💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 17 354
  • 437
  •   5
Отговори
# 390
# 391
Тина, допълвам твоето инфо със завръщането на Ханде с линк:
https://x.com/tvdunyasii/status/1974604840043983353?s=46
Нещо хич не е на кеф ми изглежда.

# 392
Няма как да не и се отрази, това което става на сета им. 🙄

Върти се в соц. мрежи, че са помолили Ханде и Баръш също да напуснат проекта, в подкрепа на Енгин и Дилара.

Според мен нещата отиват към финализиране на сериала, жалко, че е тъкмо когато се стабилизира и тръгна нагоре..

# 393
  • Кърджали
Ханде и Баръш едва ли ще напуснат, договорите им сигурно са със сериозни неустойки. А и не е първият сериал със скандали зад кадър.  Какви ли не драми и скандали е имало на снимачните площадки.
Единственото, което може да се нарече положително в случая е, че тези смени са  в начален етап на сериала, има и 1% да има положителен ефект върху историята. Ама 1% (ако са родени с късмет).

Сега ще стискам палци довечера Керем да имат хубав епизод и съответно добър рейтинг. Че им идва конкуренция със силна заявка. 

# 394
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Sunglasses
https://x.com/gazetevip/status/1974602263172964518

Лоши новини. Смяната на  режисьор и сценаристи, вероятна промяна в историята, няма как да не демотивира артистите и екипа. Жалко! Thinking

# 395
Алекс, ти си по- запозната. Случвало ли се е досега да върнат режисьор и сценарист няколко дни след като са уволнени?

# 396
  • Кърджали
Досега....
Тц.... То и кой би се съгласил да се върне след като да му отнели проекта, който той е създал, чиито основи е положил...

Всъщност помня че по време на Почукай на вратата ми имаха такава дандания. Махнаха сценаристката Айше Кутлу така от нищото (уж с обещанието да я върнат да напише финала на сериала след време). Естествено, успех не постигнаха и се почна със смени Ан сценаристите на всеки 2-3-4 епизода. Което доведе до там че всеки новодошъл имаше своя идея за героите и накрая героите на нищо не приличаха ..
Да, това беше единственият случай в който към края (не помня по кое време беше точно) върнаха първоначалната сценаристка Айше Кутлу, но и героите и историята бяха опропастени вече, че тя и чудо да направи не можеше да върне първоначалната идея и магия на сериала. И общо взето след толкова смени и експерименти накрая вече (лично мое мнение) сериала на нищо не приличаше и не ставаше за гледане, нещо, което рейтинга също добре го отразяваше. Да, харесвах сериала, да изтърпях му многото смени и промени, но от един момент нататък едва едва го гледах, а последните епизоди така и не ги и изгледах (и досега не съм ги гледала).
Та това май е единственият такъв случай за който се сещам -  все пак да са връщали уволнен сценарист. За режисьор не се сещам.

# 397
В туитър се коментира, че част от сцените, които видяхме всъщност е трябвало да бъдат в 4ти епизод , явно са миксирали вече заснетите кадри за 3ти и 4ти епизод и са ги обединили, за да е по-динамичен епизодът, а и да се използва вече заснетото.

Според мен не са уволнени хората, а сами са напуснали, следкато са им казали да направят някакви промени в сюжета, с които не са били съгласни.

# 398
Част от актьорите на Любов и сълзи са на сета

Ама като няма режисьор и сценарист не знам какво ще снимат ...

# 399
Нови кадри от "Сърцебиене" - еп. 4
Скрит текст:
Сами се самозатриват като проект, как може да пуснеш толкова много снимки от епизода довечера ...
( след  кадрите пред и зад кадър, няма смисъл да се гледа сериала довечера, всичко са издали какво ще стане, не знам защо го правят и утре ще има да се ядосваме заради рейтинга ... )

Скрит текст:

# 400
Още нови кадри от Сърцебиене

# 401
  • Кърджали
Миси, те комшиите обичат предварително да знаят какво ще стане. И явно на този принцип и под натиска на настъпващата конкуренция, са дали на по-силен пиар и повече снимки за да задържат интереса.

# 402
Здравейте! Flowers Hibiscus

От страницата на сериала си промотират новия епизод за петък.

# 403
Последно, на 10-ти ще има ли епизод, или чак на 17-ти?

# 404
Към момента няма информация.
Последно, на 10-ти ще има ли епизод, или чак на 17-ти?

Общи условия

Активация на акаунт