Домакини 93/ минаваме на вино

• 1 878
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Да се снимаш на Треви .
  Да, лудница е някаква.Аз затова предпочитам в извън туристическия сезон.Макар че има места където винаги е туристически сезон.
   Ми не ме четете.КазАла съм.

# 61
  • София
Добро утро и хубава седмица!
Кафето днес е придружено от книжка и от един малък ръчен багаж на дивана:

# 62
Добро утро!
Вале, от снимката ти ми стана толкова хубаво и топло. Аз пътувам за София.

# 63
Вале, как е книгата? Отдавна съм я набелязала.

# 64
  • София
Вале, как е книгата? Отдавна съм я набелязала.
Марулетке, страхотна е, аз снощи я почнах. Забавна, тъжна, истинска. Чете се с лекота .

Мария, приятно софиянставане!
Някой път , когато идваш при не дъждовно време и имаш възможност, ще се радвам да се видим.

# 65
  • София
Добро утро!

При нас вали, та се къса.

Книгата е страхотна, а кученцето е голям сладкиш!

Аз изпратиш мъжката част от семейството по задачи, изпих един горещ чай с вкус на ягода и мента, сложих едно постно зеле в гювеча и сега ще отида да плувам.
После смятам да довърша изчисленията с разходите и започвам да поръчвам. Искам да използвам прогнозата за предстоящите хубави дни, които уж са ни обещали, за да вземем и закараме някои от нещата към планината.
Трябва да започна да си правя и списък с подаръците за празниците, че при толкова много народ е адски сложно да не забравя някой, а и купуване наведнъж не е удачно финансово, затова ще гледам тези дни да нахвърлям идеите. Вие мислите ли вече за празниците и подготовката?
Като стана дума за празници, измислих хелоуинската украса. Напълних купи с листа, кестени, жълъди и клонки. Разпечатах няколко картинки с духове, вещици, маскирани животни. Сега остава да изчакам да пуснат в Лидл тематичните сладкиши и горещ шоколад и сме готови. За себе си намерих вкъщи една вещерска шапка. За съпруга ми ще пригодя пиратска превръзка на окото и една моряшка фланела. За малкия една приятелка ми даде костюм на Спайдърмен, а големият държи да е дух, та просто ще направя дупки на един стар чаршаф и ще му връча декоративния фенер от терасата. Wink
На Лия също трябва да взема нещо за рождения ден, но смятам да е нещо символично (играчка), а да дам пари на майка й, за да прецени какво от по-сериозно има нужда, вместо да нося по самолети и да се окаже, че не е подходящо.

# 66
  • при късмета
Добро утро!
Вале, само ти ли пиеш кафе? За лорда няма, нали?
Мария, приятна разходка, въпреки времето. И аз ще се радвам да се видим, някой път
Смърфи, приятно изкарване, макар и в навалица
Искам си лятото аз. Много рязко си отиде, още не мога да свикна. Да не говорим, че всичко ме боли. Хем ми се ходи някъде, че тази година много си объркахме плановете, хем като гледам времето, никъде не ми се мърда.
Днес сме на миш маш, че комшийката ме напълни с домати, чушки и краставици. Ще взема и пилешки пържоли да метна, че моите не изкарват без месо, за разлика от мен.
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт