BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 658
  • 920
  •   15
Отговори
# 720
Хладнокръвието на Стоянов 🔝🔝🔝

# 721
Как ми се искаше да съм там, да му кажа две приказки на тоя сбъркания

# 722
Все съм гледала обаче това вече излиза извън контрол. Какво е това? Защо всички мълчат????

# 723
Пак почва да каканиже. И всички го гледат и му дават сцена за изява. Дано да вземе мерки да се погрижи за психичното си здраве. За пореден ден той вдига скандал, крещи и е агресивен само за да каже, че няма никакви чувства към Въшката.

# 724
  • Дубай
Ужасен е, колкото и да опитаха  по някакъв начин да се изчисти образа той, Ванката съсипа всичко.
Какво го интересува него, че Стоянов  и Сияна се целуват, ако искат може и други неща да правят

# 725
Как ми се искаше да съм там, да му кажа две приказки на тоя сбъркания
Това говедо от приказки не разбира. На тоя един кютук в зъбите да го приспи и го изкарват навън моментално!

# 726
Иван е скандален и противен, но в това предаване си е баш на мястото. Смятам, че от продукцията ще натиснат да махнат бременната. Какъвто и да е Иван, прави някаква гледаемост и хората коментират заради него.

# 727
  • София
Тоя откачи, заради казаното от Стоянов, че са двойка с Въшката..
Айде аут, да си отива в неговия свят..малоумник.

# 728
Все съм гледала обаче това вече излиза извън контрол. Какво е това? Защо всички мълчат????
Защото този не е на център и виждат как блъска по масата. Не мисля, че някой иска да се нажежава конфликта.

# 729
🤦🏼♀ Не съм гледала и не познавам участниците, но какъв в този психопат и защо са го допуснали като участник?! Не може на кастинга да не са го усетили. Ако умишлени са го вкарали, формата трябва сериозно да си осмислят концепцията и участниците.

# 730
Очаквах от Калин да го запре тоя ненормалния, но не би. Мълчанието на агнетата.

# 731
  • Дубай
Представяте ли си този човек какъв е навън, колко агресивен и груб към жените. Той и затова е сам!

# 732
Страшен гълфон….къв бро код, кви пет лева.

# 733
Айде, Каспърчо пак прегръща Ваньо и го утешава Joy

# 734
Имат флирт, но не са двойка (поне за сега). Толкова елементарно.

Не разбирам защо бб се опитва да изкара нещата сякаш са по вина на Въшка/Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт