"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 069
  • 838
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Хора,току що ми се обадиха от Сиа Адвъртайзинз.........Правят реклама на нов продукт на Нестле,и искат майка с дете......Искали истинска майка с дете,не актриса,за да може вси4ко да е истинско.Видяли моя снимка в 9 месеца/някой има ли представа какво правя аз там и кой брой е newsm78 newsm78/, харесали ме,и искат в петък да отида на кастинга с Никола.....Да,ама нали съм в Приморско,няма да стане.........не и този път Sad Преддложих им да направят кастинга в Приморско,като им обясних,4е аз съм тази,която им трябва Blush Blush,обещаха другият път Mr. Green Mr. Green

Но веднага направих контакта с тях,обясних им 4е Движение на Българските Майки отдавна търсим контакт с тях,4е  имаме много идеи за общи проекти - обещаха съдействие - да видим Praynig Praynig Praynig
С позволението на жената-записах и телефонаказах и 4е септември ще и се обадя,обеща съдействие,ще се пробваме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
Мери,само а ти кажа,че тези са звъняли наред на всички момичета които сме посещавали училището 9 месеца-и на мен ми звъняха и на другите скоито ходехме-искали да снимат как деца хапвят пюрета Mr. Green
ама добре,че си говорила за нас-дано не ни отсвирят Whistling

# 587
Мери,само а ти кажа,че тези са звъняли наред на всички момичета които сме посещавали училището 9 месеца-и на мен ми звъняха и на другите скоито ходехме-искали да снимат как деца хапвят пюрета Mr. Green
ама добре,че си говорила за нас-дано не ни отсвирят Whistling

Бе да ти кажа,от моите само на мен са се обадили Thinking Thinking Thinking

А ина4е - много ясно ,4е ще говоря за нас,нали знаеш 4е съм си хрътка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 588
  • sofia
Момичета, записвам се да следя темата. Ако имате нужда от помощ свиркайте, работя и съм с дете, но мога да ви бъда от полза, надявам се, ако има нещо за помощ след 18, събота и неделя.
Чета за някакъв склад, пишете какво е нуждо и къде да се занесе. Мога да съм ви от полза с дрехи - мои, на мъжа ми, за момиченце до 1 год., домашни потреби, книги.
Свиркайте и за оганизационни дела - набор на текстове, брошури, преводи английски, немски, разпечатки.
Примерно, вие знаете най-добре - в кой дом има нужда от занимателни пособия за оцветяване, за четене, мога да направя папчици с неща за оцветяване, песнички, текстове.
Съжалявам ако идеите ми не са на място, но все пак още не съм ориентирана от какво може да се нуждаят децата.

Ло,благодарим.
За момента нямаме нужда от дрехи,но от помага4и и хора с идеи-винаги Hug
Би ли ми пуснала  твои телефони,4е нямам време много да пиша сега Praynig

# 589
  • sofia
Днес взехме едно голямо дарение от игра4ки от една Организация  bouquetСтрахотни са,много са и ще можем да дадем на поне 10 дома за деца от 0 до 7 год .Има какво ли не и най-ве4е полезните за деца с проблеми модулни игри и пъзели по методиката Монтесори.

Ще занесем в Перник,Дрен,Кюстендил,Медвен,Плевен,Русе,3 дома около Търново,с.Търнава,Благоевград,звената "майка и бебе" в няколко града.
Моми4ета от Пловдив,Пазарджик и Видин-трябват ли ви игра4ки?

# 590
Днес взехме едно голямо дарение от игра4ки от една Организация  bouquetСтрахотни са,много са и ще можем да дадем на поне 10 дома за деца от 0 до 7 год .Има какво ли не и най-ве4е полезните за деца с проблеми модулни игри и пъзели по методиката Монтесори.

Ще занесем в Перник,Дрен,Кюстендил,Медвен,Плевен,Русе,3 дома около Търново,с.Търнава,Благоевград,звената "майка и бебе" в няколко града.

Супер  Hug

# 591
  • sofia

Супер  Hug

сега си търся нокти и  мускули за смяна  Mr. Green
Игра4ките са супер Мери,има толкова много ,4е днес с Ивет влизахме в палетата да избираме .Ама то кво да избираме-взимаме вси4ко и ще има стотици радостни деца.Има от онези игри ,които има в Перник(ти подари умален модел там,помниш ли,на Веселинова)СЕга има една доста по-голяма ,то4но същата Grinning
Помниш ли слу4ая с Ме4о Пух в колата ти?Днес Ивето си имаше компания руса мацка  Crazyс ръст около 1м.Такава кукла не бях виждала FlutterНадявам се само да успеем до седмица да ги разнесем  Simple Smile

# 592

Супер  Hug

сега си търся нокти и  мускули за смяна  Mr. Green
Игра4ките са супер Мери,има толкова много ,4е днес с Ивет влизахме в палетата да избираме .Ама то кво да избираме-взимаме вси4ко и ще има стотици радостни деца.Има от онези игри ,които има в Перник(ти подари умален модел там,помниш ли,на Веселинова)СЕга има една доста по-голяма ,то4но същата Grinning
Помниш ли слу4ая с Ме4о Пух в колата ти?Днес Ивето си имаше компания руса мацка  Crazyс ръст около 1м.Такава кукла не бях виждала FlutterНадявам се само да успеем до седмица да ги разнесем  Simple Smile

Айде,заслужи си една ноктопластика Grinning Grinning Grinning
Браво,щом има такива терапевти4ни игра4ки е много добре-за децата си е терапия. Радвам се,4е има от  онези големите игра4ки - Ме4о Пух в колата ми беше толкова актуален,вси4ки големи ме заглеждаха -да не говоря за децата.Представям си радостта им когато ги подариме Grinning Grinning Grinning Можем да ги опаковаме/ако остане време и имаме с какво,говоря за по-големите/, и да по4нем под ред-рожденни дни,у4ебна година,Коледа,подаръци в един обикновен ден/при посещенията ни,като поущрение 4е са били най-добрите деца на света Hug Hug/

# 593
Maliiiiiiii, dokato se varna moqta Niq shte e stanala TV zvezda veche. Dano da ne se vazgordee mnogo i da se pravi, che ne me poznava Sad Uspeh, maicheta! Mnogo e hubavo tova. Dano naistina sadeistvat za nqkakav proekt po natatak  Praynig   bouquet

# 594
  • София
Кога и до къде ще се разнасят играчки  newsm78
Ходи ми се в Перник - хайде другата седмица да идем, а? Хем играчки, хем телевизора ще закараме  Praynig

# 595
Момичета, здравейте, благодаря за посрещането.
А това с играчките е супер Peace
Ако има нужда - другата седмица съм без дете, така че мога да помагам с опаковане, подреждане, може ако ме вземете да дойда и с вас до Перник, само дето колата ми е дребна, та въпросния Мечо Пух май сам ще го возя Mr. Green
Можете да се свържете с мен на 0898 42 88 79 или на ICQ:54-212-971 - Гергана, звънете не ме жалете!

# 596
Хора,не мога да смогна да отида до ММЦето да видя децата от Трън..........Никола ми е болен,има съмнение за рубеола,с много гаден обрив е,с температура.........не сме спали от доста време,запо4ваме ле4ение....отменихме и ваксини.......абе явно си е поставил план до една година да минем вси4ките шарки.....педиатърката беше шокирана ,4е на 2 месеца е изкарал варицелата.........Ей такива неща при мен.......... ooooh!

# 597
Някой знае ли нещо за дома в гр.Балчик - Тузлата  newsm78
Роси , ако нещо е подходящо затам , ще пътувам в събота вечерта с влака , но мога нещо да взема или пък да ми изпратите до Варна (ще бачкам там август)

# 598
  • sofia
Кога и до къде ще се разнасят играчки  newsm78
Ходи ми се в Перник - хайде другата седмица да идем, а? Хем играчки, хем телевизора ще закараме  Praynig

аз съм плътно със Сашко и до 13.08.и няма на кого да го остаявм за да пътувам.Ако има желаещи и могат да отидат до Перник-ок.ПОнеже игра4ките са в насипно състояние трябва дас е сортират преди това в зависимост от домовете.4ак след това да се карат и изпращат.Утре ще идват от с.Търнава и ще им дам игра4ките за тях.

Иве,една 4аст ще се изпраща по БДЖ,а малка 4аст ще се кара на място.Първо трябва да органзизрам буса за Западна Бг ooooh!Аз ще се опитам до вторник да са сортирани и надписани игра4ките кое за къде.Утре ще ходим да извозваме с Ивет останалата 4аст и тогава ве4е ще кажем кое за къде.Но със сигурност написаните ве4е домове ще си ги полу4ат до седмица-две  Peace
Ако в понеделник има желаещи за сортиране да казват HugА след сряда който може да кара да отива в склада и да си взима.Ще пише кое за къде е .
Ло,ще ти обясня подробно къде,какво и как Wink

От сряда съм с детето при Догановци(много е вероятно)на Боровец.С Линда ще ги навестим за няколко дни Twisted Evil

Жени,за сега незнам дали ще останат игра4ки,но ако-да ще ти пуснем по БДЖ.КОлко са големи там децата?
Ще ни отнеме време да сортираме и разпределим такова к-во игра4ки така 4е да има от вси4ко за вси4ки.Нека видим как ще ги оправим тези домове с които работим и като видим какво остава веднага ще ти кажа.

Тъпо е, оба4е сме супер намален състав тоя месец,с децата на вси4кото отгоре и трудно вършим неща като сортиране,каране,изпращане CloseВсе важни неща,но става трудно.

bouquet  bouquet  bouquet

# 599
  Ще дойда в понеделник. Ако някой реши да ходи до Перник, молив да ме вземе, ние сме без кола за неопределен период от време.

Общи условия

Активация на акаунт