💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 41 160
  • 1 192
  •   37
Отговори
# 750
Гордиенко можеше да си затътри поне леглото и масата до другия край и да си яде и спи там сама, отделена...

# 751
Гордиенко можеше да си затътри поне леглото и масата до другия край и да си яде и спи там сама, отделена...
Ама боли я крачето Tired Face 😢

# 752
Тази вечер дали жълтите ще бъдат победени? То тогава ще стане много интересно.
 Кой ли ще номинират? От сините са мъже. Ако изпратят жена, не я виждам. Направо и разписват утре билета за прибиране. Те ще са четирима номинирани. Може ли пак да има блато?

# 753

Къде са Фифо и Сития лъв, които непрекъснато бяха номинирани и се връщаха с грошове.

На блатото е.Александра се казва.И тя е непрекъснато номинирана😜🤣

# 754
Уважаеми участници в анкетата за качество на всеки епизод,

Съжалявам много, че прекратявам по-нататъшно пускане на анкети.
Причината е клакьор/трол който както установих е започнал да дава максимални оценки още от първи епизод.
Започва с едно гласуване в първи епизод, после увеличава на две във втори, после още повече, за да изнаглее до десетки гласувания на епизод напоследък. Дали е бил платен, дали е бил просто маниак, няма как да разберем.  Вчера е гласувал през целия ден в продължение на 11 чАса, когато се сети, предполагам в дупките между други дейности.

Защитата срещу повторно гласуване е елементарна и се преодолява с отваряне на нов браузър или триене на куките преди всеки нов опит.

Това брутално ескалиране/изнагляване го издаде тъй като ми направи впечатление нереално високите средни оценки които се получаваха. Платформата която ползвах surveymonkey.com не е пригодена за работа в такива условия. Аз съм с безплатен акаунт там, но мисля че и с платен не предлагат средства за предпазване от подобен род долнопробна дейност. След ръчно триене (много е бавно Sad)  оценките падат на около 25% средно. Което е много ниско.
Извинявам се на редовните гласоподаватели, че късно се усетих, яд ме е колко време си загубих, а вие покрай мен.
Този долен индивид се подигра с нас.

# 755
Ами какво да ви кажа… или продукцията да си извади сценариите на масата и да ни каже „играете по нашите правила, точка“, или да върнат честната игра, че иначе няма смисъл да гледаме. #Игринаволята7 #Игринаволята #Феномени #Гордиенко #Наталия

Какво да върнат, какво? В това предаване никога не е имало честна игра.

# 756
  • София
Как кой, "плевелът" Ивайло и новакът Кристиан.
И аз си мисля, че жълтите ще паднат, макар че са вече петима мъже и две жени.

# 757
Всяка година ние протестираме срещу игрите на Продукцията, казваме, че няма да гледаме повече никога, но на следващата година пак сме пред ТВ-то и пред клавиатурите.

Така е, защото няма алтернатива. Аз не гледам нито "България търси талант", нито "Ергенът", нито някое от другите. Гледам само "Кой да знае" и "Игри на волята", при това с половин око, докато си тракам по клавишите.  Но появи ли се нормално риалити от същия спектър ще има сбогом на "Игри на волята". Лошото е, че за продуцентите е все едно дали ги харесват или хейтят, стига да се вдига шум.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:25 от Черна станция

# 758
  • София
Тази вечер дали жълтите ще бъдат победени? То тогава ще стане много интересно.
 Кой ли ще номинират? От сините са мъже. Ако изпратят жена, не я виждам. Направо и разписват утре билета за прибиране. Те ще са четирима номинирани. Може ли пак да има блато?

На теория битката изглежда нагласена за Джиеземчето да спечели, т.е зелени да се спасят, но на практика всичко може да се случи: очаквам Николета да бъде най-добра от жълтите, и вече която от двете издържи най-много.

Също така имам усещането, че един от номинираните тази седмица ще попълни бройката на блатните (дали както Благо пратиха миналия сезон или по схемата по която Краля отиде първия път като последен от битка за спасение: зависи от това продукцията кого иска да спаси).

# 759
В страницата на Игри на волята са пуснали откъс между Александра и ветеринарката.
Александра казва на докторката или гласуваш за Йоана или ще те номинирам.

# 760
Гордиенко е руска/ украинска фамилия? Каква й е историята на тази "велика" спортистка? Говори перфектен български, пък фамилията не е българска. Зачудих се просто.
Във видеото с визитката й имаше снимани вестници от 2002 г. Баща й е бил от украинската мафия и се е занимавал с кражби на коли. Убит е 2002 г. Отгледана е от баба си по майчина линия.

# 761
  • София
Бил е бодигард на Крушата, една от най-емблематичните мутри на 90-те, но във визитката поясниха, че и той, и майка ѝ не са били стока и не са участвали в отглеждането ѝ. Само мога да предполагам колко травми може да нанесе на дете такава злощастна комбинация от обстоятелства, свързани с родителите ѝ. 😟 (не ѝ оправдавам поведението, и на мен ми е мега неприятна последните епизоди, но някак не мога да подмина и колко гадна е била съдбата към нея)

# 762
Андрей Гордиенко, по прякор Руснака, е бил бодигард на Маймуняка - Димитър Димитров.
Убит е през 2002 г.

Бил е бодигард на Крушата, една от най-емблематичните мутри на 90-те, но във визитката поясниха, че и той, и майка ѝ не са били стока и не са участвали в отглеждането ѝ. Само мога да предполагам колко травми може да нанесе на дете такава злощастна комбинация от обстоятелства, свързани с родителите ѝ. 😟 (не ѝ оправдавам поведението, и на мен ми е мега неприятна последните епизоди, но някак не мога да подмина и колко гадна е била съдбата към нея)

# 763
Сетих се за песента на Уикеда "Обичам":
"Обичам Барона, Крушата.
Също Маймуняка, Кръстника, Ганеца, Роко.
Толкова са ми симпатични.
Обичам тепиха." Laughing

# 764
  • На Изток от Рая
Играта с кръстовете уж се води женска, но аз от жените помня само Катя от С2, която като Гого можеше да си отвиси до сутринта. В С3 мисля пак беше мъж, Боби, ако не се лъжа. За С5 и 6 нямам спомени, не са били впечатляващи победителите
Не знам как ще се представи Гизем, като се има предвид играта с колове те, не мисля че ходилата ѝ са в състояние да издържат дълго

Общи условия

Активация на акаунт