Домакини 93/ минаваме на вино

• 1 691
  • 59
  •   3
Отговори
# 45
Честит празник, Джейми!

# 46
Добро утро! Кафето е страхотно!
Честит празник, Джейми! Пожелавам ти ученолюбиви деца, за да я практикуваш с много любов и отдаденост!
На Смърфови и Марулетка- приятна екскурзия!

# 47
Мари, аз никъде не отивам , за съжаление!
   Чааак в края на януари.Сърцето ми страда.

# 48
Оф, ами така е, като се разсънвам без кафе днес. Мислех, че и ти си някъде по италианско. Нищо де, сега ще дойде януари.

# 49
Синът и гаджето ,току що кацнаха. Аз мислено съм с тях.

# 50
Аааа. Ми, нека младите да се забавляват.

# 51
Нека, нека. Заслужават.Аз много им се радвам. Сега да д лелята и вуйчото на гаджето, те много се разбират с тях. Децата им правят подарък послучай годишнината им. Много мило!

# 52
  • София
Добро утро!

Честит празник, Джейми!

Смърди, толкова си близо до моите дечица. Да си изкарате много хубаво!

Ние като никога сме си в София този уикенд. Вчера "мерихме" улиците и играхме тенис на маса. Днес се радвам, че им слънчице и ще ходим до "Гуш", че само чета за него и така и не сме водили децата. Да видим дали си заслужава.

Марулетка, щом нямаш пътуване, огледай програмата на събитията. Гледам, че има доста добри предложения за концерти, опера и др.

# 53
Аз ходя на много събития. Театър, концерти, представяне на книги, често излизам с приятелки, приятели. Но Италия ми е голямата любов , мога да ходя всеки месец. Но трябва и да се работи.

# 54
  • София
На мен пък през лятото много ми липсваха разни събития. И на морето ходя, но при нас са основно концерти на площада, докато съм зажадняла за по-значими такива. Откакто се върнахме, вече бяхме на 2 концерта, но ми е малко.
До Рим съм обещала да ида в средата на ноември за рождени ден на Лия за няколко дни, хем да занеса на Биляна някои зимни дрехи, но да видим как ще е програмата на мъжката част у дома и дали таткото ще успее да смогне с момчетата.

# 55
Добро утро!

Голяма лудница е в Рим, но предполагам, че зимата би било по-спокойно. Сега пътуваме с влака за пристанището.

На мен Средиземноморието ми е голямата лИбов.

Ето ви лудницата на Треви:

Не може да се измъкнем… 🫣

Джейми, честит празник! 😘

# 56
Ето точно това не харесвам. Но ако отида в Рим, няма как да пропусна Треви, испанските стълби, Колизеума ....
   Миналата година февруари бяхме в Кремона с дружките.Ние 5 те и местните.Разкош - малко, типично италиански градче, спокойно, никакви тълпи. Всеки втори магазин е за муз. инструменти, настройват, поправят, свирят на цигулки и др.струнни. Направо се потопихме и загубихме по каменните улички. А Катедралата , леле! Едната дружка се загуби, даже я заключиха.Имаше обедна почивка и тя така се отнесе.....Тя дори и не разбра, докато ключаря не й се развика, след като я беше заключил,а ние седяхме отвън на стълбите и чакахме.

# 57
  • София
Аз пък на Рим обожавам парковете.
Градинката на Квиринале и паркът зад вила Медичи са ми любими, особено езерцето с папагалите.
Любимите ми улици пък са Джото и Салария, като на първата имам любима джелатерия, а на втората е едно кафе с кафета от цял свят и приятно обслужване. Между другото, в София съм открила едно подобно в Редута и даже тъкмо се прибираме от там. Може да е много далеч от дома ни, но ходим често, заради вкусните кафета и разкошния сладолед.
Даже все се глася да питам дали не са един и същи франчайз с тези в Рим и после забравям.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 15:58 от Fever Ray

# 58
  • Бургас
МалИИИ,голяма лудница в Рим!
Аз си помислих,че карате Смърфи да пуши трева.
Калпазанки!Уточнявайте ги тези неща,бе колежки!
Джей,честито!

# 59
О, и аз чаках уточнението.

Общи условия

Активация на акаунт