Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 837
  • 669
  •   1
Отговори
# 180
И аз не искам да споря, още по-малко да изпадам в спорове.  Laughing Не съм лекар, така че моето мнение за имунисостимулаторите, атибиотиците и световния мир не искам да натрапвам на никого. За мен продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар.

И аз не искам да споря, а само питам - какви продукти даваш, когато детето се разболее - само български (от Своге ли  Laughing?)

# 181
Не разбирам какво лошо има в българските!

И аз не искам да споря, още по-малко да изпадам в спорове.  Laughing Не съм лекар, така че моето мнение за имунисостимулаторите, атибиотиците и световния мир не искам да натрапвам на никого. За мен продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар.

И аз не искам да споря, а само питам - какви продукти даваш, когато детето се разболее - само български (от Своге ли  Laughing?)

Нещо няма връзка с горната дискусия Rolling Eyes!

# 182
Леле какъв спор се е завихрил. Ами мили майчета не е ли по-важно, че децата не боледуват като пият тези сиропи. Моето от февруари го тъпча с антибиотици ами това да не е по-хубаво та дробчетата му отсега да станат на пихтия от тези лекарства. Нали всеки иска най-доброто за детето си. Моят педиатър също не го е чувал но му прочете състава и каза: Давай го няма да навреди на детето. Та сега се почна кой го произвежда това нещо ами ако е пълно с буклуци нали дечицата няма да оздравяват само със него. Ами я си помислете за водораслите или клоастрата, които дават някой майки та кой знае как е произведено това нещо а и гентамицина, който се продава във нашите аптеки и какво се оказва после....................... и още много други лекарства и антибиотици.
Аз със сигурност ще и го давам и няма да се задълбочавам с такива големи подробности, защото знае ли някой нещо за Респивакса а за Бронховаксона, а за другите витамини и имуностимулатори? И какво ако знаете, че са произведени еди си къде то и за гентамицина се знаеха много неща ама не..................................................
Пожелавам на всички дечицата им да не боледуват за да не се налага да спорим кое къде е произведено иначе аз за себе си съм си направила извода...............................................
Надявам се, че не съм обидила някой с изказването си.

# 183
  • Добрич
Аз нямам нищо против спора- напротив: в него се ражда истината. Хубаво е да се чуват различни мнения, а нека всеки реши сам за себе си, т.е. децата си!
Момичета споделят притесненията си с най- добри чувства, за което ги поздравявам.  bouquet

Аз още мисля, май. Ще изчакам малко, вчера дадох първата доза, но днес не. Не знам още.... 

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 13:36 от anuschka

# 184

Давам това, което е предписано от нашия педиатър. Ако педиатърът предпише нещо от Своге, давам от Своге. Давам Саностол примерно. Препарати на известни фирми, които се разпространяват с държави с надежден контрол над подобни средства. Това, че нещо е разрешено за продажба в България, на мен нищо не ми говори.

# 185
Още веднъж да кажа за Гентамицина, който също е препарат на известна фирма. Какво ще кажете вие за това?

# 186
Още веднъж да кажа за Гентамицина, който също е препарат на известна фирма. Какво ще кажете вие за това?
Нали го спряха?

Аз писах вече - сиропа се пие у нас от 20 дни и Гери й потече носа преди 2 дни и сега й няма нищо. Здрава е Shocked. А това никога не е било. Носът й потече ли, край... следва отпадане, температура, кашлица, спазъм и антибиотик. Каквото и да й се дава преди това, не влияе. А сегааа... мина бе, мина Crazy... просто не е за вярване.
Леле, дано е така и в градината Praynig, че да мога и аз да почна работа и да не рева само в къщи с проблеми по детето си.

# 187
Писах имейл до Ад Медицин balkan@admedicine.co.uk. Ето ми краткото писмо:

Здравейте!

Майки от форум в Интернет, разбрахме, че вашите сиропи Фор Кидс и Имун Съпорт, се произвеждат само за българския и руския пазар. И имаме въпрос: "Защо?"... някакъв тест върху децата ни ли е това или се бъркаме в информацията си??? Има ли го и другаде по света със същия състав и под какво наименование?

Надяваме се на бърз отговор, защото доста родители сме купили от сиропа ви. Благодарим ви предварително!

Не че нещо..., аз ще си давам сиропа, но да чуем тяхния отговор и обяснение.

# 188
  • София
Аз пък им пратих ленк към темата, с молба да се включат с коментари Grinning

# 189
 Laughing Mr. Green Laughing значи ЦРУ работи с пълна пАра Hug.
Само че дали ще ги има в почивните дни?

# 190
  • София
Ще повторим и потретим, ако трябва Mr. Green

# 191
Майчета, бихте ли споделили за колко време се изпива една опаковка от тези сиропчета?Благодаря ви предварително!  bouquet

# 192
Дано скоро се включи някой от фирмата, че ми стана интересно. Сайта на английския партньор също не е активен, а и никаква информация не излиза и за фирмата в Англия.
Егати конспирацията...

# 193
  • ENGLAND
И аз да се включа от Англия. Ню ме помоли да проверя за това "чудо" тук. Имах възможност да проверя в няколко магазина където се продават и лекарства, а също и в един магазин за здравословна храна (там се продават билковите добавки, витамини и подобни имуностимулатори). Такова нещо като  този сироп няма, вообще няма продукти на тази фирма. Това ме накара да се поразровя в Интернет. Гугъла не ми дава съществуването на такава компания AD Medicine. Ако съществува е невъзможно да не излезне нещо като сайт или поне някаква информация за съществуването и.
Ню ми прати и адреса в Лондон, проверих на картата, съществува. Няма английски сайт, с който да проверя кой стои зад този адрес.Не съм в Лондон да отида на място да проверя . Но пък в българския им сайт пише, че в Лондон е седалището само.
Търсих  продуктите онлай, нищо подобно няма. Няма нищо и за Advanced Liquid Techology. Подробно разгледах и сайта на АД Медицин Балкан. Има и линк към руския сайт. Направи ми впечатление, че сиропчето Фор кидс го няма в руския сайт. Там пък има линк към корпоративния сайт, но Website under construction. Доста съмнително за фирма създадена през 1999 година.
Не мога да ви кажа вземайте го или не. В момента действа на децата ви, съставките са натурални билки. Но мисля, че може да се свържете с българската фирма. Очудващо е защо се предлага само в България и Русия. Дано бългрите не се окажат поредните опитни зайчета.
Пък ми се струва и мнооооого скъпо.
И само като добавка. Тук пък е другата крайност.Такива имуностимулатори за деца почти не могат да се намерят. Ето тук може да видите какво "разнообразие" имаме http://www.expresschemist.co.uk/category_1723_childrenstonicsandsupplements.html. А за деца под 3 години освен един комплекс от витамини и нищо друго.

# 194
  • ENGLAND
О, докато пишех Кейси ме изпреварила, наистина Егати конспирацията...

Общи условия

Активация на акаунт