💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 027
  • 1 249
  •   67
Отговори
# 1 200
Дали е избързал доктора, или просто някой ентусиазиран редактор е подхвърлил небрежно: "Абе ти знаеш ли че вече жените се наговарят да играят заедно?", можем само да гадаем (макар че който знае, си знае) JoyJoyJoy
Инак Д-р Петров се изчерпа в момента в който загуби войната от Д-р Шанхай (още когато избраха втората за капитан). Просто тогава в неговия лагер си имаше един Иванчо (баш като от вицовете) и му трябваше само една Марийка (Моника) да завърти два пъти очички и отиде коня у рЯката. А в момента в който зъболекаря се контузи вече стана очеизвадно, че Д-р Петров вече няма никаква причина да го пазят, защото всяка седмица щеше да бъде на елиминации с Дино и дали тази или следващата седмица да беше отпаднал: това няма никакво значение, но колкото се може по-рано толкова по-добре за новите сюжети за зеленото племе: вече трябва да се поразместят там малко: ако не го направят сами, продукцията ще се погрижи вместо тях. Joy
Сега вече и Иванушка вече няма чий да го дири и е въпрос на време да го шитнат и него: най-много да поизтискат още някой друг смешен контент от него за изпроводяк.
Не се прави така. По-скоро:
"Мислиш ли, че жените вече се наговарят и искат да правят женска коалиция?"

Така нищо не издаваш, но му повлияваш. Wink

И за Алекс бях писала, че като иска, може. Ама го мързи...

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:36 от Alucard

# 1 201
Очаквам да откраднат мъж от жълтото племе в полза на зелените. Успокойте ме , че няма да гледам Кралев в следващия сезон

# 1 202
Искам да гледам Кралев още този сезон. 😏

# 1 203
Искам да гледам Кралев още този сезон. 😏
И аз. Ще пада смях. Но, искам го с Наталия и Александър. Ще е чудо.

# 1 204
Кралев и да спечели, ще влезне в евентуален all stars сезон. Не в този. А новия пък, ще влезе догодина, ако спечели.  Най-вероятно на блатото обаче Trollface

# 1 205
Виждам, че само не сте разгледали варианта сам да се е отказал Simple Smile
Човек с много голямо его. Може да е имал извънредни новини от живота, може пък и просто да му е писнало.. Но его голямо. Ако излиза, трябва да е качествено и мъжки.
На едната минаванка на варелите, седя повече от 10м..къде е логиката.. - Страх? Едва ли, тоз е хладнокръвен, знае, че е вързан, можеше дори са скочи ако иска.
Алекс водеше по едно време близо 5мин и после изведнъж започна на лази и да се извива.. да бе да Simple Smile А и не чух нито за миг да пъшка, това което пък доктора правеше непрекъснато, че чак ми дожале за него.. в миг помислих, че има астма или пък сгъва по 4 кутии Камел на ден Laughing

Но явно няма да разберем какво е било точно..

# 1 206
" Тарикат мъж не писка " ще гледаме тази вечер нахъсан ,физически много добре изглежда.Айде Кралев ,липсваше ни Trophy  ,надявам се да победиш.

# 1 207
  • Буркина Фасо
стигам до извода, че майки с малки деца не трябва да влизат в игрите. те не играят, а само са в коалиция и пречат на играчите.  децата са у дома.

# 1 208
Карина започна с драмата.

За Кралев съм. Вчера на промото много се джаскаше. Дано спечели. Все пак, е тарикат мъж и няма да писка. Joy

# 1 209
Според мен също първата битка беше гласена за доктора, а втората за Чикагото и Дино и затова трасето беше тежко е силово. Уви, доктора се бори, но отпадна. Никой не очакваше Алекс да го бие, но браво на Алекс.
Мен пък ми дожаля за жената на доктора. Човека колко пъти повтори, че две деца не му стигат. Мотивация имал повече Алекс заради шестте деца Joy

# 1 210
Кралев идва на терена ,а Шопа "-ужас " Joy

# 1 211
  • София
Мале, какъв коментар за Кралев "Ужас!"

# 1 212
Уфф, не ща нито да гледам цял сезон Кралев, нито жълтите да печелят предимство, не знам кое е по-малкото зло

# 1 213
Тарикатът първо сложи топката на най-лесния  и най-долния кош.

# 1 214
Май с отвращение все пак съм  за Кралев, стига се е ояждал шопа а олл старс - я камилата я камиларя

Общи условия

Активация на акаунт