BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 715
  • 922
  •   1
Отговори
# 690
Някой разбра ли каква беше идеята на Цвети и защо избра да вземе картата на Стефани? Мислеше, че потенциално може да я спаси да не си тръгне довечера ли?

# 691
  • София
Дъното, този няма място там.

# 692
Не знам и аз защо взе картата на Стефани, може би това й е била идеята, а не да яде. Тази карта с храната май няма да се използва този сезон.

# 693
Някой разбра ли каква беше идеята на Цвети и защо избра да вземе картата на Стефани? Мислеше, че потенциално може да я спаси да не си тръгне довечера ли?

И аз не разбрах… Мисля, че нейната карта просто не ѝ вършеше работа и затова реши да вземе картата на човек, който няма да ѝ се разсърди. Но и картата на Стефани беше излишна, дори Цветелина сама каза, че няма да я използва.

# 694
За съжаление Минка и Сианка са вече продукт на това поколение. Мъжът трябва да плаща и ти да стоиш мирно и да не излизаш без него. Пример на живо за жени, които ги купуват и след това разполагат с тях както решат, изкривено съзнание. Ценности като-  доверие, лоялност, любов, свобода са им абсолютно непонятни.

# 695
Може и да греша, но според мен Цвети иска Стефани вън, затова й отнема евентуалното предимство, което би могла да има, използвайки картата си.

# 696
Стоянов обаче става все по-симпатичен с начина си на игра и поведението си. Сияна обаче вече е доста досадна, не го оставя да диша.

# 697
Тия от БигБрадър четат коментарите в Бг мама , щом говорят същото което се говори и тука. Тая Цвети кво си вика чакай сега Стефани ще си ходи дай да и взема картата може да е нещо хубаво и като разбра , че е е за храна.. ми аз нямя да я ползвам хахаха.
А Мина е била само с наркомани, комарджии и сводници

# 698
Понякога се чудя какво ли си мислят хората, които наистина искат да са част от тоя формат, докато гледат как всеки втори е "Брат, не ми пука.", "Смяташ ли, че ми дреме?", "Хич ми не е."

Ма, хора, за чий влизате там, ако не ви дреме?

# 699
Въшката какъв поглед хвърли.

# 700
Стоянов направо занули с този отговор! Евала!

# 701
Тая реч на Иван да не е прочетена на запис!? Бре, можел да говори членоразделно.

# 702
Цецо иска да избяга от тоя разговор Joy

# 703
Харесвам Цецо! Иван логично реши да сподели с него, а не със Стефан, който му ходи след задника. Цецо има акъл, ще прояви състрадание, но не и съжаление и ще поговори като човек с него. Мисля, че всеки от тях би споделил точно с Цецо нещо лично.

# 704
  • у нас
Овцата на тра*ерс мяса в главата.
Цецо търпеливо го изслуша, не че искаше.

Общи условия

Активация на акаунт