💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 17 725
  • 445
  •   15
Отговори
# 435
Много са хубави заедно Арас и Аслъ Sunglasses
https://x.com/muzikvetv/status/1974927488691442044?s=46

# 436
  • София
https://x.com/i/status/1974928067396251912

Хюлия има вече нов план... People Eyes

Скрит текст:

# 437
В туитър мърморят, че тези кадри са били показани във фрагманите, но ги е нямало в епизода. Grinning

Феновете на "Рибарче" ги успокояват, че това е нормално и редовна практика на този екип. Grinning
Помня, че и в SCK имаше такива издънки от време на време. При финалния монтаж се променят нещата.
И на "Сърцебиене" не пуснаха фрагман за 5 епизод, дано всичко е наред при тях и няма смяна на екипа, че не мога да понеса толкова драма. Grinning

# 438
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 439
Здравейте, 🌞

Малко странно и на мен ми стана, че нямаше фраг. Дано поне тук всичко е наред 🍀🙏

Не е мръднал 😉

Хубав ден на всички 😃

# 440
"Ако обичаш силно" еп. 25 (български дублаж)

# 441
Рейтингът е надолу в трите категории ... 😡

# 442

Ето я и конкуренцията:
Скрит текст:

# 443
  • Кърджали

Лошо.... Не съм гледала епизода още, но като цяло коментарите в Туитър гледам са че е бил тегав епизод...
Искаше ми се да вдигнат тази седмица за да може другата да им е една идея по-спокойно, но ....

Иначе като цяло рейтинга не е лош. На 2ро място във всички групи. Не е зле. Но, разбира се,  искаше ми се и по-добре да е.

Имам няколко леки забележки към историята, но в сравнение с глупостите по другите сериали, засега върви добре

# 444
  • София
Здравейте! Nature Sweat DropsNature Closed Umbrella

С малко, но надолу. Rolling Eyes Разочароващо, дано да няма проблем с продължението. А има ли официални новини  за сериала на Ханде? Какво е това сбогуване?!

# 445
В Туитър се върти, че е нямало снощи фраг, защото са чакали резултатите от днес.
" Очаква се пренаписване на сценарий и заснемане на нови сцени за предстоящия 5 еп., ако резултатите не са удовлетворяващи".

Общи условия

Активация на акаунт