Чорапи

• 1 569
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пирин Хил за мен са много надценени. И то хубавите им серии.
Аз си взимам от Декатлон, там има и разновидности на ластика, коеето на мен ми е важно. По 7-8 лв за 3 чифта са.

# 31
Аз обичам шарени чорапи и съм супер доволна от Пирин Хил и за себе си, и за сина ми. Но както писах вече, имам много чифтове. Детето стига до късане, но той има много по-малко чорапи, ходи без пантофи, а у дома сме с твърди настилки (нямаме мокети, килими и подобни).

# 32
Моите предпочитани чорапи с вълна са от тънкия и небодливия тип. Вълната има свойството да топли много, без да запарва, с точно колкото е нужно. И да не е много студено времето, не прегряват и не се изпотяват краката, ако пък е студено, държат топло.

# 33
  • Melmak
Пирин хил са надценени. Преди може би са имали качество. Бях взимала за подаръци за коледа и купих и за нас. Ми нищо особено, тия любимите ми от лидл (които не намирам веч) са същите и в пъти по-евтини.

# 34
Зимни дебели, плюшени или тип хавлиени не бих носила. Повечето ми зимни обувки са ватирани и дебелото само може да ми изпоти краката, а комбинацията потни в студено време хич не ми харесва. Затова винаги памучни и не много дебели.

# 35
  • София
Аз си купувам от Oysho https://www.oysho.com/bg/damski-chorapi-n4749
Меки са ми и удобни. Стоят по крака чудесно. нито са много еластични, нито стегнати. Нося си ги сума време. Малко по-скъпички са, но за мен си заслужават.

# 36
Като цяло не обичам дебели чорапи аз. Мога евентуално да сложа вкъщи ако ми стане много студено на краката или ако съм болна нещо.

Общи условия

Активация на акаунт