Чорапи

• 1 413
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Сега се замислих, че и друг момент има. Имам една приятелка, която си купува така няколко чифта чорапи и кара само с тях докато може. Аз съм другата крайност - имам две отделения в гардеробра пълни с чорапи - едно с ниски и едно с високи. Съответно карам доста време с чифтовете, които имам и си купувам ако нещо ми хареса, а не от нужда. Та вие с колко чифта човапи карате един сезон?

Не питай. Аз съм като теб. Имам много, до степен, че не мога да ги скъсам. И редовно си купувам нови, защото ми харесват - обикновено от супера и поне 4-5 чифта от Пирин Хил, когато се приберем през лятото в БГ.

# 16
Аз карам с 12-15 чифта общо на сезон. Подменям при нужда.

# 17
  • Melmak
Не знам! Истината е, че не знам колко имам и постоянно купувам нови. Зимата нося високи, но не дебели, а лятото и като е топло (от ранна пролет до късна есен) нося ниски. Много мразя да имам по 1 чифт от цвят/ модел. Ако загубя 1 чорап и втория какво го правя. Искам да имам само еднакви чорапи. И да не мисля за комплектоването им.

# 18
Лидл, Пепко и Кауфланд са ми източниците на чорапи. Вчера в Лидл имаше точно каквито търсиш - по-тънки бели, сиви, черни (комплект от 7 за по десетина лева)

# 19
Най-често поръчвам онлайн, последно купувах от Fashion Days. Знам, че е скучно, но купувам сетове от по 3 или 5 еднакви чифта, понеже като всеки нормален човек си губя чорапите Simple Smile Когато са еднакви, просто носиш останалите.

Купувала съм също от H&M и качеството е прилично. Lidl също.

За зимата обичам да си имам за вкъщи вълнени чорапи, даже подарявам такива на приятели за Коледа Simple Smile Миналата година накупих страхотни от едно магазинче на пазара Иван Вазов и бяха по 6 лв. чифта.

# 20
  • Далечният изток
Явно съм ненормална, но никога не съм си губила чорапи... Thinking

# 21
Това е хубаво, значи си подреден човек. Аз губя, пък и все на единия чорап ми се появява дупка при износване, и ми е по-удобно с много еднакви чорапи, хвърлям този с дупката и продължавам напред.

# 22
Особено креп-найлонови как губя, не е истина... Sweat Smile

# 23
И аз не съм от губещите чорапи. Случва се да изчезне някой, но го намирам рано или късно в джоба на някоя дреха, или в качулката.

# 24
  • Melmak
Ако се прокъса и няма друг брат, отива в кофата. Като студентка вечно носех различни чорапи, защото ме мързеше да ги комплектовам.

# 25
То сега е модерно с различни чорапи, или поне миналата есен беше. Сега май са модерни тия марковите.

# 26
  • София
Нарци, във Фантастико и Хит, съм си купувала чорапи. Различни са, някой стават на топчета, други не мърдат с години. Последно купувах от Уайкики, удобни са ми, Том Тейлър също имат попадения.
На мъжа ми купих някакви на Пума от Хуманик, каза че са най-добрите чорапи, които е имал.
ДМ - имат доста прилични, едни шарени, а има и една специална благотворителна серия за подкрепа на деца със Синдром на Даун.

# 27
А какво мислите за зимните чорапи от Тему, тип "За -40 градуса" :Д? Доста изкуствена материя, но бихте ли носили в студените дни?

# 28
Зимните смисъл с вид на много пухкава хавлия, но тънки на пипане ли? Купувала съм такива от левчето. Стават като цяло. Пак от левчето съм купувала китайски чорапи с агнешка и заешка вълна (заек и вълна правилно ли е?). Е това топли много. И пуска безумно много боклук при пране.

# 29
Аз по всяко време ходя с памучни чорапи. Имам 2-3 чифта на Пирин Хил с вълна, които бих сложила, ако ще седя три часа навън при минусови температури, което не ми се е случвало от години.

Общи условия

Активация на акаунт