💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 52 000
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 420
Не е при зелените, за да пазят на Пекин и Карина коалицията. Ясно е

# 421
  • тук, на мястото си
Вече ще им викаме червените, с жълтите се приключи. Александра е на блатото.

# 422
И аз си мисля че Александра ще изпрати на блатото. Няма кой друг.
Другите са около Шопа..

# 423
  • София
Е сега ще изшитка Александра на блатото и отиде крехкия съюз на Ивайло...

# 424
Логиката на продукцията относно жилетките е антилогика (каква изненада) Нормалната логика според мен е следната:
Капитанските битки са индивидуални по механизъм, но отборни и стратегически по смисъл , значение, стратегия. Отборите имат избор кого да пратят, да предвидят, уцелят дали битката ще е подходяща за мъж или жена (има и такива като предната) Сгрешил си - носиш си последствията както като избереш грешния пъзелист.Там изравняване не трябва да има При елиминационни, блатни битки състезателите нямат никакъв избор, той е направен от случая преди много години - там трябва да има изравняване ако битката е физическа, може и в обратна посока - ако се стои на колове примерно площта им да е пропорционална на килограмите.
Но логика, справедливост явно са нужни на продукцията колкото тамяна на дявола

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 22:28 от spidrer

# 425
Някой знае ли защо и на какъв принцип блатния винаги отива в жълтото племе?

# 426
Какво ли пак са измислили за утре с тея нови правила.  Пак някоя шашма, като за наши хора 🤔😪

# 427
  • Варна
Големи въртележки тая вечер Траян при зелените, Томи при жълтите.
Замина Александра курбан на блатото, може пък и новия не се знае. Вече не им трябва дойде друг мъж

# 428
  • Sofia
Видяхте ли промото? Великата Гордиенко - най-добрата от най-добрите, играчът-феномен и острието за всичките 7 сезона била контузена, видиш ли?! Нищо, че лекарите казват друго! Как не я е срам?!?

# 429
Томи ще прати Александра на блатото само ако им остане верен на блатните. Но има и един друг фактор - приятелчето Шопа, който не играе много спортсменски. Ако Шопа каже да прати Ивайло, ще прати него. Нали манипулира повечето. И хоп, един плевел по-малко.

П.П. в понеделник не издадоха грошовете на Александра

# 430
Видяхте ли промото? Великата Гордиенко - най-добрата от най-добрите, играчът-феномен и острието за всичките 7 сезона била контузена, видиш ли?! Нищо, че лекарите казват друго! Как не я е срам?!?
Голям дразнител е Гордиенко.

# 431
Гордиенко е контузена. Боли я. Не я харесвам, но е факт. Просто на продукцията не им харесва синьото племе - прекалено добре се разбират и са много силни. Що да не ги съсипем за да интересно?

# 432
Шопа грам не ми харесва като поведение, не че жълтото племе не го остави да ги изпрати на елиминации или блато, но все пак ми и голям дразнител

# 433
Жълтурите отиваха на разпад. Подсилиха ги. Загатват, че червени ще стават. Искат да разбият сините, но се надявам да не стане.
За зелените ми е все едно. Искам само да видя как Доктора се наиграва в собствената си игра.

Пленяването го измислиха сега точно, за да не влезе Томи при зелените.
Иначе продукцията си я знаем. Жилетка, без жилетка, пъзел, без пъзел, може, не може, ако искаш..... И утре нова смяна на правила. Поне ме развеселяват, не ядосват.

# 434
  • тук, на мястото си
Вече трети сезон все синьото им пречи. Сценаристите имат проблеми с цветовете или с нещо друго, което харесва жълтия цвят, който после става червен.
Шопа се държи като Мартин, има се за нещо голямо.

Общи условия

Активация на акаунт