Отговори
# 165
Моите красиви влюбени гълъбчета - Берил Позам Аръджъ и Ерсин Аръджъ - уникална двойка са! HeartHeart EyesKiss Обожавам това тяхно интервю в Бодрум, точно на рождения ден на Ерсин. Затова направих малко гифчета от него - намерих и невероятни снимки Hug Двамата са толкова сладки - как само се гледат и прегръщат. Revolving HeartsNature FireKissing Heart Нека щастието и любовта им да са вечни. Пожелавам на Берил и Ерсин в бъдеще да си имат прекрасни деца плод на тяхната голяма любов - винаги да се обичат и да са щастливи заедно цял живот! Hands PrayHands PrayHands PrayHeartRevolving Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=Vy_Oggk57r4&list=LL&index=4

Ерсин Аръджъ се присъединява към сериала „Далечен град“

♦️ Сериалът „Далечен град“ (Uzak Şehir) ще се завърне на екран през септември с третия си сезон. След разделите, настъпили във финала на предишния сезон, историята, продуцирана от AyNa Yapım, е обновена, а към актьорския състав последователно се присъединяват нови имена.

♦️ Опитният актьор Мустафа Авкъран ще изиграе героя Картал, а Онур Йозайдън ще се превъплъти в Енвер. Към тях се присъединява и още един значим актьор.

♦️ Ерсин Аръджъ, който остави силно впечатление с ролята си в сериала **„Yalı Çapkını“ („Златното момче“) ** и за последно участва в продукцията на TRT Tabii „Operasyon Alesta“, вече е част от актьорския състав на снимания в Мардин сериал „Далечен град“.

♦️ Стана ясно, че Ерсин Аръджъ ще изиграе героя Атеш.

Благодаря ти за страхотната новина Диди! Hug Много се радвам, че Ерсин ще се присъедини към сериала Далечен град! Hands Clap Това е един от любимите ми сериали - освен това е супер успешен и вече 2 сезона е на челна позиция по рейтинг! Аз гледам всеки епизод с удоволствие. Наистина много ми харесва, следя си го всяка вечер по БТВ Стори! Blush Чудесно е, че Ерсин ще участва в трети сезон на Далечен град! Надявам се, че докато снима в Мардин, Берил също ще се премести там, за да е с него! Hands PrayKissing HeartRevolving Hearts Все пак в момента тя е свободна. Направо да я вземат и нея там за негова партньорка Yum Наистина ми е любопитно да видя каква точно роля ще играе Ерсин в Далечен град - дано ролята му е положителна - може да е някои помощник или приятел на Джихан например! Sunglasses Ерсин е невероятен актьор и човек - справи се блестящо като Абидин в "Златно момче" и плени сърцата на милиони хора по света. Страхотен е и в другите си роли! Със сигурност ще блесне и тук! Heart

Берил и Ерсин вече посетиха Мардин през май 2025 - време е да се върнат там отново! Ето няколко снимки на двамата от там! HeartHeart EyesRevolving Hearts

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 08:43 от Roxis

# 166
Ако Наре остава нали убиха Шахин накрая на сезона може да е новия и кандидат не знам аз следя бегло сериала че не е моето с тези конаци и тн.

Успех на Ерсин. Ново от Берил

# 167
Още нови невероятни снимки на Берил, които тя пусна снощи в профила си! Каквото и да кажа за нея ще е малко - толкова е красива, чаровна и усмихната! HeartHeart EyesHug Берил рекламира сладолед на марката Carte Dor - прелестна е! YumNature FireNature Sunny Разбира се не пропусна да каже колко полезно е да се ядат плодове и заленчуци. Flowers Watermelon Flowers TomatoHands Clap

Берил Позам Аръджъ: Най-хубавата част от лятото; слънцето, тревата и прекрасната почивка в Carte d’Or Petite Bar ☀️🤎

@cartedorturkiye реклама и сътрудничество

*За ваше здраве консумирайте 4-5 порции плодове и зеленчуци дневно.

Ерсин веднага хареса снимките на съпругата си Берил! Страхотен е. Много им се радвам HeartHeart EyesRevolving Hearts

Ознур/ Асуман от Златно момче също хареса снимките на Берил и дори й писа отдолу! Hug Много се радвам на тяхното приятелство Two Hearts

Ако Наре остава нали убиха Шахин накрая на сезона може да е новия и кандидат не знам аз следя бегло сериала че не е моето с тези конаци и тн.

Успех на Ерсин. Ново от Берил

Диди, Благодаря ти много за тези прекрасни снимки на Берил - тя е толкова красива и сияеща! HeartHugHands Pray

Предполагам, че скоро ще разберем каква точно ще е ролята на Ерсин в трети сезон на Далечен град. Напълно възможно е да е нов кандидат за Наре. За съжаление убиха Шахин в края на сезон 2, но Наре остава! Възможно е и да е някой приятел на Джихан и семейство Албора - или пък друг техен враг или роднина! Тепърва ще разберем - но съм сигурна, че Ерсин ще се справи отлично с ролята на Атеш! Пожелавам на Ерсин много успехи.  За мен Далечен град не е типичен сериал с конаци - много е вълнуващ и интересен - пълен с обрати. Има и любов и драма и екшън и комедия! Музиката е страхотна, актьорите са отлично подбрани и играят великолепно. Може би затова е толкова голям хит и в Турция и по света. Аз много харесвам сериала, но всеки има различен вкус и предпочитания Sparkling Heart

Отделно очаквам по-натам TRT Tabii да пусне и сериала Операция Алеста с участието на Ерсин - този сериал за военноморската отбрана, където Ерсин е капитан Мурат го чакам с голямо вълнение! Те вече го заснеха - ще е 10 серии и със сигурност ще е страхотен! Обичам такива сериали! Purple Heart

И да припомня това HeartHeart EyesRevolving Hearts

Берил: Моят съпруг господин YumYumYum

Ерсин: Обичам те Берил Heart

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 17:10 от Roxis

# 168
Може Роси просто не е моето пробвах го и не ме грабна.

# 169
Здравейте! Излезе най-новата уникална реклама на Берил за Perwoll - много е хубава, цветна и интересна. Берил изглежда невероятно - толкова е красива, усмихната, сладка и сияеща! Пълни ми душата. HeartAnimal Heart Eyes CatHands Clap За мен Берил е най-доброто рекламно лице както на Perwoll, така и на всички други неща които рекламира. Харесва ми енергията й и това, че винаги носи със себе си доброто настроение! Прекрасна е!!! BlushKissTwo Hearts Разбира се Ерсин веднага хареса рекламата с Берил и дори пусна един страхотен и много закачлив коментар за съпругата си отдолу. Обожавам ги! HeartHeart EyesHug

Ето и прекрасното съобщение, което Ерсин написа на Берил под тази нейна реклама на Perwoll. HeartBlushKissing Heart Пускам го с превод, а над него пускам и превод на това, което Берил написа в профила си под тази реклама! Flowers Hibiscus Ерсин е написал такива хубави неща на Берил. Прави й комплименти и буквално флиртува с нея! Личи си че много я обича! Sparkling HeartHeartRevolving Hearts Берил и Ерсин са уникална двойка. Нека щастието и любовта им да са вечни! HeartHeart EyesHands Pray KissRevolving Hearts

Берил: Всичките ми дрехи са толкова меки и миришат на парфюм. Да, омекотителят за тъкани Perwoll Renewing Effect пристигна! Blush

Ерсин за Берил: Вие също сте моят избор, госпожо. Целият аромат на пролетта е върху вас/ Имаш всички аромати на пролетта върху себе си ... Благодаря ви, приятен ден Heart

А ето и линкове за тази страхотна реклама на Берил: Revolving Hearts

https://www.instagram.com/reel/DbyPZPYtv3V/

https://x.com/duawardz/status/2086127326962602005/video/1

Още една невероятна реклама на Берил за Perwoll - толкова е красива и сладка! Heart EyesTadaHeart

https://x.com/duawardz/status/2085776578433220805/video/1

Вчера 09 август 2026 - Берил си беше у дома и се подготвяше за зимата като вареше домати и после ги сложи в буркани! Предполагам, че Ерсин й е помогнал да затваря капачките. HeartAnimal Heart Eyes CatHands Clap Страхотна е Берил. Това най-много харесвам в нея - тя е обикновен човек, който не се главозамайва. Revolving HeartsHugHands Clap Берил е толкова земна, истинска, мила, добра и усмихната! Не се страхува да покаже, че и тя като нормалните хора също вари домати - също слага буркани - също готви, чисти и т.н. Ерсин също е такъв! Дай Боже винаги да са заедно и да бъдат такива, каквито са - естествени, добри и земни! Обичам ги Hands ClapTwo HeartsNature Sunny

# 170
# 171
Ехааа, Берил и Ерсин бяха заедно на 5 дневен курс за развитие и подсилване на знанията и техниките свързани с  актьорското майсторство в студио Dès Vu Camp, в програмата за писане с Murat Mahmutyazıcıoğlu HeartHugHands Clap Курса се проведе от 12 до 16 август 2026. Blush По принцип офиса на студиото си е в Истанбул, но на обявата за курса пишеше че ще се проведе в Аяка. Берил и Ерсин са били там на нещо като лагер - явно са отседнали там и междувременно са се обучавали! Nature Sunrise Kissing HeartRevolving Hearts Доколкото разбрах са били няколко групи с различни преподаватели - Берил и Ерсин са били при Murat Mahmutyazıcıoğlu! Hug Днес е бил последният ден на курса и от студиото пуснаха тези уникални снимки с Берил и Ерсин по време на обучението им там. Sparkling HeartHeart EyesKissing Heart Погледнете ги само колко са готини и сладки - харесва ми това, че са се записали заедно на този курс - подкрепят се и се обичат! Уникална двойка са. Нека щастието и любовта им да са вечни! HeartHeart EyesRevolving HeartsKissHands Pray Разбира се с Берил и Ерсин е било и кученцето им Керем, което също е на някои от снимките Two HeartsHugAnimal Dog

https://www.instagram.com/p/DcHBWqXjjdb/

Ето линк за едно видео, на което може да видите Берил и Ерсин на това обучение. Те са отлични актьори, но явно са решили да се осъвършенстват още повече! Незнам какво може да научат - не съм сигурна дали техния курс е бил свързан с актьорството и техниките, или с нещо друго - но са прекраси и се радвам, че се включиха в това и отидоха там заедно! HeartHeart EyesRevolving Hearts

https://x.com/t624620/status/2087990189964644355/video/1

Ето линк за официалната страница на това студио в instagram, както и това което пише като информация за него Purple Heart

Какво означава Dès Vu?
Моментът, в който осъзнаваме, че моментът се е превърнал в спомен. Работилница | Събитие | Сцена | Лагер
📍Куручешме, Истанбул!
Heart

https://www.instagram.com/studiodesvu/

Един от преподавателите в това студио е известният актьор Салих Бадемджи, а този който работи с него и помага за провеждането на курса е режисьора Джем Карджъ, режисирал хитове като Вятърничав! Sunglasses Тук пише подробно за курса на Джем и Салих - там пише, че ще се проведе в Аяка! Заедно със Салих там работи и съпругата му Имер Йозгюн. Heart Първо се чудех дали курса на Берил и Ерсин е бил в Акяка или в Истанбул, но после по снимките стана ясно, че те също са в Акяка. Това се потвърди по-късно и от хората там! Имало е няколко различни преподаватели и различни програми - всичко се е провело на същата дата - от 12 до 16 август - т.е. днес приключи курса им! Hug

https://www.instagram.com/p/DblEsG5M_TO/

Представям си как Берил и Ерсин са репетирали и изигравали различни сцени заедно! Те имат тренинг. Бяха блестящи като Суна и Абидин в "Златно момче", отделно и в къщи сигурно си репетират различни сцени и си помагат за проектите. Та и сега със сигурност са се насладили максимално YumAnimal Heart Eyes CatKissTwo HeartsHeart

Берил и Ерсин в Лагер „Де Вю“, програма за писане с Мурат Махмутязъджъоглу Revolving Hearts

А ето го и малкия Керем, който не пропуска да бъде с Берил и Ерсин навсякъде - много сладко кученце! HeartAnimal Dog2Hands Clap

Диди, благодаря ти за прекрасните снимки на Берил от рекламата на сладоледа! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 17 авг 2026, 20:27 от Roxis

# 172
Здравейте! Излезе една невероятна снимка на Берил и Ерсин от преди две години - 17 август 2024 година - 2 дни преди сватбата им! Много са готини и сладки! HeartHeart EyesHug Тогава двамата не пускаха никакви снимки - едва на сватбата им на 19 август 2024 излязоха много снимки, клипчета и интервюта с тях! Revolving HeartsBlushHands Clap Скоро имат и годишнина - много им се радвам и им пожелавам винаги да са заедно и да се обичат! Hands PrayHands PrayHands PrayKissing HeartHeart

Излязоха и още невероятни снимки на Берил и Ерсин от лагера на който бяха в Акяка от 12 до 16 август 2026! Heart EyesYumHeart Както вече казах - двамата участваха в в курс за изучаване на писане, режисура и актьорско майсторство. Hands ClapHands ClapHands Clap Харесва ми, че искат да научат нещо ново и да подобрят актьорските си умения още повече HeartTwo HeartsHands Clap Те са Великолепни актьори и прекрасни хора! А най-хубавото е че се записаха заедно на този курс - прекараха прекрасни 5 дни в Акяка, хем на курс - хем на почивка заедно! Revolving HeartsKissAnimal Heart Eyes Cat

Излезе и едно видео с всички участници в курса в различните групи с всички преподаватели. Hug Тук можем да видим режисьора Джем Карджъ, както и актьорът Салих Бадемджи и съпругата му Имер Йозгюн. Heart Берил и Ерсин са застанали най-отзад в групата и почти не се виждат, но разбира се - аз и техните фенове веднага ги забелязахме Stuck Out Tongue Winking Eye Забелязахме и как се прегръщат най-отзад и Ерсин целува Берил! Не се удържат тези сладури - много им се радвам и ги обичам! KissHeart EyesHeart Пуснали са само тази част от видеото с тях - като са го приближили малко за да се види какво правят най-отзад - аз направих гифче на този момент. Може да видите Берил и Ерсин най-отзад дето е сърчицето. Sparkling Heart

https://x.com/arici_roseeee/status/2089101076100198610/video/1

Отделно направих и стоп кадри на цялото видео с хубаво качество, което си свалих от сторито на един от преподавателите в лагера Dès Vu, но така и никой не пусна пълното видео никъде! Hug Аз го имам, но Берил и Ерсин така или иначе са най-отзад, та направих стоп кадри Two Hearts Можете да ги видите най-отзад зад съпругата на Салих Бадемджи, която е с розовото, Салих пък е със зелената риза - а Берил и Ерсин са отзад и се прегръщат незабелязано и необезпокоявано от другите Revolving HeartsNature Fire:Heart Eyes На втората снимка леко се вижда как Ерсин целува Берил по врата. Но на гифчето се виждат по-добре. Уникални сладури са HeartPeople CouplekissHeart Eyes

Ето с тази визия са! Nature FireHeart EyesHeart

Пускам и още снимки на Берил и Ерсин с техни колеги от курса в Акяка! Незнам дали Ерсин е пуснал тази брада заради ролята си в 3-ти сезон на Далечен град или просто заради отпуската! Скоро ще разберем. В предния си сериал - Операция Алеста той беше без никаква брада, после си пусна малко както му отива супер много - сега е пуснал повече, но всякак е страхотен, а Берил е прекрасна! Sparkling Heart

Обожавам ги тези двама усмихнати и влюбени сладури!!! HeartYumBlush Повтарям тази снимка от лагера в Акяка, защото ми е много любима - тук двамата са по от близо! Revolving HeartsHeart EyesPeople Family Утре Берил и Ерсин имат годишнина от сватбата. Нека любовта им да е вечна, усмивката винаги да е на лицата им - да са живи и здрави и да са щастливи заедно цял живот! Hands Pray Hands PrayHands Pray

# 173
Дойдоха хубави новини от Берил Позам и Ерсин Аръджъ. Стана ясно, че двойката очаква бебе. Научава се, че успешната актриса Берил Позам е бременна в третия месец.

(Бирсен Алтунташ)

# 174
Берил  и Ерсин  очакват дете. Актрисата е в третия месец от бременността си. Двойката ще разбере пола на бебето следващата седмица . Съпрузите посрещат втората годишнина от сватбата си с тази прекрасна изненада.

Може да пропусне влизането в Далечен град заради това събитие.

# 175
Ехаааа, това е най-страхотната новина - Берил и Ерсин очакват първото си дете! Толкова много се радвам за тях. Берил е бременна в 3-тия месец! Двамата са уникална двойка - създадени са един за друг! Радвам се, че сега ще си имат бебе, плод на тяхната голяма, силна и истиска любов!!! HeartHeart EyesHands Clap

Не можах да повярвам, когато Берил и Ерсин пуснаха обща публикация по повод втората годишнина от сватбата си и там потвърдиха новината, че очакват бебе! Дори са пуснали и снимка от видеозона!!! HeartRevolving HeartsPeople Family

Скрит текст:

Берил и Ерсин: „Всичко, което е наше, е живо“ вече две години и семейството ни расте ♥️ #Малък Аръджъ 🐝

Още когато научих новината днес супер много се зарадвах и развълнувах, но бях на работа и нямах никаква възможност да пиша - благодаря на Диди и на azisiq, че са споделили тази страхотна новина! Flowers Hibiscus HugKissing Heart

Да ви призная от известно време имах подозрения, че Берил е бременна - още от интервюто на Берил и Ерсин на рожденият му ден 7 юли 2026 в Бодрум! Тогава Берил каза, че има специална изненада за Ерсин - тогава си помислих, дали пък не е бременна! Берил буквално сияеше - Ерсин също и така се гледаха и гушкаха! HeartHeart EyesKiss После за известно време не пускаха нищо, а след това се появиха на сватбата на колегата на Берил от "Ревност" Джем Услу - там също Берил беше с по-широка рокля и на хорото и на дансинга докато Ерсин беше Диджей ми се видя, че Берил има малко коремче! YumTwo HeartsSparkling Heart Разбира се тогава не казах нищо - просто исках да изчакам, за да съм сигурна! Blush И на рекламите й за Pervoll също се вижда коремчето. След това на курса, на който Берил и Ерсин бяха в Акяка също си личи и по начина й на седене и по широките й дрехи Heart Eyes А снощи съвсем се убедих след като Берил и Ерсин бяха на концерта на Мерт Демир! Журналистите ги спряха за интервю и тогава на Берил доста повече й личеше, че е бременна. Heart Revolving HeartsPeople Family Много се радвам, че днес Берил и Ерсин официално го потвърдиха в поста си по повод втората годишнина от сватбата им! Буквално съм на седмото небе от щастие - супер много ги обичам. Те са моите любимци - уникална двойка са и много се радвам, че ще си имат бебе! Hands ClapHeart EyesHugHeartRevolving Hearts Няма по прекрасно нещо от това двамата да са заедно, да се обичат и да си имат бебе, плод на тяхната голяма, красива, чиста и истинска любов! Sparkling HeartHeartPeople Couplekiss

Пожелавам на Берил лека и спокойна бременност, Дай Боже бебенцето на Берил и Ерсин да се роди живо и здраво, а после да расте щастливо заедно с прекрасните си родители! Hands PrayHands PrayHands Pray

Честита 2-ра годишнина от сватбата и на Берил и Ерсин! Пожелавам им да са все така влюбени, земни и истински - винаги да се обичат и подкрепят, да се радват заедно на детето си и на всеки момент заедно! Да имат още хиляди незабравими моменти. Да са живи, здрави и щастливи заедно цял живот!!! Hands PrayHands PrayHands Pray Two HeartsHeart

Ето невероятното видео с Берил и Ерсин от вчера, когато са излизали от концерта - има и страхотно интервю с тях! Heart Направих и малко стоп кадри. Hug Тук според мен много ясно си личи, че Берил е бременна. Много са готини и сладки Берил и Ерсин - и как хубаво се смеят и гледат! Прекрасна двойка!!! Revolving HeartsHeart EyesBlush Питат ги за нови проекти, а Берил сочи към Ерсин и казва - той има. После Ерсин казва, че ще участва в нов сериал, Берил му каза да каже името - тогава Ерсин казва, че ще участва в 3-ти сезон на Далечен град. Sunglasses Берил каза, че засега тя няма нов проект, но преглежда различни неща - ясно е защо не е приела проект - сега е време да се наслади на най-хубавото нещо - майчинството. People Couplekiss Ерсин със сигурност ще е неотлъчно до нея - предполагам, че докато снима в Мардин, Берил ще се пренесе там с него. Revolving HeartsKissHands Pray

https://www.instagram.com/p/DcMVu3_ML0g/

https://x.com/DTural/status/2089798769160171877/video/1

А ето и селфито, което Берил пусна с Ерсин от концерта! Толкова са сладки и влюбени - със сигурност ще бъдат прекрасни родители!!! Много им се радвам Sparkling HeartHugHeart Eyes

Имам да пусна и други неща, но ще е по-късно! Ако някой пише след мен може да го направя по-скоро, ако не когато имам възможност ще пусна другото! Wink

Много хора лайкнаха Берил - нейни приятели и колеги от Златгно момче и Ревност сред които Афра/ Сейран, Ознур/ Асуман, Емре Алту/ Осман, Гьозде Кансу/ Гюлгюн, Гюлчин/ Ифакат, и малките сладури които изпълниха ролите на Тешко и Хатидже - дъщерята на Суна и Абидин от Златно момче! А от Ревност й писаха - Ханде Доандемир, Бюлент Инал, Айча Бингьол, Хафсанур Санджактутан, Дилара Аксюрек и още други! Много се радвам !!! Hands ClapNature StarHeart

Има хиляди коментари от феновете с хубави пожелания за бебенцето на Берил и Ерсин! Всички ги поздравяват и им се радват и отправят хубави пожелания към тях! Новината за бременността на Берил е навсякъде по медиите не само в Турция, но и по други страни по света! Хората ги обичат и се радват за бебето! Берил и Ерсин са прекрасни актьори и изключителни хора - гордея се, че съм тяхна фенка! Уникална двойка са Revolving HeartsAnimal Heart Eyes CatHug

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 00:16 от Roxis

# 176
Здравейте! Направих този колаж с невероятни снимки на Берил и Ерсин по повод втората годишнина от сватбата им и новината за това, че ще си имат бебе! Revolving HeartsKissHug Мисля че се получи страхотно. Дано ви хареса!!! Flowers Hibiscus Обожавам всяка една от тези снимки и моменти - двамата са уникална двойка. HeartHeart EyesPeople Family

А ето новината за бременността на Берил и бебчето, което чакат Берил и Ерснин пусната от Бирсен! Тук пише нещата доста подробно. Hands Clap

Берил Позам и Ерсин Аръджъ изненадват всички с бебе на втората си годишнина от сватбата 🧿

♦️ Берил Позам и Ерсин Аръджъ, чиято любовна история започна на снимачната площадка на телевизионния сериал "Златно момче - Yalı Çapkını" и завърши с брак, споделиха прекрасна новина. Двойката, която днес отпразнува втората си годишнина от сватбата, очаква бебе. Разкри се, че успешната актриса Берил Позам е бременна в третия месец.

ЩЕ РАЗБЕРАТ ПОЛА НА БЕБЕТО СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА
♦️ Щастливата двойка, която вчера присъства на концерта на Мерт Демир, ще научи пола на бебето си следващата седмица. Берил Позам, която наскоро участва в сериала "Ревност - Kıskanmak", си взема почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху майчинството, докато Ерсин Аръджъ се готви да поеме роля в сериала "Далечен град - Uzak Şehir", заснет в Мардин.

Припомням общия пост, който Берил и Ерсин пуснаха на 19 август 2026 по повод втората годишнина от сватбата им - в който пост лично обявиха, че очакват бебе! HeartHeart EyesPeople Family Публикацията им вече събра близо 900 000 лайка и има над 5000 коментара под нея! Толкова се радвам за тях  Hands ClapHands ClapHands Clap

Пожелавам на Берил безпроблемна бременност. Всичко с нея и бебето да е наред. Дай Боже бебчето на Берил и Ерсин да се роди живо и здраво и да израсне заедно с тях - неговите прекрасни родители обградено от много любов, щастие и усмивки, които те ще му дадат! Hands PrayHands PrayHands PrayHeartRevolving Hearts

Берил и Ерсин: „Всичко, което е наше, е живо“ вече две години и семейството ни расте ♥️ #Малък Аръджъ 🐝

Много от приятелите и колегите на Берил и Ерсин от Златно момче, Ревност и други сериали им писаха, хиляди фенове от целият свят също ги поздравяват!!! HeartHugHands Clap Направи малка извадка на съобщенията до тях пуснати от техните приятели и колеги от Златно момче и Ревност Flowers Hibiscus - начело с Афра/ Сейран, Емре Алту/ Осман, Гьозде Кансу/ Гюлгюн, Гюлчин/ Ифакат, Бусе/ Пелин, актьора, който изпълнява ролята на Юсуф и малките сладури които изпълняват ролите на Тешко и Хатидже - дъщерята на Суна и Абидин от Златно момче! Sparkling HeartKissing HeartNature Star Отделно са лайкнати от Ознур/ Асуман и съпруга й Ийт, които със сигурност като техни свидетели и близки приятели са им се обадили лично или са им отишли на гости! HeartTwo HeartsHands Clap А от Ревност им писаха - Ханде Доандемир, Бюлент Инал, Айча Бингьол, Хафсанур Санджактутан, Джем Услу, Дилара Аксюрек и още други! Hands ClapKissing HeartSparkling Heart Имат лайк и от Юсра Гедик, която познаваме като дъщерята на Хюсню от Опасни улици. Тя игра с Ерсин в Измамници. Писаха им и Мине Тугай - която също игра за малко в Златно момче и която познаваме от други сериали сред които Безмилостен град, актьора Танер Румели, който също е техен приятел, стилистката и добра приятелка на Берил - Селен Карабулут и много други! Много се радвам!!! Hands ClapHands ClapHands Clap

Излезе още едно страхотно видео с Берил и Ерсин с кученцето им Керем от курса на който бяха в лагера в Акяка! Тук са заедно с преподавателя и други от курса! Страхотни са ... Sparkling HeartHugAnimal Dog

https://www.instagram.com/p/DcMAGV1sgMW/

https://www.instagram.com/p/DcLnWtYCFAP/?img_index=1

Излезе и още едно уникално видео с Берил и Ерсин от концерта на Мерт Демир, на който бяха на 18 август 2026! Heart Някои техен фен от публиката ги е снимал докато са се забавлявали и са танцували! Heart Eyes Много са готини, сладки и влюбени!!! Revolving HeartsKissPeople Boy

https://x.com/arici_roseeee/status/2089987547220873359/video/1

https://www.instagram.com/p/DcNtyCXllk_/?img_index=1

# 177
Здравейте! Излязоха още невероятни снимки на Берил и Ерсин от обучението им в лагера в Акяка, на който бяха от 12 до 16 август 2026! HeartHugHands Clap Други хора присъстващи там пуснаха снимки с тях - една от участничките  е написала и точно къде се намира мястото, а именно село Йениче в Мугла. Sunglasses Личи си, че всички в лагера са очаровани от Берил и Ерсин, от тяхното отношение, тяхната естественост и човечност! Heart EyesTwo HeartsSparkling Heart Всички са искали да се снимат с тях, а Берил и Ерсин с радост са се снимали и то не като актьори, които са повече от тях - а като обикновени хора като тях. Възхищавам им се и много ги обичам. Hands ClapHands ClapHands Clap Берил и Ерсин са уникална двойка и прекрасни хора. Гордея се, че съм тяхна фенка! HeartKissing HeartKiss

Пуснаха и още едно страхотно видео с Берил и Ерсин докато правят тази снимка! Как само се подготвят - първо кученцето им го нямаше, после Берил го извика и то дойде - тя го гушна и се снимаха с Ерсин и останалите! Големи сладури са! Нека винаги са така щастливи и да се обичат. Revolving HeartsHeart EyesAnimal Dog

https://x.com/luvberil/status/2091996603049472148/video/1

Ето селфито от 2 ъгъла - прелестни Берил и Ерсин, като се позагледа човек и тук си личи че Берил е бременна. Много им се радвам HeartPeople CouplekissPeople Family

Ето още една страхотна снимка и на кученцето на Берил и Ерсин - Керем, от което всички са възхитени, както и още 2 снимки от мястото на лагера! Голяма красота е Nature Sunrise Animal Dog2Purple Heart

# 178
Днес Берил пусна едно уникално видео заедно с Ерсин докато се возят на мотора им в Истанбул! HeartHeart EyesBlush Виждайки кортежа от мотоциклети на път за вкъщи, Берил и Ерсин са се качили на мотора си и са участвали в церемонията за Деня на победата на 30 август! Hands ClapPeople CouplekissRevolving Hearts Прекрасни са - толкова са сладки и усмихнати! Уникална двойка - нека бебчето им да се роди живо и здраво и да расте щастливо и обичано заедно с тях неговите прекрасни родители! HeartHeart EyesRevolving HeartsPeople Family Hands Pray Направих малко стоп кадри от видеото пуснато от Берил в сторито й, давам и линк за клипчето!!! HugKissing HeartTwo Hearts

https://x.com/AbSunaErsin/status/2094068667809972557/video/1

https://www.instagram.com/p/Dcq96OxuGA4/

https://www.instagram.com/p/DcqoA27saaL/

Ето още 2 невероятни снимки на Берил и Ерсин от днес 30 август 2026 - двамата са ходили на обяд! Толкова са сладки и прекрасни. Бременността отива толкова добре на Берил 😍😋🧿HeartRevolving Hearts

Междувременно публикацията на Берил и Ерсин за 2-рата годишнина от сватбата им, в която официално обявиха че ще имат бебе вече достигна 1 милион лайка и близо 6 000 коментара! Много се радвам!!!  Hands ClapHeart EyesHeartKissPeople Family

Общи условия

Активация на акаунт