BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 19 576
  • 835
  •   7
Отговори
# 90
Боже Господи, овцата е крайно нестабилна, тя е абсурд. По-добре да гледаме кифлите отколкото Мути и неговите хомофобски изказвания, докато и той се е д*мкал с обратни. Я, моля ви се, осъзнайте се, хора.

# 91
Тя блъфира. Нали има някакви сериозни неустойки ако напуснат по собствено желание. Пак си мисли, че е много принципна…
Горката е в голяма заблуда.

# 92
Михаела с всичкия ли си е? Та, тя го оплаква като умрял!

# 93
Михаела с всичкия ли си е? Та, тя го оплаква като умрял!
А, баш! 😂😂😂

# 94
Тази циркаджийка Михаела с ''цялото си съществуване'' ли каза, че е усетила добрата душа на Мутко? А преди това му опонираше да не се държи агресивно срещу Цецо. Смешковци! Голям рев за ''добряка'' Мутко. А от нечленоразделната реч на Иван нищо не се разбира.
Сияна ми напомня на младата Елeна Петрова в ''Граница''.

# 95
Бебо колко пъти ще повтори 'ако ние сме bros' Joy

# 96
Иване, айде изкажи се де, обоснови се, нищо не разбрахме, егати слабоумните хора са вътре.

# 97
Понеже ще свърши епизода докато Иван обясни какво точно е в главата му, тоя Мути е посял всякакви такива тъпизми в душата му май, та сега извива ръцете на Стоянов, че лежал на леглото на Въшката. Или пък просто не го разбирам какво говори?!
А, сега па Мина му била интересна!

# 98
Иване, айде изкажи се де, обоснови се, нищо не разбрахме, егати слабоумните хора са вътре.
Трудно ми е да ги гледам на моменти. Добре че сте Вие да си коментираме тук, защото иначе нямаше да следя сезона.

# 99
Иван се държи като разгонен от ден едно и е вече доста противно. Мислех, че Сияна мяука наляво и надясно, но Иван е мъка. Думичка не разбрах от казаното от него към Мина и преди това към Стоянов…

# 100
Иван ще търси интелект в Мина? Той в себе си не го е намерил, тръгнал в на другите. 😂

# 101
БАУ 👹
Скрит текст:

# 102
Тази циркаджийка Михаела с ''цялото си съществуване'' ли каза, че е усетила добрата душа на Мутко? А преди това му опонираше да не се държи агресивно срещу Цецо. Смешковци! Голям рев за ''добряка'' Мутко. А от нечленоразделната реч на Иван нищо не се разбира.
Сияна ми напомня на младата Елeна Петрова в ''Граница''.

Иван ми е много труден за слушане. Докато си завърши мисълта, изпускам от къде изобщо е започнал. Дано не реши да пише поезия като Виктор от предния сезон. Като гледам тръгва по любовния сюжет, да видим до къде ще стигне.  😂

# 103
Мина в близък план е на нивото на Михаела - да не ти излиза в тъмното. Не знам защо смятат, че като са платили за повечето неща по лицето си, то изглеждат добре. Толкова пъти тя коментира външния си вид с едно самочувствие, а тя е нищо повече от момиче, което дори да е било симпатично, е обезобразено вече.

# 104
Е, Минка каза, че само ушите ѝ оставали да бъдат ремонтирани, ама мен ако пита, трябва да почне всичко отначало.

Общи условия

Активация на акаунт