За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • пак на Рив Гош
А аз пък след вашите отзиви за Moon River, реших да не го почвам засега.
Тъкмо ми се отваря време в "графика" от другата седмица за Nice to Not Meet You.

# 496
А аз зарязвам The Wanted Detective.
Едва изгледах два епизода. Голяма изненада.

МоарейнД,  не знам кое точно не то допада, но аз го гледам сега и по-нататък определено става по-интересен. Първите няколко серии ми вървяха бавно и трудно и постоянно сравнявам със Занг Хай, който гледах преди това... Joy

Между другото, благодаря за мнениета, които всички бяхте писали за Занг Хай тук, много ми хареса!

# 497
  • България
Историята.
Скрит текст:
Отраснали заедно, женят се.
Предполага се, че поне малко се обичат и познават.
Но при първия проблем още в деня на сватбата, Тя се обърна срещу него.
После три години раздяла, реши да го трови и т.н.

# 498
  • пак на Рив Гош
Дани, благодаря за препоръката за Kitchen For Singles - вчера го изгледах покрай сутрешния чай и обедната почивка. Даже вече знам какво ще готвя в събота за обед 😂. Много симпатичен (и вкусен 😋) сериал. Само една забележка имам - мадамата режеше де що има зарзават само на жулиени, можеше да разнообрази 😂😂😂. А като се зачетох в описанието на канала, където е качен сериалът, видях, че е на сайт, който продава дрехи, текстил, посуда, кухненски пособия... и където намерих някои от нещата, представени в сериала 😉.

Хвърлих едно око и на Romantics Anonymous - още един сериал, който не трябва да се гледа на гладно, с цялото това чокорето. Но ще го догледам, как да пропусна сериал, в който първите кадри са на кристализиране на шоколад? 🥰

# 499
Роце, моля няма защо Hug винаги съм готова за кулинарни подвизи Smiley И аз вече имам доста идеи от него, но кога ще ги сготвя е въпрос с повишена трудност тия дни. А на хоризонта се задават и кулинарните войни, а време кът за сериали ли ,за готвене ли ........ Трябва и да направя дълга коледна разходка за коледна фотосесия из града за познати....

# 500
  • пак на Рив Гош
Ох, бях забравила за кулинарните войни! Трябва да се преместя в паралелна вселена, където денят е поне 48 часа, та да имам време и за работа, и за готвене и за сериали. И аз предвиждам една разходка из столицата да поснимам коледни украси, даже леко се чудя дали да не отида и до един коледен базар 😂

Тази новина ме зарадва сутринта - Шин Мин А и Ким У Бин са обявили сватба на 20ти декември:
https://www.soompi.com/article/1799480wpp/shin-min-ah-and-kim-wo … ting-for-10-years

# 501
  • вятърничава
Уелкъм ту Сеул дори и без да пътувате до там.

# 502
  • Русе
Може би заради "малкия ми стаж" към източното кино, все още намирам какво да гледам. Да, ако ме изгубят в превода сценаристите, се насочвам към друго ерго. Списъците вече са в тетрадка (изгледани и оценени - предстоящи).
В момента следя "Love and crown" с Алън Рен и други познати , текущ, и в епизод 9, малко преди 33 мин. започва песен, която привлече вниманието ми. За съжаление, целия ОСТ не е излязал и не намирам име и изпълнител.
В полезрението ми са още "Целувка динамит", "Съседският СПЕЦНАЗ", "Тайфун", "No next life", "Why is he still single?".
Нямам време да скучая! Simple Smile
На 21.11 ще видим "Шофьор на такси - 3",
а на 22.11 започва "Love in TurquoiseLand" с Дилраба.

# 503
# 504
  • вятърничава
Толкова е петъчно и коледно, нямам основания за мрънкане HugClose
Цитат
Помните ги тез четиримката, нали Laughing
Как да не ги помним, винаги съм ги мислила за корейската версия на Телетъбис Yellow HeartGreen HeartBlue HeartHeart

Роце, чудесна новина за сватба. Дано скоро ни зарадват с някое малко Шин Мин-че или Ким У Бин-че.

# 505
Честит петък!

Моарейн, в The wanted detective любовна история не търси. Много са зле двамата, никаква химия и никаква радост и очакване на въпросната сватба. Приличаха по-скоро на най-добри приятели и колеги, които са си казали "абе така и така живеем заедно, дай да направим една сватба, да отметнем тази точка от списъка и да си продължим с разследванията". Чак след средата започнаха да се държат малко повече като двойка.

На 15 започна Flying up without Disturb с Li Hong Yi но май няма много гледаемост за момента, защото нищо не ми излиза за него в социалните мрежи. Чакаме края.

А иначе аз доглеждам Fated hearts, само 4 епизода ми остават. Няма да стигне 10 при мен, има неща, които не ми харесват, а до края очаквам и още изненади. Но много красив филм, всичко е изключително пищно - декори, дрехи, бижута, дори чашите им са уникално красиви.

# 506
Привет, връщам се този уикенд да си изгледам един лек романичен сериал с Луси. Получих много настроение за петък не от мъже по потници, а от преживяването в следващите клипчета
https://www.facebook.com/share/r/1FsYcsszGW/
https://www.facebook.com/share/r/1AYyG28wK7/
https://www.facebook.com/share/r/19ntnTQ3qx/

# 507
В очакване на TAXI DRIVER 3

Woosung/ The Rose/ е написал много готино рок парче  за  OST Heart Eyes

# 508
  • Русе
"Такси-3" започна интересно, както и очаквах! Ще се търсят престъпници не само в Корея и ще се отмъщава поголовно. Това ще се гледа!
"Целувката" започна комедийно-романтично, после с лъжите се образуваха глупави ситуации...Пустите му корейци, не могат само в един жанр -  сега извадиха от ръкава и семейни драми, с психо-насилие, с лихвари-мошеници. Чакам да видя коктейла колко съставки ще сложат на бара, после ще реша дали да гледам!
"Love and crown" също върви с много сюжетни линии. Засега е динамичен, а аз наблюдавам Алън Рен с огромно любопитство. Това ми е втори сериал с него и си затвърждавам становището, че , без да е от безумно-красивите артисти, има невероятни очи - за секунди преминават от студенина към нежност и други емоционални състояния. И в този сериал Алън Рен не играе с театрална маниерност, толкова е обран, точен и правдив в ролята си. Много ми харесва! Засега! Wink
Утре се появява и Дилраба с "Тюркоазена любов". Има и други текущи...Thinking
Не ми казвайте, че няма какво да се гледа?! Joy

# 509
Това в превод на англ.  някъде срещали ли сте?  Love Barista/Dreams of you

https://mydramalist.com/775663-dreams-of-you

Пише, че бил ориентиран към виетнамския потребител и от един месец можел да се гледа във Виетнам.  Но може някой да го е превел вече.

Общи условия

Активация на акаунт