Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ами да, хубаво е да се обръща внимание на тези неща, само дето нищо неможем да направим нито аз, нито ти за момента. Единствено остава избора да даваш или да не даваш сиропа. Peace
Аз го давам. Но до предаването ще е така.

Не искам да се заяждам, но ми се струва, че твърде много надежди възлагате на този репортаж на "Господарите". Не вярвам, че те разполагат или пък ще впрегнат толкова голям ресурс за да го проучат в детайли. Разбира се, рано е да говоря така, но ми е странна нагласата, че след 26-ти изведнъж всичко ще ни се изясни.

# 481
Ами да, хубаво е да се обръща внимание на тези неща, само дето нищо неможем да направим нито аз, нито ти за момента. Единствено остава избора да даваш или да не даваш сиропа. Peace

Не искам да се заяждам, но ми се струва, че твърде много надежди възлагате на този репортаж на "Господарите". Не вярвам, че те разполагат или пък ще впрегнат толкова голям ресурс за да го проучат в детайли. Разбира се, рано е да говоря така, но ми е странна нагласата, че след 26-ти изведнъж всичко ще ни се изясни.

Аз също се съмнявам,но тайничко се надявам Praynig
Чакам с нетърпение!!!

# 482
Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но как съхранявате вече отворените шишета Ad Liquid For Kids? На опаковката пише, че след отваряне трябва да се съхранява в хладилник. Аз до момента го държах на стайна температура, но вече пуснаха парното и се притеснявам дали това няма да повлияе на съставките му.  А не искам да го давам направо от хладилника... Как процедирате вие?

# 483
Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но как съхранявате вече отворените шишета Ad Liquid For Kids? На опаковката пише, че след отваряне трябва да се съхранява в хладилник. Аз до момента го държах на стайна температура, но вече пуснаха парното и се притеснявам дали това няма да повлияе на съставките му.  А не искам да го давам направо от хладилника... Как процедирате вие?

Аз го съхранявам в хладилник от момента на отварянето.По принцип гледам винаги да го извадя по-рано,преди приема,но се случва и веднага да го дам,след изваждане от хладилник.Не го разреждам с нищо,детето го приема така.

# 484
И аз го давам неразреден. Май наистина е най-логично да го извадя от хладилника известно време преди приема. Много благодаря!

# 485
И аз го давам неразреден. Май наистина е най-логично да го извадя от хладилника известно време преди приема. Много благодаря!

Да,по-добре така,отколкото да рискуваме да го държим извън хладилник.

# 486
  • Варна
Аз го съхранявам в хладилника. Разреждам с натурален сок-и той от хладилника. Вадя, сипвам, давам. И сладолед му давам, да свиква.  Grinning

# 487

Нищо не възлагам на никой. Индустрията с лекарства е много по-печеливша от тази с наркотици. Ако искат да ти замажат очите - ще го направят и никакви господари и никой няма да разбере какво става. Пределно ясно ми е. Просто ми е интересно, какво все пак са 'разкрили" и кой е крив , кой прав. Може пък да излезе и нещо за което не сме се сетили. А може да е просто прах в очите. Аз също се надявам обаче всичко да е наред и да се разнищи историята. В смисъл, до момента на предаването, казах, че ще давам сиропа, защото за сега нямам достатъчно основания "против" сиропа. Надявам се и след предаването да е така, но все пак нищо не се знае Peace

# 488
Здравейте! Относно темата...
1. Ликуид дор Кидс може да се намери и за около 25 лв. Майка ми работи във ведомствена аптека в София и е взела от фирмата за детето ми. Не знам каква е врътката, ама май като не издават фактура, само срещу складова разписка цената е толкова, това е цената без ДДС.
2. За схемите. И аз се чудя по коя схема да давам. Имам една, от фирмата, поствам я тук, но на нея ПОЧИВКАТА е 10 дни, а не 20. И се пие 2 месеца. Служителката също е казала "2-3 месеца".

Не знам кой беше питал за дозировка 30 дни прием, 15 дни пауза, но тази дозировка наистина я има тук:
"При остри  вирусни инфекции на горните дихателни пътища - дозата е 3 х 5 мл, при хронични заболявания на дихателната система, кожни заболявания и алергични заболявания - 2х5 мл за срок от 30 дни. курсът на лечение може да се повтори след прекъсване от 15 дни."

Ще чакам репортажа, надявам се да няма нищо вредно и опасно в тези сиропи!

# 489
Ето и линк към таблицата, че тук размерът е нечетивен......

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93359&photo=22

# 490
feel  u-аз бях питала за схемата 30/15/30,която по принцип я има и в самото упътване,но това ми се струва прекалено висока доза за 2 годишно дете,лекарката не беше много наясно,каза само,че има хубави съставки,прочете упътването и каза така да давам,НО-това са 60 дни сироп с 15 дневна пауза,което означава-60 дни по 10мл-600мл,едно шише е 237мл.Прекалено ми се струва.Може би в листовката са имали предвид за по-големи дечица,защото никъде не е посочена точна възраст.
В таблицата,която си дала,преобладава приемът от 20 дни,което доста мами правят,и което смятам,че е по-добрият вариант,както и вариантът-2х5мл до изчерпване на флакона и после пак пролетта,както ще направим и ние.
Благодаря,много за инфото  bouquet

# 491
Хопааа, ето как са определили продукта
"хранителна добавка със съмнителен произход"
http://www.gospodari.com/?go=expect
готови ли сте за вечерния репортаж?
Аз го макам с нетърпение.

# 492
Хопааа, ето как са определили продукта
"хранителна добавка със съмнителен произход"
http://www.gospodari.com/?go=expect
готови ли сте за вечерния репортаж?
Аз го макам с нетърпение.

Ами естествено, че така ще го озаглавят, нали тие така го определихме.

# 493
"В шоуто тази вечер ще видим „Приятно ми е, Мавриков”, който този път е тръгнал по следите на хранителна добавка със съмнителен произход"

Ами нямаше да направят репортажа ако не бяха нашите съмнения... това определение дойде от нас, а за реклама на предаването си е на място, едва ли ще сложат "добавката, за която нямаше смисъл да правим разследване", дори и резултатът да е "ВСИЧКО Е ОК".  А доколко са вярни тези съмнения, ще видим довечера... ако са открили нещо по-различно... в което се съмнявам...

# 494
KATI_Z, изправарила си ме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт