💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 42 172
  • 1 205
  •   31
Отговори
# 1 170
  • Буркина Фасо
Кралев да го пратят в изолатора да гладува и да гледа Гордиенко как си хапва и .... скандала е на лице  Simple Smile

# 1 171

Нвщо ми се губи логиката на феновете на доктора. Масово твърдят че докторът е бил по-добър на всички елемемти освен на варелите и правят извод, че същият е бил сготвен. Значи продукцията дала 7 (примерно, не съм ги броил) елемента в полза на доктора и 1 в полза на Алекс но сготвен е доктора. Трябвало е и осемте да са за доктора за да е честна битката - пъзел вместо варелите, или пак варели но да ги бутат през ровове. А ако бяха дали и едни халки дето докторът въобще нямаше да мине? Тогава сигурно нямаше да е сготвен а направо кремиран

# 1 172
Довечершната кастинг битка няма да е влизане в сегашния сезон, а в следващия. Павел на предната такава каза, че е последна за текущия сезон.

Исках Алекс да отпадне и много ме е яд, че остава. Доктора ми е безразличен, няма да ми лиспва. Сам се закопа със собствените си схеми. Уж голям стратег, ама нещо стратегията му му изигра лоша шега.

# 1 173
Дино е симпатяга, но последните епизоди не ми харесват подигравателните му коментари към другата коалиция. Напомня ми на един от миналия сезон, който след Раду започна да реди жените. Просто това не е ходът за него. И без това е сам в племето няма нужда да отблъсква хората още повече.

Има потенциал да се интегрира социално, но не знам дали ще го използва или ще чака до разпадането на отборите и да се хване с други играчи.

# 1 174
Не знам различни предавания ли гледаме?Не  съм чула подигравателни коментари от Дино.  Момчето е с чувство за хумор,коментарите му са свежи и смешни. Като този за революцията,дето щял да я гледа от първи ред (след като завърши втори на елиминационната), въобще Дино за мен е находката на сезона.

# 1 175
И аз не виждам подигравателни коментари от Дино. Просто си има чувство за хумор и е на принципа, че по-добре да се смее, отколкото на плаче (образно казано). И какво значи, че това не е ходът за него? Човекът си има принципи и не кляка на т.нар. коалиция. Това не е Иванчо милинкия... Отделно коалицията си заслужава подигравателни коментари, хич да не е..

# 1 176
  • Sofia
Разбирам го Дино. Човекът има достойнство и себеуважение, и аз не мога да лицемернича и да свалям звезди на хора, които не харесвам. От 100 км ми личи, когато не харесвам някого, в тези случаи свеждам да минимум контактите с нехаресваните. В т.ч. открито им казвам причините за това отношение. Научила съм се, че няма как да съм харесвана от всички, държа на мнението на хората, които уважавам, другите са ми фон и пълнеж, и нямат никакво значение за мен. Не виждам нищо подсъдно в поведението и коментарите на Дино.

# 1 177
Ачо от миналия сезон.

Цитат
Ангел Русев пък направи всичко на всичко един успешен опит - първия в изхвърлянето на 118 кг. После два пъти дори не бе близо да фиксира 121. В изтласкването, което е уж по-силното му упражнение и с което обикновено печели европейските си титли, 24-годишният русенец се провали тотално. При първите си две излизания на подиума той не успя дори да обърне 150-килограмова щанга. След това треньорите увеличиха заявката до 152 кг, за да му дадат време да си почине малко. Ефектът беше същият - Русев пак не можа да обърне щангата и направи "нула", която го остави под чертата в официалното крайно класиране.

# 1 178
Чакайте сега тук нещо се разля темата. Да се държиш в добри отношения с другата коалиция заради социалния аспект не е лицемерие, а добра социална игра. Не знам как стигнахте до толкова краен аргумент. Все пак това е игра. Може да не се харесва с Иван заради смяната на коалиция, но това не означава че не може да намери съюзници когато коалицията на Пекин се изпотроши.

Главния инициатор на разделението мъже/жени вече го няма. Дино се разбира добре с Гизем, но не са съюзници поне за сега. Винаги може да има начин за него да избегне постоянни номинации.

# 1 179
Според мен, изобщо не се очакваше на първата игра доктора да не се спаси. И затова втората беше без пъзел. Сега при зелените има шанс за нови коалиции.

# 1 180
Доктора , когото смятам за интелигентен човек , и когото разбирам и оценявам ,направи една фатална грешка. Прекалено избърза. Точно , когато всички бяха щастливи , надъхани ,ентусиазирани, готови да дадат всичко от себе си и задружни ,точно той им съсече ентусиазма , а не те неговия . Страхът да не бъде прецакан , го накара сам да се прецака

# 1 181
  • София
Дали е избързал доктора, или просто някой ентусиазиран редактор е подхвърлил небрежно: "Абе ти знаеш ли че вече жените се наговарят да играят заедно?", можем само да гадаем (макар че който знае, си знае) JoyJoyJoy
Инак Д-р Петров се изчерпа в момента в който загуби войната от Д-р Шанхай (още когато избраха втората за капитан). Просто тогава в неговия лагер си имаше един Иванчо (баш като от вицовете) и му трябваше само една Марийка (Моника) да завърти два пъти очички и отиде коня у рЯката. А в момента в който зъболекаря се контузи вече стана очеизвадно, че Д-р Петров вече няма никаква причина да го пазят, защото всяка седмица щеше да бъде на елиминации с Дино и дали тази или следващата седмица да беше отпаднал: това няма никакво значение, но колкото се може по-рано толкова по-добре за новите сюжети за зеленото племе: вече трябва да се поразместят там малко: ако не го направят сами, продукцията ще се погрижи вместо тях. Joy
Сега вече и Иванушка вече няма чий да го дири и е въпрос на време да го шитнат и него: най-много да поизтискат още някой друг смешен контент от него за изпроводяк.

# 1 182
  • София
За мен пък и двете битки бяха направени за доктора. Но той и на двете се провали. Алекс недохранен и с 11 години по-стар, без особена подготовка си го би.
Само в синьото племе все още няма коалиции, мисля, че затова не са любимци на продукцията. Дори Алекс накрая каза, че ще ползва грошовете да помогне на племето, каквото и да значи това.
Само да не вкарват Кралев, много противен персонаж, а и няма да е честно. Нахранен, свеж играч пък бил той и това мрънкало.

# 1 183
Не ми стана ясно относно кастинг битката. Ако жълтите познаят, печелят предимство. Това добре. Няма ли някакво наказание, ако не познаят? Така казано условието, остава само печалба за тях и не губят нищо, което имат в момента. За какво се ядосват тогава? То  това не е облог. Печелиш или губиш е облог.
Забравила съм в С 6 как беше. Но помня, че при един от облозите на Момчи, и в двата случая /познал-непознал/, той все беше губеща страна.

# 1 184
  • София
Така е монтирано промото, че да остане "изненада" какво ще загубят ако не познаят победителя. Варианти бол, но аз бих заложил на "Пращат някой от тях (Сашка) на блатото" JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт