на български! Ерсин и Берил са създадени един за друг - нека щастието и любовта им да са вечни! Hands Pray 🧿 Heart

https://www.instagram.com/p/DaOUoSRusqt/

Въпрос: Най-накрая се омъжихте за Ерсин Аръджъ. Но вашата история наистина създава усещането, че всичко се е случило спонтанно. Запознахте се в точния момент. Дори не сте имали много общи сцени и изведнъж сте заедно. И се оженихте за по-малко от година. Кажете ни, кой пръв си призна любовта? И какво обичате в него?

Берил Позам Аръджъ: Всъщност не си признахме нищо, всичко просто се случи така. Така че бяхме просто партньори. И тогава, по време на лятната ваканция, започнахме да се виждаме по различен начин. По това време бяхме подписали договор за сериала и снимахме. Наистина имах възможността да го опозная. Защото преди това той беше просто колега по актьорско майсторство за мен; той беше „Абидин“, аз бях „Суна“. Но през лятото успях наистина да го опозная и оттам започна всичко. И никога не се питахме нещо от рода на: „Трябва ли да излезем на среща?“ Или нещо подобно. Не, абсолютно не. Всичко започна внезапно. Може би защото Ерсин има толкова красиво и уважително сърце. Преди два дни... Бях на астрологична сесия и ми казаха, че той има „ангелско сърце“. За мен той е ангел, най-добрият човек, когото познавам. И наистина се радвам, че всичко се случи толкова бързо, въпреки че е минала по-малко от година. Иска ми се да се беше случило по-рано. Heart

Въпрос: Добре, мислила ли си някога да направиш първата стъпка във връзката си?

Берил Позам Аръджъ: Излизахме обикновено с наш общ приятел, а после започнахме да излизаме сами. Ерсин идваше при мен, аз ходех при него. И нещата просто се развиваха толкова просто. И когато искаме да си спомним, дори не можем да определим началната точка. Blush

Въпрос: Кой етап от връзката ви е най-близък до сърцето ви?

Берил Позам Аръджъ: Сега, тъй като сме женени. Много съм щастлива, че той / Ерсин е мой съпруг и наистина ми е приятно/ обичам да го наричам „мой съпруг“. Станахме малко семейство; имаме куче, две котки и къща. Наистина обичам този етап и се надявам да имаме деца в бъдеще. Много обичам семейството си. HeartRevolving HeartsHands Pray

От сърце пожелавам на Берил и Ерсин в бъдеще да си имат прекрасни деца, плод на тяхната красива, чиста и истинска любов! Hands PrayHands PrayHands Pray Revolving HeartsHeart Двамата са уникална двойка и си личи, че се обичат истински. Heart Eyes KissSparkling Heart Пожелавам им да са щастливи заедно цял живот - да се обичат и подкрепят, както до сега. Прелестни са People CouplekissHeartHands PrayHands PrayHands Pray

Ето и малко стоп кадри с Берил от тази част на интервюто - можем да видим блясъка и любовта в очите й, когато говори за съпруга си Ерсин и семейството им! KissHeart EyesHeart

Ето и линк за цялото интервю с Берил - то е около 19 минути! Берил е толкова сладка, мила и прекрасна! Говори и други невероятни неща. Sparkling HeartHugHands Clap Тези дни, когато имам време ако искате мога да пусна още неща от интервюто й - наистина е страхотно!:sunglasses: Но вие може да си пуснете интервюто в ютуб с автоматични субтитри на български - всичко се разбира - а може и да го гледате на английски, в случай че разбирате езика! Струва си всяка една секунда! Kissing HeartSunglassesSparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=Bm7IOqXtmW4

Излезе и едно невероятно видео с избрани моменти от Миконос. В него можем да видим кратки кадри с най-важните гости, които присъстваха на партитата там, сред които са Берил и Ерсин, Фуркан и Айбюке и други! Heart Heart EyesHands Clap Има и кадри как Ерсин си говори с Айбюке - отделно кадри на Берил и Ерсин заедно, както и на Айбюке и Фуркан - кратки са и ги дават набързо, но са страхотни и пак има супер моменти между тях! YumTwo HeartsKiss Обожавам всички снимки и моменти на Берил и Ерсин от Миконос - Гърция! Толкова се радвам, че двамата бяха поканени там цели 3 дни.  Радвам се, че Фуркан и Айбюке също бяха сред гостите в Миконос - аз много харесвам и тях още от сериала им "Навсякъде ти" - много любима двойка са ми и те и се радвам да ги видя на една маса един до друг с големите ми любимци Берил и Ерсин! Animal Heart Eyes CatPurple HeartRevolving Hearts И двете двойки са супер, но разбира се Берил и Ерсин са номер 1 за мен. Пускам малко стоп кадри от 24 и 25 юни 2026, както и линк за клипа от Миконос пуснат от организаторите вчера! HeartHugKissing Heart

https://www.instagram.com/p/DaNt_XSsmju/

https://x.com/ersinaetkinlik/status/2072044814497898929/video/1

И най-хубавите моменти от видеото само с Берил и Ерсин - уникално сладки са! KissHeart EyesRevolving Hearts

https://www.instagram.com/p/DaN82tzuDKo/

https://x.com/t624620/status/2072019998218797168/video/1

Тази сутрин на Джулай морнинг Берил пусна снимка за добро утро, на която е с една от котките им с Ерсин - Бюлент! Много са сладки Heart HugAnimal Cat2  Берил пусна и коментар за интервюто си за арабската медия! Hands Clap Пускам ви двете снимки и превод на думите на Берил: Sparkling Heart

Берил: Вие ме попитахте, ние го направихме! Моето първо интервю на Английски правено някога. Blush Благодаря ви - беше прекрасно! Heart

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 14:08 от Roxis

# 155
Днес 7 юли е рожденият ден на моят прекрасен баща, както и на моят любимец Ерсин Аръджъ! Много се радвам, че двамата са родени на една и съща дата! Пожелавам им да са живи и здрави дълги години, както и ние покрай тях! Hands PrayTadaHeart Ето един страхотен колаж с Ерсин и Берил, който намерих и който много ми хареса - двамата са уникална двойка! HeartHugHeart Eyes Пожелавам на Ерсин винаги да е много щастлив заедно с Берил - двамата да са заедно щял живот и да се обичат, а в бъдеще да си имат и прекрасни деца, плод на тяхната голяма, красива и чиста любов!!! Hands PrayHands PrayHands PrayHeartRevolving HeartsPeople CouplekissPeople Baby

Берил също пусна специален пост със снимки на съпруга й Ерсин, придружен от неверояно съобщение към него. Ерсин веднага го хареса. Тя избра да пусне 7 различни снимки на Ерсин от различни места и от различно време - но навсякъде Ерсин е страхотнен! Пускам снимките и превод на съобщението на Берил! Тя го е снимала - а вижте само с колко много любов я гледа той. HeartBlushKissing Heart

Берил за Ерсин: Ти затвори уста и ми говори по стотици безшумни начина ♥️ Честит рожден ден, цвете мое. Нека Бог те благослови 🧿 Животът е толкова красив с теб! #7

Тази снимка от публикацията на Берил е от днес - от няколко дни Берил и Ерсин са на почивка на някакво самотно и спокойно място с басейн, където са се осамотили. Разбира се и морето им е наблизо! Тук Ерсин се грижи за басейна, докато Берил го снима!!! С тях са и животинките им Kiss Heart EyesRevolving Hearts

Ето и едни невероятни нови снимки на Берил, които тя пусна снощи - те също са от почивката им с Ерсин - може да се досетите, че именно Ерсин я снима! HeartHeart EyesCamera Междувременно докато си почива и се наслаждава на лятото, Берил рекламира и бижутата на Пандора, с които е на снимката. Знаете, че Берил е рекламно лице на Пандора Hands ClapBlushBoat  Толкова е красива, очарователна, сладка и усмихната Animal Heart Eyes CatNature FireTwo Hearts

Разбира се Ерсин веднага хареса снимките на Берил! HeartAnimal Heart Eyes CatKiss

В публикацията си Берил пусна и едно кратко, но много готино видео! Прелестна е Two HeartsNature FireSparkling Heart

https://x.com/luvberil/status/2074190520348242369/video/1

Ето и прекрасните животинки на Берил и Ерсин - Керем и Бюлент, които също са с тях на почивка - предполагам, че и другата им котка Матмазел също е там. Берил пусна страхотно видео с тях - ето линка: HeartAnimal DogAnimal Cat2

https://x.com/AbSunaErsin/status/2074471357237039373/video/1

И накрая и моята виртуална почерпка за рождения ден на татко - да ми е жив и здрав дълги години, винаги да е до нас - да се обичаме и подкрепяме и да имаме още много прекрасни моменти заедно! Hands PrayHands PrayHands Pray HugHeart

# 156
Здравейте! Феновете на Берил и Ерсин пуснаха този уникален колаж с техни прекрасни снимки по случай рождения ден на Ерсин - получил се е страхотно. Revolving Hearts BlushHands Clap Дори са добавили снимки на Ерсин и Берил като малки деца и са ги гушнали с помоща на AI - супер е станало! Sparkling Heart Всички други снимки на Берил и Ерсин са си истински и са пуснати от тях. Двамата са толкова хубави, влюбени и сладки - семейство Аръджъ са Великолепни. HeartHeart EyesNature Fire

Разбира се на нас феновете на ЕрсБер веднага ни направи впечатление, че Берил и Ерсин често ползват дрехите, шапките и вещите на другия - в случая са с една и съща шапка! Толкова са сладки Revolving HeartsHeart EyesKiss

Както вече казах - на 7 юли Ерсин имаше рожден ден - той го отпразнува в компанията на любимата си съпруга Берил с която са на почивка! HeartRevolving HeartsBlush Двамата са прекарали целият ден заедно, а после са били и на вечеря Nature SunriseYumKiss  Ерсин лично пусна тази невероятна снимка на Берил в сторито си на 7 юли вечерта пишейки: "Добре, че те има красавице моя" - а Берил веднага препубликува снимката и в своето стори! Вижте само как влюбено го гледа Берил. Прелестни са - пожелавам им винаги да са така влюбени и щастливи заедно цял живот! Hands PrayHands PrayHands PrayHugHeart

Ето и един уникален колаж от снимките и думите на Берил и Ерсин един към друг пуснати на рожденият ден на Ерсин - 7 юли 2026! Уникални сладури са - и как само се гледат един друг! Много ги обичам! Пускам отново и превод на думите им: HeartHeart EyesNature FireNature SunriseRevolving Hearts

Берил Позам Аръджъ: Ти затвори уста и ми говори по стотици безшумни начина ♥️ Честит рожден ден, цвете мое. Нека Бог те благослови 🧿 Животът е толкова красив с теб! Revolving Hearts

Ерсин Аръджъ: "Добре, че те имам, Красавице моя" ♥️🧿

# 157
Ехааа, появи се едно уникално видео с Берил и Ерсин от сватбата на техни приятели, на която присъстваха на 25 април 2026! HeartHeart EyesHands Clap Младоженците са си пуснали видео с моменти и има и кратки кадри, на които се вижда как Берил и Ерсин танцуват - уникално готини и сладки са! Revolving HeartsPeople DancerKissing Heart Направих едно страхотно гифче с тях от този момент. Пускам и клип само с техните моменти от тази сватба KissAnimal Heart Eyes CatHeart

https://www.instagram.com/p/DaldlxdOAPm/

https://x.com/duawardz/status/2075356048035098921/video/1

Ето и цялото видео пуснато от младоженците: Blush

https://www.instagram.com/p/DalE-QjM86M/

Междувременно продължава почивката на Берил и Ерсин - Берил всяка вечер пуска по някоя готина снимка на своя любим Ерсин! Revolving Hearts Ето едни невероятни снимки на Ерсин от 9 и 10 юли 2026, които Берил пусна в сторито си! Two Hearts Тя обожава да снима съпруга си, както и той нея - само го вижте как я гледа - това е любов! Много им се радвам Sparkling HeartHeart EyesHeart

Днес 11 юли 2026 Берил пусна и този пейзаж от мястото, на което са на почивка с Ерсин! Всъщност това е видео в сторито й - в него можем да чуем щурчетата, песента на птичките и спокойствието на мястото, на което се намират! Heart

И един колаж на Берил и Ерсин от снимките, които пуснаха един на друг на 7 и 9 юли 2026 по време на празнуванео на рождения ден на Ерсин и по време на почивката им! Sparkling HeartHugHeart Eyes Харесва ми начина, по който се гледат докато единя снима другия и обратно. Revolving Hearts Прекрасни са - супер готини и сладки. Погледите им говорят повече от хиляди думи. Уникална двойка са - пожелавам им много любов и щастие заедно! Hands PrayHands PrayHands Pray

# 158
Ехааа, снощи в предаването на Show TV - Pazar Surprizi са излъчили итервю с Берил и Ерсин от почивката им в Бодрум! HeartHeart EyesHands Clap Доколкото разбрах от думите на репортера - интервюто с тях е било на 7 юли 2026, когато беше и рожденият ден на Ерсин! Two Hearts Пускам линк с интервюто им, както и превод на думите им! Sparkling Heart Направих и стоп кадри на Берил и Ерсин от него - двамата направо сияят. Брака им се отразява добре. KissNature FireHeart Погледнете ги само колко са красиви, сладки, усмихнати, влюбени и естествени - уникална двойка са! HeartHeart EyesRevolving Hearts Всеки ден ги обичам все повече и повече и им се възхищавам все повече и повече! HeartTwo HeartsBlush Нека щастието и любовта им да са вечни - винаги да са заедно и да се гледат по толкова нежен, искрен и чист начин! Hands PrayHands PrayHands Pray Това е истинска любов - прекрасното семейство Ерсин и Берил Аръджъ! Revolving Hearts HeartHeart Eyes

https://www.instagram.com/p/Das5XlBOQwk/

https://x.com/t624620/status/2076369830383616223/video/1

Двойката Берил Позам и Ерсин Аръджъ са на почивка в Бодрум! Този ден Ерсин имаше рожден ден. Ето Интервюто с тях: Hug

Репортер: На колко години сте, господине?

- Ерсин: Навърших 35. Blush

- Репортер: Да кажем „Машаллах“ (Бог да ви благослови). Hands Pray

- Берил: Да Blush

- Ерсин: Да. Благодаря ви много. Simple Smile

- Репортер: Получихте ли някакви подаръци или нещо подобно?

- Берил: Не, още не е получил. Аз имам изненада. Да видим, няма да я давам сега. Revolving Hearts

- Репортер: Почивката ви тук ли?

- Берил: Не, не, имам друг подарък изненада. Ще го разбере по-късно... Heart Eyes

- Ерсин прегръща Берил и казва за нея: Това е най-хубавият подарък. Heart

- Берил към Ерсин: О, Скъпи мой. Благодаря ти. Heart

- : Берил Позам привлича вниманието ни със светлия си цвят на косата. Известната актриса боядиса косата си за първи път за лятото.

- Берил: Боядисах я за лятото, това е първият път в живота ми. Казах, нека направим промяна. Защо не, тъй като нямам никаква работа, казах да опитам това. Blush

- Репортер: Промените в имиджа наистина ли са нещо, което актьорите трябва да правят? Гледате ли на това по този начин, или винаги е различно...

- Берил: Ами, всъщност, в зависимост от героя, в зависимост от това какво изисква героят, разбира се, промяната на имиджа е необходима. Но не го направих по тази причина. Направих го изцяло по прищявка, просто исках да бъда малко руса. Stuck Out Tongue Winking Eye

- Репортера пита Ерсин: Харесва ли ви така?

- Ерсин: Много. Всичко ѝ отива много и й стои добре. - след което Ерсин прегръща Берил Heart

# 159
Обожавам тези снимки и това интервю с Берил и Ерсин от почивката им в Бодрум - толкова са красиви, сладки, влюбени, усмихнати и прекрасни! Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts Гледам това интервю отново и отново. KissHugHeart Любовта се вижда в очите им - как нежно се гледат и прегръщат - уникална двойка са! Дай Боже винаги да са така щастливи заедно и да се обичат! Hands PrayHands PrayHands PrayTwo HeartsPeople CouplekissKissing HeartHeart

Ето и едни страхотни снимки, които Берил пусна в профила си - те са от нейна нова фотосесия, която е заснела наскоро! Много е красива и стилна в бяло! HeartHeart EyesHands Clap

Ерсин веднага хареса новите снимки на Берил Revolving HeartsHeartHug Харесаха ги и Ознур Серцелер / Асуман, както и Айбюке Пусат Two Hearts

И едни страхотни пейзажи , които Берил и Ерсин пуснаха преди няколко дни от почивката им! Много красиво и уединено място са избрали. HeartHeart Eyes Blush Разбира се са нахранили и чуждите котки, които са им дошли на гости Animal Cat2 Берил пусна снимка в сторито си Hug

Общи условия

Активация на акаунт