Домакини 93/ минаваме на вино

• 2 914
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
На работа съм, но духом- у дома.
Поне не вали.

# 76
Дребоса заспа, ама кашля.Отивам да пуша и прилягвам на дивана, така ме цепи главата.
 Мерси, Фийвър, немският не е моето. Аз ходя на АЕ, но като свършим декември ми се иска да изкарам или последното ниво, или да почна с италиянски.

# 77
  • при късмета
Добро утро!

То обяд мина вече, днес много се успах. Но поне поспах като хората, след доста време.
марулетка, да се оправя малката фурия!
Дрехи имам да преподреждам, с чушките още не съм се хващала, изобщо много изоставам. Докъдето я докарам, до там, хич не съм в кондиция.
Гушки на всички Hug

# 78
Ма Ко, дръж се! След 6 месеца ти обещавам хубаво време.

# 79
  • София
Здравейте и от мен!
И аз нещо се чувствам несъвсем добре в този сумрак.
Нали съм с дефицит на Вит.Д и явно още повече ми пада в това време. Пия вече по 2, а не по 1 таблетки, но пак ми е криво.
Днес съм се сгушила с кучовците на дивана и се занимавам с едни документи на кантората.
И вкъщи си прибрах вече цветята от терасата. Не посмях да чакам оправянето на времето.
Поне Ясен снощи вече не подсмърчаше и се успокоих.
Надявам се утре да познаят с прогнозата, защото усещам физическа нужда да изляза да потичам, а в локвите не ми е комфортно

# 80
Почерпете се днес за здравето на момчето. Навъртя 17 години. При нас беше сутринта хубаво времето, но сега задуха и се заоблачи.
Хубав ден! Нямам идея от къде е снимката ми в телефона. Blush

# 81
  • София
Привет!

Мариат, жив и здрав да е младежът!
А как обичам бонбони "Черноморец"!

При нас е като на дъжд, но иначе е приятно засега. Аз днес съм се хванала да ошетам, че довечера заминаваме към гората и сега пера чаршафи.
Взела съм неща за банята на инвестиционното студио и исам да ги подредя и наредя утре. Поръчах някои от мебелите (леглото и масичката), но за останалите неща тепърва ще мисля. Хубавото е, че има вграден гардероб и мога постепенно да нося текстил, завивки, възглавници, халати, чехли. Мисля да не прекалявам и да има буквално необходимия минимум, пък и без това клиентите сигурно ще си носят разни неща.
Такива работи ми се въртят из главата днес и само се надявам да не вали през уикенда, за да се поразходим по студа на чист въздух.

Лек ден и приятни събота и неделя!

# 82
  • при късмета
Добро утро!
Мария, да ви е жив и здрав, удовлетворен и успешен! Весел празник!
Фивър, малко по малко, ще го направите
И аз се надявам да не вали известно време, въпреки, че влагата няма да се махне. Мъжа ми ще ходи на вилата утре, аз не съм много сигурна. Уморена съм, цялата съм скована, няма кой знае каква съществена работа да свърша и май ще си дам почивка.
Сега си допивам кафето и се чудя какво да готвя, че и той да качва на горе
Гушки на всички Hug

# 83
Мари , честит да е синът!Здрав , с късмет и добри хора по пътя си да среща!Аз пека руло Стефани, че чакам син и гадже да си дойдат. На двора сме, за пръв ден от една седмица-или вали, или силно духа.

# 84
  • София
Ма ко, аз се надявам да стане бързо, за да започне да има някаква възвръщаемост. Много искам да хвана тази година ски сезона, но надали ще успея. Иначе документално успях да организирам всичко после за поддръжката, посрещането/изпращането на гостите, почистването, разплащането и т.н., но ми се иска първо да постигна приятна визия и да не прилича на болнична стая, а да има уют. Само дето с моята любов по минимализма не знам дали ще успея да съчетая двете неща - т.е. хем да има малко неща, но да са най-необходимите, хем да има и някакви дребни детайли, които да придават индивидуалност, но пък да не са подходящи клиентите да си ги отнесат за спомен на тръгване Wink.

# 85
Фивър, прочети за Хюга. Може да намериш интересни идеи и отговори на въпросите си относно минимализма и уюта.
От мен един жокер, ако позволиш.  Масовите табелки и декорации с надпис HOME за мен са неприемливи. Не искам да се чувствам както у дома си, когато пътувам и съм ваканция.

# 86
  • София
За Хюга съм чела много. Вкъщи винаги си обзавеждам в този дух, но в случая точно това ми е идеята - да не е като вкъщи, защото на почивка е различно и лежерно. Освен тов искам да го усещат като хотел, за да спазват правилата. И аз не харесвам тези табелки, а искам да има някакъв ярък и цветен акцент, но пък аз самата не харесвам много ярките цветове или шарки и затова ми е трудно да реша.
Може да обиколя другата седмица по магазините за идеи и да ви питам и тук за мнение.

Общи условия

Активация на акаунт