Помощ с лечител/ гадател

• 401
  • 4
  •   1
Отговори
Моля за помощ с лечител/ гадател/
На 37 съм, партньорът ми ме остави след 2 неуспешни инвитро опита, тотално отчаяна съм, ще мога ли да срещна друг човек и да имам дете? Моля за лечители, алтернативи методи за стабилизиране на емоционалното ми състояние.

# 1
Не ти трябва лечител, гадател и прочее измами.
Потърси психолог в твоя град.

# 2
На 37 съм, партньорът ми ме остави след 2 неуспешни инвитро опита, тотално отчаяна съм, ще мога ли да срещна друг човек и да имам дете? Моля за лечители, алтернативи методи за стабилизиране на емоционалното ми състояние.
Опитай с Фериде да ти махне стреса .Относно ясновидци има някои ,но докато не се потвърдят думите им не мога да те подвеждам .Пиши ми на лични ,ще се опитам да споделя мнения

# 3
Коя е тази Фериде?
Опитай с Фериде да ти махне стреса .Относно ясновидци има някои ,но докато не се потвърдят думите им не мога да те подвеждам .Пиши ми на лични ,ще се опитам да споделя мнения

# 4
Здравейте! Всички видове чистки, дали с руни, восък, куршум, яйце, рейки, баене и прочие са само временно облекчение. В началото ще помогне, ни всичко може да се върне като само програма. Препоръчвам психиатър/психолог и работа със консултант констилации.

Общи условия

Активация на акаунт