💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 52 600
  • 1 291
  •   6
Отговори
# 405
А защо изобщо ги яхва тея варели така. Само да стъпва на тях

# 406
Между другото приближили са и варелите. Иначе мацките щяха да окапят. Помните ли едно предишно състезание?

# 407
  • тук, на мястото си
Различни сценарии:
При сините да иде
- Тони - супер, повече от идеално
- Димитър - също добре
- ако искат може и д-р Петров да им пратят
Ако трябва още някой да махнат - Наталия, Алекс и Гордиенко чакат на полусъединител.

# 408
  • Sofia
Предлагам да не се караме 🤗 нека Гордиенко да е първа, че взе да ме дразни повече и от Алекс - всезнайкото.

# 409
Направо всички без Деската да влизат да заменят Алекс, Наталия,  Гордиенко и Карина с подарената победа Joy

# 410
Започват обаче да бутат ореола на Ръждавичка ли ми се струва. Там ще трябва да вкарат жени , явно ще има женска/мъжка коалиция

# 411
Ха, (гледам със закъснение), защо червените мъже и жени се състезават наравно, без жилетки? Ама как така, нали мъжете имат предимство?  Не знам как не им е неудобно в две поредни състезания веднъж да е така, веднъж онака...
Това предаване за мен удари дъното - още вчера се знаеше какво ще стане. Всичко нагласено, всичко по сценарий...

Наистина не разбирам, толкова ли е ценно за някои хора да ги показват по телевизията, че доброволно се навират в тази гавра?

# 412
  • Sofia
Абе не знам какви коалиции искат, ама такава очеИзвадна нагласация за 7 сезона не бях виждала.. Отчитам подпирането на миналогодишния "победител", но сега се Уляха!

# 413
Не знам ,това е тъпо, само там вкарват хора, Йвайло на блато

# 414
Пак ли при жълти Grinning

# 415
  • Буркина Фасо
тая русолявата изпотроши варелите Grinning

# 416
  • тук, на мястото си
Пак при жълти, що бееее!

# 417
Ехееее жълт. Добре бе.
Дано не бута Ивайло. Да метне Сашка.
А беше добре да е син. И Алеко да хване за блатото.

# 418
Тотално принесоха жълтото племе като жертвено агне на червените. Направо си ги пратиха да претопят жълтите.

# 419
Кой ги научи на тази глупост след въртележката да слагат длан пред носа си? Ние още от деца знаехме, че трикът е да се завъртиш няколко пъти в обратната посока и всичко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт