Вижте ги само как се гледат - погледите им и усмивките им говорят повече от хиляди думи!
Това е истинска любов - това е страст - това са искрени чувства! Берил и Ерсин са Великолепна двойка! 

Безкрайно щастлива съм, че се намериха по време на снимките на сериала "Златно момче", че се влюбиха един в друг, че се ожениха и че са такива каквито са. 

От сърце им желая винаги да се гледат така влюбено, винаги да се обичат, да се подкрепят и да бъдат много щастливи заедно цял живот! 

Берил Позам Аръджъ и Ерсин Аръджъ излъчват красота, стил, очарование, харизма, сексапил! ЕрсБер са върха!!! Обожавам ги 

И още 2 снимки на Берил и Ерсин от вчера 24 юни 2026 в Миконос - пусках ги, но тук са по от близо! Уникално готини, стилни и сладки са. Много красива и гореща двойка ...

Ето и едни невероятни снимки на Берил и Ерсин от днес 25 юни 2026 в Миконос! През деня двамата бяха на плажа Скорпиос в Миконос - Гърция за друго събитие. Със сигурност са използвали свободното време и за да отидат на плаж!

Берил сподели тези страхотни снимки от там в сторито си. По това време аз бях на работа и така се изкефих - за миг дори сякаш се пренесох при тях в Миконос!
Вижте ги само колко са готини, милички, сладки, прекрасни и влюбени!!! Направо сияят от щастие. Много ги обичам и им се радвам 

Диди, благодаря ти от сърце за поредния линк с прекрасни снимки на Берил и Ерсин от Миконос! Много ме радваш всеки път, когато пишеш в темата! Страхотна си

Ето снимките на Берил и Ерсин пуснати от организаторите на събитието, които може да видите в линка! Тук можем да ги видим в цял ръст на плажа Скорпиос - както винаги са прелестни!

Мястото е много красиво - отсреща са виждат морето и залеза! Берил и Ерсин отново са невероятно красиви и стилни - прекрасна и много хармонична двойка! 

Берил пусна и коментар за интервюто си за арабската медия!

Междувременно докато си почива и се наслаждава на лятото, Берил рекламира и бижутата на Пандора, с които е на снимката. Знаете, че Берил е рекламно лице на Пандора
Толкова е красива, очарователна, сладка и усмихната