💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 51 574
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 1 020
  • В Града на Липите
Сега е време да дадат на доктора и Алекс най-трудния пъзел.
Иначе се радвам за Дино и Чикагото. Все пак са ми градски Grinning

# 1 021
  • София
Какво му стана на доктора. Уверено водеше още от началото.
И после... Еми случва се.
Би трябвало да спечели елиминационната битка ама нека видя първо какво ще е трасето и компонентите.

# 1 022
Нищо не познах. Тези, които писах, че отиват на елиминация се спасиха. Grinning
Ама то на такава игра всичко може да стане.
Но не очаквах Д-р Петров на пипкава игра да не се справи. Точно там му е силата.

Той водеше, не знам какво стана ...вятърът го прати Карина от блатото Simple Smile

# 1 023
  • На Изток от Рая
На доктора повечето плочки като че ли паднаха вътре в кулата и това много го забави

# 1 024
Мечтаната елиминация! Може ли и двамата!

# 1 025
  • София
Защо не дадоха 50 гроша на Чикагото за 1-то място?
Все пак победи трима човека на пипкава игра.

# 1 026
  • В Града на Липите
Пазят ги за Гордиенко.

# 1 027
  • На Изток от Рая

На игра за спасение до сега май не са давали грошове, то верно че всичко е различно, ама сигурно нямат бюджет😂

# 1 028
Еми за Доктора съм. Сашко не ме дразни толкова, колкото вас ,ама все пак да си ходи

# 1 029
Не, че очаквам подобен жест, но ми мина през акъла, че Дино и Д-р, може да са се споразумяли
кой да се пребори с Алекс.

# 1 030
Сашко- високото ниво ,да си ходи

# 1 031

На игра за спасение до сега май не са давали грошове, то верно че всичко е различно, ама сигурно нямат бюджет😂
Само на Мани ѝ даваха по този начин грошове. Ама тя щото нали беше най-силната в целия сезон.😉

# 1 032
Кристиан, само белите му космета (които ги има вече на доста места) могат да загатнат за възрастта му.  Ако се обръсне гладко да не личат и си оправи косата, никой няма да му даде над 40г.

При жените е по-различно. Има жени и на 60 не им личат годините точно по отношение на самото лице. Освен това и козметиката им понася по-добре. Може би е на клетъчно ниво, нямам идея.. защо точно, но го наблюдавам. При мъжете е по-различно. Така или иначе имат по-грубовати лица. С годините това е първото нещо, което им се „скапва”
Не вярвам всичко да е до ген, може би в известна степен, но не е само ген.
За да завърша глуповатият си монолог SatisfiedSatisfied да обобщя, че според мен – с годините Жените не им личи по лицето, а по тялото, до като при Мъжете им личи по лицето, а не по тялото хаха Innocent

Блатната драма става изпепеляваща. При зайчетата отиват две супер яки жени, Нахранени! Зайчетата са само необходимата бройка, за да го има въобще блатото като такова и просто около тях се въртят разни вълци и вълчици, идват и заминават, правят драмата и интригата (каквато е целта и задачата на самото мероприятие), а зайчетата продължават да си рупат глупаво морковите ахахаха
Блатото трябва да влиза в играта на много по-късен етап. Всички участници трябва да минават през племената поне едно минимум две седмици. Чак тогава според представянето си, могат да бъдат заточвани. Отделно, влизайки от раз в блатото, никой там няма поле за изява. Няма битки, няма продукционното време и тн. За мен това освен, че е най-голямата глупост е и най-несправедливата част от „играта”, в кавички, защото дефакто игра няма, има яко блеене... най-вече, но определено игра няма.

Яко тъпо е ден едно да влезеш в блатото и ден последен – да излезеш от него…
Мен ако ме нахендрят така, с тръгването си ще подпаля всичките колиби и обори в района, та ще летят пожарни от цялата варненска област, дори от Бургас, а може би ще се наложи от 7-8 коли да идват и от Добрич Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 033
Браво на Чикаго и Дино.
Алеко да пътува, може да вземе и доктора с него.

# 1 034
Май съм единствения и това е единствената игра в която ще викам за Алекс

Общи условия

Активация на акаунт